66

Анонимен

преди 1 година

Уникален човек. Прочетох статията два пъти за да съм сигурен че съм хванал тънките моменти. Най ми хареса момента с това че всъщност в момента външната политика на САЩ прави Русия авантпост на Китай (или по скоро ресурсен придадък на новите супер сили), защото статията някак си пропуска факта че Индия също се надига и дефакто е голям купувач на руски петрол в момента на много ниски цени. Това за Китай и Индия е като икономическа инжекция с допинг докато за Европа си е чиста евтаназия....

65

Анонимен

преди 1 година

Фашистът Шолц идва в България и започва да се разпорежда и да настовява да вдигнем ветото над Македония. Фашистът Шолц в Сърбия постави ултиматум да признаят Косово за да влезе страната в ЕС. А в същото време Румъния, Испания, Кипър, Словакия, членки на ЕС не признават Косово. Трябва незабавно да напуснем този лицемерен фашистки съюз.

64

456

преди 1 година

До Лили. Доста лицемерно, аз също съжалявам за убитите цивилни и от двете страни, но в Харков и Мариупол бяха десетки хиляди избити от руснаците. И тогава ли САЩ беха виновни.

63

Анонимен

преди 1 година

Въобще не е проблем даването на територия. Територия може да се даде само ако на кремълския дивак му се вържат ръцете и това ще е гаранцията за съседите му. Нека си развива голяматата и малограмотна страна, ако може. За сто години се видя, че комунизма никъде не е конкурентен. Изостанали технологии / откраднати от другите вчерашни технологии /, бедни хора на които се набива в главите, че са най велики и богати и т. н. Интернета е виновен, Отвори им очите и подплаши комунистите. Виж следствието

62

Анонимен

преди 1 година

САЩ бомбардираха София без абсолютно никаква военна причина и избиха няколко хиляди цивилни българи. Същото правят днес и украинските фашисти с тежките оръжия които им дадоха западните фашисти. Обстрелват собствените си градове и избиват собственото си цивилно население. Не военни цели на противника, ами собственото си население, с единствента причина, че според тях това население не се определя от правилната националност.

61

Анонимен

преди 1 година

Западът не е готов да противостои дълго на Русия. Западът вече загуби икономическата война.

60

765

преди 1 година

До Анонимен 76. Руснаците толкова пазеха цивилното население и инфраструктура, че от Мариупол не остана камък върху камък. За клането в Буча нямам думи, това са зверове.

59

Грозната истина

преди 1 година

До Кирил. Само да напомня че и ЕС и ООН няколко пъти настояваха да се пратят наблюдатели в Донбас, но Русия категоршчно отказа. Не знам защо отказаха ако, няма какво да крият , все пак ООН е лигитимна световна организация. За атомното оръжие е такъв плосък фейк, че и феновете на Копейкин не вярват.

58

Анонимен

преди 1 година

Руснаците обсаждат градове със седмици за да избегнат цивилни жертви. При война градовете просто се унищожават, Русия води уникална военна операция извън правилата на войната. Само украинските фашисти обстрелват градовете и избиват собственото си цивилно население. Това е перверзия, извращение, а извратения Европейски съюз с извратените си европейски ценности ги подкрепя и ги снабдява с тежки оръжия за да унищожават цивилно население.

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя човек е жива легенда! Всяка дума, която е казал си е точно на мястото. Украйна е само залъгалка - САЩ и Китай си точат зъбите за нова студена война. Но този път ще бъде икономическа. САЩ не могат да издържат на подбиването на цените. Къде се правят 90% от чиповете в компютрите? Не е САЩ. Не е Русия. И това е само една малка част от цялото.

56

Лили

преди 1 година

Днес в Донецк в обедно време тези фашистки *** са обстреляли центъра на пазара, има много ранени и убита жена с двете и деца ! Колко луд и дрогиран трябва да бъдеш за да изпитваш удоволствие ! Аз изпитвам ужас и гняв към западните и САЩ агресори!

55

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Не му се възвайте на приказките, въпреки че между тях има интересни попадения. Човек на един век може да наръси купища от подобни логически съждения. Все пак си имаме президент, който не е на 100 лазарника, но ръси хептен несвързана риторика.

54

Анонимен

преди 1 година

За какво слагане на русофилите говорите? Та Кисинджър ясно казва, че е адски опасно да се изолира Русия. Че е добре да й се дадат териториите и да се опитат да подпишат мир. Освен това ясно казва че Русия ще е много опасно да се постави отвъд желязната завеса дето вдигат наново, защото ще е по-опасно от първия път. Той има неща, които не казва. А именно, че ако изолират Русия тя става съюзник не само на Китай, но и на арабите. А това ще е пагубно за всички в ЕС, САЩ и Израел.

53

черния

преди 1 година

Русия ще става все по китайска колония, задунайска губерния автоматично и тя. Така че, свиквайте на всякакви сертификати за вироси, бактерии, ***, КПП навсякъде и постоянни, социални рейтинги и денонощно и всеобхватно следене на всеки, на всякъде и завинаги! Това е новият световен ред и такова е нашето място!

52

Асан

преди 1 година

Тоз дъртак е набор на Шорош и двамата евреи :)))

51

Анонимен

преди 1 година

Русофилчета, сложи ли ви го Кисинджър?? До онзи ден го хвалехте, а сега и той ви е крив хахаха

50

Кирил

преди 1 година

Гледайки тази вечер предаване на Васил Василев по" Евроком" за ужасяващите обстрели от Окраина над Донецк и Луганск през 2014 година си мисля ,че нищо случайно няма! Къде бяха европейците демократи , пълно мълчание , но през това време въоражиха фашистката хунта и всичко върви по стария сценарии! Удари по мирното руско езично население ,Полша предлага атомно оръжие на тези безумници!

49

Анонимен

преди 1 година

Одеса е руски град.

48

Урод Гешев

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е ТЕРОРИСТ

47

Анонимен

преди 1 година

Случаен, случаен, колко да е случаен?