51

Анонимен

преди 1 година

А кво ще прави Сърбия в ЕС. Да й закриете производствата и да я напълните с бой..лу.ци втора ръка и ръждясали автомобили ? И да плаща газ по тройни цени? У да ви яде бой.лу.ците от Метро, Лидл и Кауфланд? Айде, нема нужда.

50

СВОЙ

преди 1 година

Тия май се помислиха за Богове? А бе навремето Цар Калоян им показа как се воюва на елита на Европа.Щото и тогава са се мислили за Богове,били са нагли и похода към Божи гроб в 90% е бил икономически.

49

тя

преди 1 година

Т н бедни страни към които се числим и ние ,защо е така ? Богатите ,защо са богати ? *** отговор : грабителите стават богати , ограбените - бедни !Великобритания , Гермавия ,Франция ,Белгия ,Испания , Италия са колониални страни ограбващи народите, а ние не само ,че никой не сме ограбили , но сме били ограбвани ,вклюмително и териториално !

48

тя

преди 1 година

Косово признавате , а ДНР не може , ай подли интересчии !

47

байХ

преди 1 година

е значи и Украйна да признае Домбас Луганс,Крим ,ситуацията у същата с война сеотвемат територии от държави

46

Кънчо

преди 1 година

Нас ни натоскат за макетата, сърбите за косово...общо взето се упражнява натиск на държави да вървят против националния си интерес и да преглътнат историческата горчивина, за да може рептилите от сащ и ес да се чувстват спокойни и горди говерньори на балканите...ай сиктир бе. Може да сме бедни , ама все още имаме някаква чест и достойнство, както и самоуважение..неща които отдавна са загубили на запад. Няма да предадем дедите си заради натиска на някви неосъзнати "лидери"

45

пияница мистик

преди 1 година

Каква Сърбия в ЕС бе, Шолц??? Че те сърбите са сателит на Путлepaса в Кремля. Не ви ли стигаме ние като троянски кон в ЕС?

44

ГОЧО

преди 1 година

ИзнудванетоЕТИПИЧНО поведение на ЕС! Що не признаете тогава КРИМ, ДОНБАС, ЛУГАНСК за руски! Морално слабите винаги имат агресивно поведение, но хубавото е че винаги си получават заслуженото!

43

Анонимен

преди 1 година

Шолци като какъв се изживява? България да клекнела на РСМ, Сърбия да клекнела на Косово, Русия да клекнела на Крайна... Май се е взел за някакъв владетел на Вселената ли и аз не знам като какъв точно да го определя?!?

42

Анонимен

преди 1 година

Хе хе, беше кристално ясно. Борбата тук е на друго ниво, не е толкова за члнеството. Но Америка в образа на ЕС няма да ги огрее. На сърбите на тои етап ЕС не им трябва, ама изобщо.

41

Анонимен

преди 1 година

Сърбия не настоява кой знае колко да стане част от ЕС. И съвсемн не е сигурно, че иска да бъде част от империя и да загуби суверенитет. Така че признаването на Косово може да почака.

40

Ламята

преди 1 година

Едни са длъжни да признават,а други са длъжни да не признават.Кво стана с референдума за независимост на Каталуня?

39

Светозар

преди 1 година

А сега да видя сърбите, като са толкова отворени. Или Косово, или ЕС. Няма къде, да се шикалкави.

38

Анонимен

преди 1 година

Косово НЕ Е Сърбия. Западните Покрайнини НЕ СА Сърбия. По-добре да са извън ЕС и НАТО, защото ще имаме по-добри шансове да си върнем земите.

37

Анонимен

преди 1 година

Германия започва да се завръща. Очертава се интересен конфликт с американците. Вашингтон иска възможно най-много държави в ЕС.

36

бре

преди 1 година

БЮРМ никога! За Косово не мисля че има връщане назад колкото и да бавят другите държави. По последните официални данни 95.6% от населението са мюсулмани основно сунити. Честно казано не знам дали Сърбия има нужда да се присъединяват обратно.

35

бре

преди 1 година

ех този лош ЕС бре все към него се бутат как пък Сърбия не иска да се набута в големия и мощен Евразийски съюз който има по-малук БВП от този на Италия :Д

34

Анонимен

преди 1 година

Тогава какво значение за Bulgaria ще има history of Macedonia, като и двете ще бъдат зависиминот Брюксел???

33

Пловдив

преди 1 година

Паднаха много ниско,низки хора,гледащи САЩ да е добре,не Европа.Да го духaт ЕС,в този им вид(фашистка организация),подкрепяща чужди интереси

32

Анонимен

преди 1 година

Когато Симеон Велики е владял тия територии въобще не имало ни сърби ни бюрмци.