48

Кольо

преди 1 година

Какъв стадион... Игрище между пистата на летището, скалата и местните гробища, с размер на стадиона в Мездра. Но това не попречи да са поредните, които направиха за смях куците коне... Пардон лъвове :))))

47

Фактите !

преди 1 година

Защо да си разваляме ''успехите'' ,... ВИНАГИ ПОСЛЕДНИ ,... ДАЖЕ ВЪВ ВСИЧКО !

46

Хичо

преди 1 година

Треньора ни завърши ли осми клас?

45

Анонимен

преди 1 година

До Христо... Аве Ристо , къя видя 50 иЛЯДИ фенове , дали имаше 100 човека , а И стадиона дали ще побере и толкова , само с един сектор --- като на село !

44

А бе

преди 1 година

Нека поне един чужд народ ни е благодарен.Няма да ни спират газа и петрола, няма да искат да им бъдем братя, няма да ни плашат с война...

43

Анонимен

преди 1 година

Поредният ''успех'' на БФС и вечният Перуканто и СИйе !ОСТАВКА БЕ , ПРИМИТИВНИ СЪЩЕСТВА !!!

42

Христо

преди 1 година

Просто нямахме късмет. Освен това трудно се играе на чужд терен, имайки предвид, че стадионът беше пълен и 50 хиляди фенове подкрепяха отборът на Гибралтар и освиркваха нашите лъвове. Това допълнително смачка самочувствието на нашите смели момчета.

41

анонимен

преди 1 година

Има ли още бал-ъци, които се интересуват от български футбол?

40

Кака Мара

преди 1 година

Постъпило е предложение пред парламента на Гибралтар, българските национали по футбол да бъдат обявени за почетни граждани на минидържавата.Това включва безплатно преминаване на техните яхти,лодки и моторници през протока, безплатно прелитане на частните им самолети, дронове и хеликоптери, и разбира се - доживотно летуване по плажовете на Гибралтар. Хвала на героите!

39

до 40

преди 1 година

Прекрасно казано! Аутсайдери, които критика не приемат и се мислят за велики, седнали славно и смело да коментират други аутсайдери.

38

Ганчо Гришев

преди 1 година

Вчера се разбра че в България няма професионален футбол.

37

Хахаха

преди 1 година

Трябва да признаем, че митничарят Рой скочи доста тромаво за 39-те си години. Вероятно тази сутрин колегите му в митническата служба на Гибралтар му показват клипчето и го подиграват.

36

Обективен

преди 1 година

Тези *** и майкопродавци нямат повече място в нац. отбор. А другарите от БФС само тоягата ще ги оправи. ОСТАВКА!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Льохман бездарен под льохман бездарен коментират някакви провалили се футболисти, вместо да седнат и да се замислят защо, аджеба, бачкат по складовете за 2000лв., а отидат ли на гурбет, са таван чистачи и берачи. Смешна картинка. Първи да критикуват, ама те критика за себе си не приемат.

34

А перукан

преди 1 година

Дали е бил в Сингапур с Коце маца преди мача?

33

?

преди 1 година

Провал?? Та ние взехме точка и удържахме пенсиониращ се митнически служител. Можеше и по-зле да е.

32

az

преди 1 година

е то няма да е зле да завършим поне 4ти

31

Диоген

преди 1 година

Когато се кове някакъв исторически момент, винаги сме намесени ние,Българите! Гибралтар ще са ни благодарни завинаги за този впечатляващ възход на футбола им!Путин и да иска, не може да го припише на македонците, както азбуката:-))

30

Recognizor

преди 1 година

Много неловък момент. Мислех да си припозная Гибралтар за България и да се кефя ако победи, ама при равенство не върви. Ни така, ни иначе. Лууз лууз ситуация.

29

Анонимен

преди 1 година

За всичко е виновен вечно спиртосаният перукан. Един шеф трябва да бъде за пример на тези които ръководи. Момчетата е съвсем нормално да са напълно ДЕмотивирани след цирка който се разиграва около ръководството на БФС. Не ги виня за нищо, единствените виновни са Михайлов и марихуаната (наглата).