72

Анонимен

преди 7 месеца

Мачкай Слави!! Кирчовци и Кокорчовци пищят безпомощно пред теб!!

71

Анонимен

преди 7 месеца

Славчу , пуделът на Доганя изпълни пъкленото си дело и сега кандидатите за бай Ставри от групата на Лойко въздъхнаха успокоени , че може да им се размине ! Да , ама не - Господ забавя , но не забравя ...

70

ЦИГАНИЗАЦИЯ

преди 7 месеца

Полицаи и роми(Ц. И. ГА. НИ) се гаврят и изтезават Българи Софиянци в град Бобов дол, гонят ги от града! Институциите мълчат!Полицията е близка до Румен Николов-Пашата и Юлиян Борисов Георгиев от Перник!

69

Анонимен

преди 7 месеца

Само Слави България ще избави!!!

68

Анонимен

преди 7 месеца

Хехехееееее, ударили, ударили..големи биячи станахте, бе! Киро бие хората в МС. Ама ви удариха здравата. Изтекоха данни, че Кирил Петков подслушва Гешев, Слави, Нинова и Радев. Е, сега вече стана квото стана. Ще има здрав кютек по ППППППП. Ще си ударите главата в стената само с една засилка. Само се засилил-сам се ударил става работата.Положениете е сейбъл мейбъл. Отиде Киро на кирия.

67

Есаул

преди 7 месеца

За да сте успешни срещу мафията, самите вие трябва да бъдете мафия! Очевидно не сте! Помните ли какво стана с един журналист с инициали О.С., когато каза нещо срещу един президент от мафията? Натрошиха го порядъчно и бе на екстензия в ортопедията! А вие един Гешев не можете да махнете, Слави ви се подиграва, Тошко се ***, защото няма кой да го ошамари!

66

Анонимен

преди 7 месеца

Ти да видиш. *** тя мафията стана по богата ве архитекте. Ти мафията под формата на оная мафия от 80-те,90-те години ли я разбираш. Та тя я няма отдавна. Огледай се около тебе в парламента и ще видиш част от нея. Май сте за метла сичките.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Незнам защо, ама всеки път като видя някой от ПП и се сещам за филма "Бандата на Оушън"

64

Анонимен

преди 7 месеца

Удариха ви масоните. От записа на Киро и Лена, където Киро бърка под роклята на Лена се виждат плочки черно и бяло точно и само залепени на този етаж. Тези плочки са знак, че масоните ще сготвят Киро ако нещо не направи или е предупреждение, че е нагазил в лука с двата крака. Нищо не сте ударили. Ще ви бият като брашнян чувал. Страх тресе kочинаmа на Кирчо. Масоните не си поплюват.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Я да питам как удариха който и да било? Вчера излезе инфо, че са дадени милиони за 12 деца да учат в западни университети. 12, правилно четете. А има български деца, които не могат да продължат училище, защото са в малки населени места и на родителите им е скъпо да плащат транспорт. За скъпите учебници няма и да говоря. Та я да ни кажат точно кой удариха? И тия пари ако ги бяха дали на българските университети дали щяхте да им вдигнат реномето не само у нас, но и в чужбина?

62

Майора

преди 7 месеца

Терзийски та по голяма мафия от вяс има ли? Вии направихте най голямата кумо шуро баджанащина! За идването ви на власт платиха олигарсите ,действате задкулисно , не се всушвате в другите , мислите си че сте всичко на този свят! Вижте първо себе си и тогава говорете за другите! Не може да мразите и да искате на вас да ви е хубаво! И ако мисихте за страната нямаше да вземате такива заеми , които и внуците ни ще плащат! Отивайте си докато не сте фалирали страната за пореден път което е патент наБСП

61

Да живее България.

преди 7 месеца

Да се преброим, за Продължаваме Промяната и Демократична България +, за ДПС, Възраждане и Герб -.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Гешев викна ли проф. Молив да го пита защо дава подкуп, или понеже са от неговите работодатели, не го интересува. ОСТАВКА Гешев. Заради тебе това правителство няма инструмент за контрол. За това ще ни грабят докато могат.

59

християнин

преди 7 месеца

Незабавен арест на Буци крадеца и неговите приближени.Защо има още едкукал народ,та му ходи срещи и слуша налудните му блътвежи.Герберастки ***,***.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Безмислени сте всички 240. Не се наядохте, не се накрадохте, не се отвързахте от господарите се. Докато нямаме какво да си купим за храна, вие бръщолевите глупости. Да ви припомня: Страхът от глада е по- силен от страха от смъртта. Ако се сещате де за какво иде реч.

57

Анонимен

преди 7 месеца

абе опитахте се да ударите кьоравото, ама Дългия Ви удари по крадливите ръчички

56

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя като му гледам "капацитета", направо си е за диплома в Харвард.

55

Сатир

преди 7 месеца

Те просто търсеха най-удачния за тях момент.", заяви пред БНР арх. Йордан Терзийски, депутат от ПГ на ПП.ПП може да е кво дае но не и политическа сила. Все още не са регистрирани. Дали ще се регистрират? Останалите приказки са плява и словоблудство.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Бедните малки душици с елементарно образование, пак се замечтаха за бащицата Бойко, държавника, при който България намаля с почти милион и бяхме първи по смъртност от ковид, защото здравеопазването ни не става.

53

Анонимен

преди 7 месеца

На нови избори ще изхвърлим СЛАВИ на бунището на "Фалиралото шоу". Циркаджиите и сценаристите ще се върнат в зоопарка на Шефа си. Новата партия на Стефан Янев ще влезе в парламента. Ще остане като опозиция "Тройната опозиция" от ГЕРБ, ДПС и Възраждане. След гербодепесарите ще изчегъртаме менажерията на чалгарите, които събраха елита на мошениците, крадците и ренегатите от други изчезнали партии. Николай Василев ги съветва да уморят пенсионерите и работниците от глад, да дават помощи на богатите.