20

Анонимен

преди 1 година

Доказателства имаш, ли? Или пак ще изкарате Кошаревски свидетел? Нямат работа. По цял ден кибичат на стола и се чудят каква димка да пуснат. Като събере доказателства да ги дава на продуратурата! Сега малко по-сериозно да се държи понеже е депутат-не е лукова глава! *** и Пульо влезнаха в НС да ги храним. Толкова mъртеи сме хранили през годините, но тези от ПъПъПъПъ са много крадливи и много лъжливи.Източиха държавата за 6 месеца.Бюджет тропосват пред 3 мес.Да правиш бюджет през 3 мес.=ФАЛИТ.

19

Анонимен

преди 1 година

Що за тъпотии ни пробутват пак. Искат да ми кажат, че владеят всички служби в държавата, Данс,гдбоп кпкомпи и т.н., а не могат да се преборят с някакви "опасни" хора. Арестувахте половината опозиция за един час, а не можете да се оправите с някакви кокошкари?

18

Анонимен

преди 1 година

Ми да го провери полицията, следствието, който там има правомощията. Защото ако е истина, трябва да бъде наказан този, който ги върши тия гадости, ако обаче е фейк, трябва да се каже, защото значи че цели изкривяване на общественото мнение, а това е долно. Та, направете проверка г-да полицаи и ни кажете истината!

17

АнонимеН

преди 1 година

НЕЛЕГИТИМНА ПАРТИЯ КОЯТО РЕАЛНО НЯМА И 4% ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНОСТТА , ЗАЩОТО САМАТА ТЯ Е ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ОТ ВЛИЗАНЕТО СИ В ПАРЛАМЕНТА! МОМЕНТАЛНО НОВИ ИЗБОРИ И ТО НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ДА ВИДИМ ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ДАЛИ ЩЕ ИМА И 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ!

16

Анонимен

преди 1 година

Ако ще ликвидират някого няма да е този артист. Това са внушения, за да си вдига цената. Който го е страх от мечки да не ходи в гората!

15

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ПЪК ЕГАТИ "ВАЖНАТА КЛЕЧКА" СЕ ИМА.

14

Кондарев

преди 1 година

От частната митница на тиквата и гешеф вият на умирачка. 100 хил. лв на ден не са много, но при тази криза си е малко състояние.

13

Анонимен

преди 1 година

Те си измислят заплахи и после искат охрана. Всичко е да се вдига патаклама и да се прави пушилка. През пушилката се прикриват далавери. Кранчета запушени са им главите празни. Нали за това се борят за кокала? Що се натискат да са в НС? Киро и Асен купиха 6 мини партии начело с ВОЛТ понеже нямат регистрация на партия. Как се влиза в НС с купени партии? Нали зад тези партии стоят хора с други разбирания и други идеи? Как купуват 6 мини партии и Прокуратурата мълчи като пън????

12

Майора

преди 1 година

Бачийски още ли не си разбрал че на КПп се намесва фирма на колегата ти Христанов , който е зам министър и е в конфликт на интереси понеже не се отказал от фирмата си! И той се опитва да изземе функциите на предходната лаборатория! Това ли е вашата промяна?

11

Анонимен

преди 1 година

Това правителство се провали само, не е виновен нито Путин, нито Герб, нито мафията - просто тези мерки са с една година закъснение и поради тази причина 70% от народа не одобрява това правителство и то трябва да си ходи.

10

Елемаг

преди 1 година

По телефона ли ,лично ли какво?Ай ша ви са не видят мрънкачите ,изкарващите се "псевдогерои".И в най закътаното районно ще проверят номера на телефона от къде то се е обаждал заплащващия и ще направят проверка.Ай да не ми се правите на голямата работа само.Ръсят лъжи,че си и вярват.

9

Анонимен

преди 1 година

Кой ще си цапа ръцете с този тюфлеk, бе? Пфф! Филмират се.

8

Жоро

преди 1 година

Тоя гнусен мушмурок, който си продаде партията, на Кокорчовци те, от коя дупка изпълзя пък и лъже мърльото нещастен, Очаквам Кокорчо да каже че е заплашван с черен вибратора и белезници, а Киро дацкаче, че е заплашван да бъде затворен в една стая с *** и Линда, Дамаджан ата да се о плаче, че е заплашван със забрана да пие алкохол.

7

Локва

преди 1 година

То като с локвите на границата. Нали и там и аше някаква сериозна хранилка. На влизане в Турция плащаш за дезинфекция- пръскат все едно минаваш автомивка. На влизане в БГ минаваш кална локва и някаква рахитична пръскачка пръска една шепа вода..

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Да така е, но по думите му става ясно, че ги знае кои са. И все пак има някаква власт тоя човек.. "Дела трябват, а не думи"

5

Анонимен

преди 1 година

То ако четете форумите, целокупния народ е заплашван с какво ли не. Лично мен са ме заплашвали с каквото се сетите, само защото не говоря каквото е спуснато от горе. Е да де, но при демокрация говориш каквото мислиш. Може да не е правилно, но имаш правото да го кажеш. А що се отнася до господина, нека органите на реда си свършат работата. Не е зле да я свършат и относно форумите и да изловят и тия дето ни пращат я в Белене, я директно ни обявяват, че ще ни издирят по ай пито и ще ни пребият.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимно 3-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

3

Анонимен

преди 1 година

Да каже имена... Всеки бил заплашван от някой, но никой не излиза с имена.. Като ги знаете съд и в затвора. Да има малко действие в тая държава, не само приказки.

2

Gogo

преди 1 година

Данс, мвр, прокуратурата, да си влизат в задълженията и да открие и накаже мутрите!

1

Анонимен

преди 1 година

Доказателството, че България се управлява от мутри.