13

Проект-дрън-дрън

преди 2 години

Който е налапал проекта, той ще намаже. Ще анализират, ще откриват очевидни истини и ще направат безсмислени предложения за действия, които никой няма да предприеме. Накрая ще има едни усвоени пари и никакви полезни последствия.Пиам само къде да си изхвърля хартията, като наблизо до жилището ми вече няма контейнер. А когато имаше, плебса си изхвърляше обелките от картофи вътре. В нормалните държави тези проблеми отдавна са решени - има наредби, а който не ги спазва - глоба.

12

Анонимен

преди 2 години

Кауфланд пак подарява коли. А какво стана с BMW-тата от предишната им кампания?

11

Теди

преди 2 години

Жоро Игнатов от Съдебен спор ще проведе ли интервю с Мар Тина Атанасински да разберем какво работи тя

10

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало като напишеш на лист,че не желаеш да получаваш реклами и я залепиш на пощенската си кутия тези които пускат рекламите да подминат съответната пощенска кутия. Така поне се прави в някои европейски държави. Тогава нищо повече не получаваш.

9

до 4

преди 2 години

Ами щом съседите ти нямат мобилен телефон и интернет - това ги оправдава. Но всички наоколо да ги заливат с талаш? Знаеш ли как е в Австрия? Лепи се един стикер - "Молим ви, без рекламни материали и брошури, които не носят конкретно име и адрес на тях. Ако все пак толкова държите на това - тази брошура ще ви струва 1 милион евро, защото приемате условията на собственика." Но това са само зевзеците. Обикновено се слага стикер "Молим без рекламни материали" и толкова. И се съобразяват. Иначе - съд

8

Дзъ

преди 2 години

И без проучвания ги знаем: Лидъл, Кауфланд, Била, Гантастико и цветни изрезки на престъпници: даващи кредити или спешна ключарска помощ или купуващи апартамент в района

7

Анонимен

преди 2 години

Защото на магазините им разрешават едни безданъчни пари за реклами и всякакви врътки и кражби!За туй по телевизии и радиа само реклами!Проблема се решава с Едно изречение"Спират се тия пари"!

6

Елза

преди 2 години

То едни комитети,проучвания, съвещание, много труден въпрос за разрешаване, поне за един мандат време има

5

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-агресивно и натрапчиво ми се рекламира нещо - толкова повече ме отблъсква и няма шанс да го купя. Пример - Била Кауфланд Ефбет Тейкауей и др.

4

Анонимен

преди 2 години

Съседките са в пенсия и нямат модерни телефони. Чакат си хората брошурите и се пишат списък с продуктите. Не забравяйте, че има и възрастни хора за които са важни промоциите!

3

az

преди 2 години

Реклама по пощата без изричното ти съгласие, трябва да бъде забранена със закон. От къде на къде ще ме тормозят с глупостите си само. Ако нещо постигат, е единствено отвращение към магазините им.

2

Анонимен

преди 2 години

Иначе ми забраняватв сламките нали .... никъде не съм видял сламки ... ама хартия по блоковете тонове.. иначе сме много зелени:)))) цирк

1

Анонимен

преди 2 години

И как ще накарате чуждите капиталисти като Кауфланд и Била да спрат да ни пълнат кутиите с промоции на изтеклите им от сток неща ?