14

Ха ха

преди 1 година

Другото джудже... Дебелото... Много се е объркал че режимът му ще върви по тоя начин. Не може само той да гуляйства, а останалите партиици да го гледат и да се облизват. Затова и те трябва да са привилегировани и да са добре, за да може да се поддържа някакво статукво.

13

Анонимен

преди 1 година

Тука колко корумпета има за разстрелване....

12

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ще ги разстрелва с оръдия??

11

Кирчо

преди 1 година

Как така ще спира рушветите! Аз за какво съм дошъл на власт? Никога такова нещо в БГ!!!

10

Pen

преди 1 година

Че ти същото като в евро съюза :)))

9

СЗО

преди 1 година

Статистика: северно-корееца живее с около 7 години по-дълго от българина. СЗО е това, не някоя пропагандна медия. Сайта на СЗО е достъпен за всички, които имат интерес.

8

Анонимен

преди 1 година

От Путин гледат северно корейците и се учат

7

И тоя

преди 1 година

Е протеже на Путин. Едни и същи методи и социалфазизъм,един и същи строй-мракобесие. Идете нХ! Барабар с ***

6

Димитър

преди 1 година

По-добре да не се занимаваме с Ким Чен Ун. Достатъчни са ни тукашните *** като Бойко, Слави, Гешев, Пеевски, Доган, Карадайъ и Копейкин.

5

Де да знам

преди 1 година

Бе удвоиха си населението за 30 години. Глад било, трева пасяли. И дето ще ме съветват да емигрирам там - не ни искат! За екскурзия те допускат, но не допускат емигранти като заселници.

4

смех

преди 1 година

Тия докато са все още на етап планиране, на запад репресиите за инакомислещите са на макс.

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другари Севернокорейци,обичам Ви безумно много и има защо. Моля Ви,мили Корейци,обяснете ми мистерията,че изсраелският вестник Днес ме блокира да публикувам коментари още преди да съм разблокиран от предният ден? Инате ли някакъв антиизсраелски и антитурски еквивалент на "Редакционен САРМАТ",от тия ,които падат в кол-центривете на евреите "вестникари" и боли многгооооо...??? Обичам те,мила Северна Корея!!!

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другари Севернокорейци,обичам Ви безумно много и има защо. Моля Ви,мили Корейци,обяснете ми мистерията,че изсраелският вестник Днес не блокира са публикувам коментари още преди да съм разблокиран от предният ден? И сте ли някакъв антиизсраелсйи и антитурски еквивалент на "Редакционен САРМАТ",от тия ,които падат в кол-центривете на евреите "вестникари" и боли многгооооо...??? Обичам те,мила Северна Корея!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Започна да си търси изкупителни жертви, за да скрие, че режима му не е това, което лъже хората в Северна Корея.