12

Анонимен

преди 1 година

Ами да направят оферти на украйнските''бежанци'' в България.Без това са премного.

11

Стамат

преди 1 година

Пратете им малко от жълто-сините,те са по морето и бизнеса с услуги,платени услуги.

10

1-н

преди 1 година

Сичкото персонал се е изнесло на Черноморието да бачка за пестин леа

9

Анонимен

преди 1 година

Аз винаги съм искал и безмерно желал да работая на нашето си море по моята си специалност на ,,дегустатор'' на напитки,но никой не иска да ме наема.Работодателите винаги казват едно и също.,,Това работно място е само за един човек при нас,и това съм аз моето момче".И мутрата ми пожелава приятен ден и успех в кариерата.А и какво да дегустираш,всичко що се лее там си е чисто менте.

8

Анонимен

преди 1 година

Всички за дошли да работят на нашето заради добрите условия

7

Анонимен

преди 1 година

ДИАЛЕКТИКА НА ПЕЧАЛБАТА: ВИСОКИ ПРИХОДИ МИНУС НИСКИ РАЗХОДИ И НИСКИ ЗАПЛАТИ = ВИСОКА ПЕЧАЛБА. Е НЕ СЕ МАЙТЕ МОМЧЕТА ЗАПРЯТАЙТЕ РЪКАВИТЕ И СЕ ХВАЩАЙТЕ НА РАБОТА КАТО ВЪЛШЕБНИЯТ ХОТЕЛИЕР!!!...

6

ГОЧО

преди 1 година

Що не ползвате бежанците дето накарахте да напуснат родните си домове, с войните които подкрепяте!? И по-лошо ще става докато не осъзнаете, че не сте нитопо-лоши, нито по-добри от останалият свят! Насила интеграция не се получава! Вашата култура , житие и битие никога няма да станат задължителни за останалите култури(говоря за ЕС)!! Просто ще се претопите в останалият свят и ще изчезнете като културна памет, идентичност, традиции....! Ще станете като АМЕРИКАНЦИТЕ!

5

Асан

преди 1 година

А по нашето Черноморие как е? До миналата година плашехте,че ако българите не искат да прислугват на чужденците за минимална плата,,,бизнесът" щял да вкара работна ръка от Украйна.Е сега нали работната ръка е настанена в хотелите? Какво става със липсата на слугинаж тази година? Договорихте ли се със укрите?

4

Анонимен

преди 1 година

Няма ли пресни роби от Евро-периферията да си чупят кръста а 1000 евро 12 часа на ден?

3

Асоциален Примитив

преди 1 година

Западняците си избиха населението с "ваксините" за ковид. Няма кой да работи в гражданската авиация, няма кой да работи в туризма. Не е ли странно за 800 работни места да се явят 4 човека?

2

пепи

преди 1 година

Всеки иска да цъка отдалечено

1

Анонимен

преди 1 година

Укрите не искат ли да бачкат.