27

нещастници

преди 1 година

все едно индианците да събират екип да изследват белите.....

26

Анонимен

преди 1 година

Много малко средства дават, за Украйна милиарди долари през месец.

25

Истината

преди 1 година

Една Украйна има не и помагат но с НЛО ще се справят, мислете ли?

24

Факт

преди 1 година

Фалиралата държава се чуди как да финансира наса, я през мъск, я с извънземни!

23

<>

преди 1 година

те от години работят с извънземни в сума ти бази и разработват какво ли не, а сега театър ни правят, че дали пари за изследвания! алабала!

22

НЛО-то

преди 1 година

От историята ги вадим. Имаш Интернет, ползвай го за друго, освен тролване. И тъй като гледам не си много на ти с тия технологии, ще то дам малък жокер - Малстром, 1967. Айде, успех. Дано четенето ти се отдава повече от писането :)

21

Малееей

преди 1 година

"Факт, че изключват ракетите"... От де ги вадите тези "факти"?

20

До 22

преди 1 година

Защо да ни ядат? Толкова ли сме вкусни? Ние за тях сме като хлебaрки по пода. Не сме им интересни. Съществуват други приоритети отвъд нашата планета, които не са свързани само с трепане на всичко мърдащо. Факт, че изключват НЛО-тата ракетите на изтребителите като ги прихванат явно говори, че имат на идея що за стока сме :)

19

До НЛО-то

преди 1 година

Никой нема да седне да ни пази. Ако има някъде извънземни и ако са развити да дойдат до тук ще ни схрускат просо. Или ако не ставаме за ядене ще ни изтрепят. Не ги слушай хахавите от Федерацията на Светлината, това са някакви ченгеджийски измишльотини да зомбират лели

18

Що така

преди 1 година

Как път тия НЛО-та все из Америка кръжат...Що няма едно и у нас,ей така-за цвят...

17

НЛО-то

преди 1 година

По принцип през Студената война, в най-лудите моменти НЛО-та кръжали около ядрени комплекси и съответно са активирали и деактивирали главите без код за достъп. Има много случаи и в Щатите, и в Русия. Явно са ни пазели, но е доказано, че са се увеличили многократно посещенията след първите тестове на атомни бомби. Или ползват Енергията освободена след взрив или ни пазят, тъй като сме прекалено глупави. Но със оглед настоящата ситуация нещо ще се случи и ни подготвят.

16

Анонимен

преди 1 година

с една четвърт Джавелин ще изследват. Отбиване на номера.

15

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че с този "умрял" бюджет е само отбиване на номера, че нещо се прави

14

Клуб НЛО

преди 1 година

Ей, на стари гофини ще ни изледват.Бум, бум, бум, ще си купя шоколад..

13

Qanon

преди 1 година

Пълен цирк! Изкарайте черните проекти с разработки с извънземни технологии! Кво ни правите на улави! Още 50-те години сме имали антигравитационни летателни апарати и жертвите на Чалънджър бяха абсолютно излишни!

12

Малко зелено човече

преди 1 година

Хайде сега всичкото наш масонлък да се хващат за ръчички и право към пустинята Невада да дирят извънземни

11

На...

преди 1 година

...тая тема вярвам само на Ерик фон Деникен,Дейвид Чалдрейс, Джорджо Цукалос, Ник Пуп и останалите от екипа на "Извънземни от древността".

10

Гошо...Тъпото

преди 1 година

НЛО-то не е нищо друго,освен машина за пътуване във времето. Въпросът е кой пътува и ходи напред -назад във времето и...пространството. Има десетки доказателства за това. Намирани са...маратонки при разкопки на вкаменелости на динозаврите,значи някой е ходил там да ги види...живи и си е сменил...калните маратонки. Има кадри от документални филми от улиците на Чикаго,преди повече от 100 години,на които се вижда човек,който говори в движение по мобилен телефон. Такива технологии,тогава не е имало,

9

НАСА

преди 1 година

Не се кахърете за НАСА, там от всичко правят пари. Копайте си на вашата Царичина и цъкайте на вашите псевдо-професори и медийни "звезди"... и продължавайте да им снасяте.

8

Зевзек

преди 1 година

Агенти Скъли и Мълдър пенсионираха ли се?