21

Анонимен

преди 1 година

И най добрия водач на МПС да си в света не знаеш срещу теб какво камикадзе е зад кормилото.

20

Сега ще ви обясня

преди 1 година

Липсата на страсти в леглото се компенсира със страсти зад волана. Добрия e6ач кара бавно, внимателно и съобразително, както и е6e. Където трябва - кара по-бързо, където е редно, кара по-бавно. Така правят интелигентните хора. Мaймyните са обратното нещо - винаги на гребена на емоциите си, каквито и да са те. Така стават най-големите бели.

19

Цуни Гъзето

преди 1 година

Хората, които карат рисково са комплексари с малки п*шки. Аз съм бил няколко пъти в Германия. Там богатите хора със скъпи возила уважават околните и са много внимателни да не създават неприятни ситуации, защото са хора с легален бизнес и пазят доброто си име в обществото. Това е разликата между цивилизацията и ганьoвската философия да живееш един път, но по ръба. Ся кой е по-мъдър, германеца дето живее 90 години с висок стандарт или прocтака дето умира на 30 по дърветата. Можем само да гадаем

18

Дядо Лазер ™

преди 1 година

Дядо ми казваше. Аз може да карам бавно и скучно, като балък, но на където съм тръгнал до сега - съм стигнал безаварийно.

17

Педя Чевек Лакът Уй

преди 1 година

наи упасно е да си повярваш че си умел шафьор тогава вдигаш средната скорос и забравяш че винаги може да стане сичко а то става толкова бързо че ако си с по висока скорос няма как да реагираш вапрос на време е кога ще се расееш и ще стане белата а белата понякога е толкова безпощадна и свирепа, че унищожава животи. Не дай си Боже! Пазете се, хора, пазете околните, бъдете отговорни и бъдете живи и здрави!

16

Един там чевек

преди 1 година

Веднъж питах едно такси как така не се е блъскал за 20 години шафьорски стаж и то ми отговори, че винаги кара с очакване, че някой ще го засече и евентуално блъсне я отпред, я отзад. Другото което спомена, е че кара според законите и правилата а именно: - съобразява скоростта си според знаци и условия; - спазва дистанция; - дава мигачи; - изпреварва правилно; - спазва маркировката и знаците; и прочее. Много мъдро такси, евала! Жив и здрав да е, пожелавам си повече хора да има като това такси.

15

Пальо Киельо

преди 1 година

Стига карахте като диваци... себични, нагли, невъзпитани. Абе дайте един мигач там някъде, пробвайте да спазвате закона, пък се върнете тука и кажете аджеба зле ли сте се почувствали или по-добре.

14

Бръм-бръм на Опела

преди 1 година

"Уверете се, че вашите документи са винаги с вас" ... с изключение на синия талон. Ако тръгвате някъде, уверете се че НЕ е във вас. Бахахахаха

13

Евала Статия!

преди 1 година

"Не се разсейвайте от телефона" - ауу, добре че ни казахте. Че то е забранено от ЗДвП, това как точно винаги трябва да го помня?! Демек си карам колата и да си повтарям "Не си пипай тилифона! Не и пипай тилифона!" - по закон не трябва да го пипаш, така че тоя съвет е излишен.

12

Зевзек

преди 1 година

"Не става въпрос само за поставяне на предпазен колан" - въйййй, не думай! Не е ли само колан? Брееейййй...

11

Анонимен

преди 1 година

Аз помня дупките и неравностите по пътищата. Даже така добре ги запомням ,че ако не дай си Боже някоя бъде запълнена,усещам дискомфорт.

10

Недко Илиев

преди 1 година

Помни ВИНАГИ и се пази от превозните средства срещу теб и зад теб.ЗАЩО?Защото не се знае кой колко се е напушил,надрусал или прекалил с огнената вода.

9

Таратутлек

преди 1 година

Помни.че си жив!

8

Deutsch

преди 1 година

Да запомня: Жена в колата е като звезда на небето - ти нея я виждаш, но тя теб - НЕ!!!

7

Стоян

преди 1 година

Повече от 250 километра в час не е хубаво да се кара в градски условия :)

6

w

преди 1 година

Трябва да помним за къде сме тръгнали? и да не гледаме джаджи по пътя? И да помним, къде има дупка и, че правителството рано или късно ще запълни дупките по пътя.

5

Анонимен

преди 1 година

За мен най-важното е да пазя тези които возя и тези които си мислят че са безсмъртни. Тоест нямам предимство никъде. Основно правило е да знаеш че винаги си при некадърни шофьори.

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Всичко е второстепенно ! Най-важното което трябва да се знае, че на пътя винаги има един кр етен който си гледа в телефона докато шофира !

3

ВЪПРОС

преди 1 година

За всичко съм съгласен , за носене на една жабка хартии не съм .В ЕС има само един Документ - Лична Карта или Шофьорска Книжка - такива глупости като полици , талони , стикери на частни застрахователи НЯМА .

2

Анонимен

преди 1 година

Как да помнят като постоянно си гледат грима в огледалото.