12

Алекс

преди 1 година

При първа възможност да го докарат в България.От грузинците нищо не става.Даже не могат да управляват автобус.

11

ЦСКАр

преди 1 година

Дръж се Тошко!

10

Анонимен

преди 1 година

Дано поумнее, ама надали. Един от най-пpocтите български футболисти, който беше изгонен от Фрайбург и провали кариерата си, защото не можа години да научи 2 думи чужд език.

9

да знаете

преди 1 година

Нормално да е добре, то шкембе чорбЪтЪ у главЪтЪ не боли!

8

Анонимен

преди 1 година

До 2. Като цяло си прав за колана, в случая обаче травмата е настъпила от счупен прозорец и парче стъкло, което се е забило в главата му, дори и колан в тази ситуация нямаше да го спаси. Успешно възстановяване му пожелавам!

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В Българският футбол е нужна Краткосрочна Военна Операция. Прекалената левскарска милиционерщина ,която управлява от десетилетия "топката" надмина себе си по цинизъм,футболна недостатъчност,фригидно шефствуване в БФС! Нужно е ЦСКАри като Стойчо Младенов и Великият Спас Джевизов да управляват "топката",но с помощта на ЦСКА Москва. На Ви "всичко е синьо"! Левскарщкната трябва да заживее завинаги в Подуяне и да остави на мира България и в частност Борисовата градина. Смъртъ за Левски ,Оле!

6

Totenkopf

преди 1 година

Може пък след операцията да почне да играе ахахахах, най куция кон е той общо взето ква звезда бее вие нормални ли сте, в Германия бързо го видяха що за стока е и го изгониха

5

Хахаха

преди 1 година

Това е атентат на грузинците от страх "лъвовете" да не ги разгромят на мача!Хаха!

4

Кратунчо

преди 1 година

Най вероятно е поредния който се е мислил за Дънкан Маклауд !

3

До 2

преди 1 година

Най-вероятно се е разхождал между седалките

2

Кратунчо

преди 1 година

Тошкооо Тошко, да беше колан сложило не би чудо видяло. Когато пътувам в междуградски автобус в България аз съм единственият пътник който си слага предпазен колан а безсмъртните тарикати около мен ме гледат с насмешка докато не им се случи случка. Наскоро имах повод да пътувам през уикенда в Холандия с автобус с петдесет души колеги холандци, брех, не видях един да пътува без колан. Изводите оставям на вас!

1

Асан

преди 1 година

А аз дали съм добре :)))