146

юлиян

преди 1 година

Дали наистина е казал точно това или авторката е добавила нещо от себе си,или пък е преиначила някои пасажи.

145

наблюдател

преди 1 година

Абе Щирлиц ти си бил голем разбирач.

144

Щирлиц

преди 1 година

Пореден опит на евреите да подклаждат раздори и кръвопролития.Нищо ново,но Бог вижда и не забравя.

143

Анонимен

преди 1 година

Историческото "постижение" на евреина Зеленски е, че уби десетки хиляди славяни и унищожи една богата на ресурси и икономика страна.

142

Анонимен

преди 1 година

Въх, що не взема аз да стана един случаен президент. Ама, че случайни неща се случват!

141

Анонимен

преди 1 година

От форума разбирам че хората бъркат Кисинджър със Збигнев Бжежински, който е ястрреб, а на неговия фон Кисинджър е направо божа кравичка.

140

Анонимен

преди 1 година

Сега са 40 милиарда после още толкова и още.. а Русия ще потъва и потъва като Титаник с високомерен и глупав капитан! Дали ще се разпадне Русия - много възможно ако там ножа опре до кокала и регионите се разбунтуват. По скоро предстои да видим гражданска война в Русия, защото там действат по-брутално и от Сталин срещу собствените си хора!

139

Малко за политика

преди 1 година

Хенри Кисинджър беше гласът на разума в Давос. Трудно се чува. Войната няма скоро да свърши. Има още доста американски пари за харчене - цели 40 милиарда долара.

138

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на шоуто на Зеленски.

137

Това е въпроса

преди 1 година

"Остава въпросът дали Зеленски може да запази лидерството си, като сключи мир, особено мир, който включва известна жертва, посочва Кисинджър". Т.е. казва същото което каза на Световния икономически форум в Давос на 23 май.

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, за съжаление IQ е прав, само вижте 157-*** копейка дето пише, че Европа била малка. Хахахха др0гарю чеббурак, ЕС е най-големия пазар на Китай, че и за Индия, нз защо и Иран присъства сред "враговете" на ЕС, но странни неща се случват под касскетите, нали? Та нико една от изброените страни с изключение на Просийка, няма да напрви нищо против ЕС, не са толкова "умни" като кремълския Стратег - Джуджаро.

135

Анонимен

преди 1 година

БГ Чебурашките пак се скъсват да лъжат, "Кисинджър бил това, бил онова", ами не, сори касскети, ама на Кисинджър работата му е била да се целува с другарите от КПСС. А човека който помогна на СеСеСеРето да се разпадне, се казва Р. Рейгън! Запомнете го най-после, знам, че изисква доста усилия да се влее нещо под касскета.

134

IQ

преди 1 година

Прочетох малко коментари. Ама това българите са страшно *** парчета ! Ужас...

133

Слава

преди 1 година

Задръжте си героя Зелински и не ни го пробутвайте

132

СлаваНаПутин

преди 1 година

Дрогиращ се Клоун изобщо не е "случаен".Той е англо-краварска Под.Лога,назначена за такъв от шпионите на Сереуто и МИ-6,за да слугува в името и за интересите на двете световни котила на тероризма - ФАЩ и Ингилизия .Да живее Велика Русия!Слава!

131

СлаваНаПутин

преди 1 година

Дрогиращ се Клоун изобщо не е "случаен".Той е англо-краварска ***,назначен за такъв от шпионите от Сереуто и МИ-6,за да слугува в името на интересите на двете световни котила на тероризма - ФАЩ и Ингилизия .Да живее Велика Русия!Слава!

130

Анонимен

преди 1 година

Смях ..смях...срам и позор за всички мразещи една велика държава ,като Русия и подкрепящи лъжата,злобата,извратеността и глупостта до толкова ниско ниво за да падне човек!Позор за всички вас!

129

Анонимен

преди 1 година

зМАЙНАТА ВИ НА ВСИЧКИТЕ И ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА С ВАШИТЕ гениални мисли !!!

128

Просто Киро

преди 1 година

Ами да вземе да каже нещо историческо значимо и за Кирчо Кокорчо то нали и двамата са от харвърди.

127

Учуден

преди 1 година

Този харвардски евреин трябва да е на възраст над 100 години. Някакви невероятни технологии използват, за да ги поддържат така. А Зелето си е едно недоразумение комедийно актьорче с нулева значимост пионка и палячоо.