106

g.venov

преди 1 година

До 654 еми щом признанието за теб няма значение,говори за капацитета ти.а загиналите в Ирак са неизчислими и аз гпвпря за жертви през всичките години.много умират вследствие на "хуманните" боеприпаси на Коалицията,в която участват 49 срещу един,егати и НАТО-то.а за *** и опорки,дежурния "лаф" на американската пропаганда,повтаряте едно и също като папагали,нищо ново не може ли да измисли "великата" и "демократична" доктрина.и точно по темата е-тая мумия е един от основателите на тая простотия

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138. Е как успя да прехвърлиш вината за избитите украинци на ЕС. Русия избива хората , а ЕС е виновен - шизофрения.

104

Анонимен

преди 1 година

130, всичко в тоя свят е едно, разказано по различен начин за да стане разбираемо за различните хора. Все едно да имаш текст, който си превел на 100 езика. Като ги погледнеш и си мислиш, че са различни текстове, но де факто е един и същ. Хубаво е хората да си казват това, когато застават срещу човек с друга вяра, раса и т.н. Светът ще стане еднопо-добро място за живеене.

103

Анонимен

преди 1 година

Хора, спрете да наричате Путин къс, джудже и сие. Та той е точно толкова нисък, колкото и Зеленски-1.70 см. Хайде да не навлизаме в такива жалки квалификации. На тоя свят има джуджета, те да не би да не са хора? Имайте уважение. Стига сте обиждали и квалифицирали. Всички имат вина за тая война. И вместо да наливат масло в огъня не е зле да се спрат. Кисиндджър им каза как, но това е твърде болно за ЕС. Важно е егото им, а не човешките животи на украинците и на ЕС гражданите, които фалират.

102

654

преди 1 година

До Анонимен 133. Гледам се заяждаме за правописни грешки. Я ти ми кажи какво е "атова" и какво е "ТИСИ" какво е "каквозначи са си" . А по повод войната в Ирак . няма официална цифра на жертвите, твърди се за между 150 000 и 300 000 хиляди, така че няма как само децата да са 500 000. Интервюто за което говориш няма общо с темата. Както и всички опорки на руските ***.

101

68759

преди 1 година

До Анонимен134. Случайния артист направи късия диктатор жалък пред целия свят

100

Ми555

преди 1 година

Палачинката се обръща Точно Сега!!! Най- късно до 22.12.2022год!

99

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не е случаен. Сложиха си артист за да следва точно сценария. И магаре да беше пак тая щеше да е.

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен106 първо сме ГРАМОТНИ,второ изгледай интервюто на дъртата вещица Олбрайт в предаването "60 минути" сама си го призна,атова,че тиси неосведомен,ако знаеш каквозначи са си виновен само ти.

97

до 125

преди 1 година

Е как така все става че някой въвлича Русия във война и всеки път е на чужда територия. Те тия руснаци политици нямат ли си, че водят война подготвена от запада. По твойта логика руските политици малко тъ*пи ще дойдат. Късия диктатор нали е гений, как така се е хванал на въдицата на западняците.

96

Фактите

преди 1 година

Русия е в държавен фалит. Скоро ще вдигнат белия флаг, както при разпада на СССР след Студената война със Запада.

95

Morski

преди 1 година

Офф Хенри, и ти беше случаен, но стана с "историческо постижение"!!! Никой не се ражда с придобито историческо постижение.... Време ти е да си отидеш в историята, че ставаш вече за смях!

94

Анонимен

преди 1 година

Чу се глас от отвъдното!

93

Анонимен

преди 1 година

ЕС си беше много добре с доставките от Русия. Но САЩ /украйна/ Канада Великобритания завидяха на Европа за евтините руски суровини и подготвиха майдан лаборатории кови 19 и най накрая прокси война срещу добрата стара Европа и добрия доставчик на суровини добрата стара Русия.

92

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кисинджер,чиито баща е кисе за къпане непроветрено и Зеленски са ***.

91

Анонимен

преди 1 година

Ще ви кажа какво ще стане. Нов съветски съюз ще стане. Заслугата е на зеления. Жалко за убитите ранените пленените и унижените хора ай си.

90

Анонимен

преди 1 година

На първо четене Русия ще победи, Може да е "пропадаща страна" но правдата е на нейна страна поне за сега е така. Щом Германия може да се обедини защо Русия да не може да защити сънародниците си в Донбас.

89

Камбаков

преди 1 година

Зеленски не се държи мъжкарски, много вряка, а на това не се гледа с добро око. Не може да пищиш все едно целия свят ти е длъжен. Излизаш и казваш който иска нека помогне, а не да подскачаш и да казваш ако не помогнете ще нападнат и вас, особенно сега когато стана ясно че руската армия като цяло е въздух без налягане, всички смятат че проблема е и ще си остане само украински и много повече ги интесува експлоатацията на русйите природни ресурси.

88

А ти...

преди 1 година

Си изкопаемо.....

87

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 115 Дреме ми на парашпангела кой в какво ще повярва. Путин го каза - Връщаме си отнетие земи. За справка, виж катртата на Русия от преди 1917 г.