86

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Даже и ти не си вярваш на драсканиците, а искаш някой друг да им повярва.

85

Анонимен

преди 1 година

Нали видяхте какво сътвори Зеленски от Украйна добре че Слви Трифонов не е начело на държавата

84

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Зеленски наистина направи историческо постижение - създаде условия за възраждане на СССР ( Руската Империя )

83

6565

преди 1 година

До какво стана. Зелената сделка е една от най добрите инициативи на ЕС. Ако искаме децата ни да има каде да живеят трябва да се замислим дали да продължаваме с унищожаването на природата. Ако за дребни човечета като вас най важното е да имат евтинка храна и парно, за хората които мислят с главите си е важно да съхраним планетата, защото нямаме друга.

82

Анонимен

преди 1 година

"Абе вие русофилите що си мислите че всички са неграмонти като вас." ---- Може ли да преведеш какво значи "НЕГРАМОНТИ"? Това нещо на италиански ли е?

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя от кой свят говори ?! Много ми прилича на холограмен образ ...

80

пецата

преди 1 година

цру може да те накара да си смениш мнението на 180 градуса

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен97. Я пак за 500 000 хиляди деца жертви в Ирак. Абе вие русофилите що си мислите че всички са неграмонти като вас.

78

Анонимен

преди 1 година

До какво стана Споко, всеки момент в Европа хората ще се обличат с три пуловера, за да не студуват, а пред руските пАсольства се редят хиляди европейци, за да получат визи за Русия да отидат и те да живеят добре като руснаците. :))))

77

Анонимен

преди 1 година

Споко, Кулеба е силен дипломат, Джил ще пусне снимка как прегръща Олена и контранастъплението скоро ще започне, Елон също ще удари едно рамо и Русия ще бъде победена.

76

Анонимен

преди 1 година

Немската медия BILD публикува призив към немските жени да не мастурбират със слушалката на душа за да пестят енергия. Жените мастурбират със струята на водата средно всеки 8 дни и това може да продължи до 15 минути, което прави 660 минути допълнителен разход на топла вода и енергия. Мастурбирането със струята на душа сега е чист лукс!

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 Руските опорки станаха толкова жалки, че даже и за присмех не стават.

74

Анонимен

преди 1 година

Точно защото са евреи нито Зеленски, нито Кисинджър са случайни в световната политика.

73

Анонимен

преди 1 година

Тоя един път казва едно, друг път казва друго. И нека да не се оправдава с преводача защото му слушах изявлението в Давос на английски. А иначе, ако Русия е пропадаща държва, какво може да кажем за Украйна и САЩ? Ей такива шушумиги като тоя са си играли с човешки съдби след 2-та световна война.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 както преговаряха в Афганистан,Либия,Ирак,Иран и още,няма да ми стигнат символите за убитите по време на тия преговори,в Ирак само убитите деца -500 000,харесаха ли ти такива "мирни" преговори

71

8999

преди 1 година

До Анонимен 89. Това не ти ли писна да го копираш под всяка статия. В любимата ти Русия 20 000 000 души живеят в сгради без течаща вода, па ти па чак за топла говориш. 35 000 000 нямат канализация, абе живеят си чудестно в 18ти век.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "от крановете се лее топла вода с температурата, изисквана от този, който отваря крана." В огромна част от Русия не са чували за топла вода от "кран" , както и за канализация, газификация (да, най-големия доставчик на газ в света не е газифицирал собствените си градове), нормална градска инфраструктура, нормален транспорт или каквото и да било друго. Бълнуването ви не е заместител на реалността.

69

Анонимен

преди 1 година

Лампата свети в Русия и винаги ще свети, от крановете се лее топла вода с температурата, изисквана от този, който отваря крана. А в Европа крановете се пускат със студена да се пести енергия, мисли се как да се премине на суха храна, така че за да не запалва отново газовата или електрическата печка, а също и мислят какво да правят, ако например в предстоящия празничен сезон има недостиг на автомобилно гориво.

68

Косово

преди 1 година

Украйна защо не признава Косово? Фашистите от ЕС искат от Сърбия да признае Косово като условие за влизане в ЕС, а Украйна?

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83. Ултинатуми поставят варварските страни. В Европа хората преговарят. Тоя късия с ултиматумите го видехме четвърти месец от три дневната война.