57

РОЖБИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 1 година

ЧЕРВЕНИ КРЕМЪЛСКИ ЦИРКОВЕ ЦЕЛЯЩИ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И СРИВАНЕ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ- УКРАЙНА С ВОЙНА, БЪЛГАРИЯ С ПОЛИТИЧЕСКИ КАТАКЛИЗМИ И ИКОНОМИЧЕСКО ЗАКОПАВАНЕ- УПРАВЛЯВАТ НИ ВИНАГИ ВЕРНИТЕ НА КРЕМЪЛ И СЛЕД ТЯХ Е ПОТОП.

56

Анонимен

преди 1 година

На просто Киро Македония и Украйна са му по-важни от България.Това вече и децата го знаят.Скоро ще избяга пак в Канада и на никого няма да липсва.

55

Бгг

преди 1 година

Кака Kupu се държи за властта, милата. Е харесва и. На следващите избори БСП дано да е извън парламента .

54

Анонимен

преди 1 година

Възраждане-първи на предсрочните избори!

53

Анонимен

преди 1 година

Време е тази държава да се напуска, явно няма да го бъде в следващите 100години !

52

Анонимен

преди 1 година

тоя дойде на власт с лъжлива декларация за гражданството си,канадски поданник и така се държеше до края ,приоритет му бяха само македонците и украинците,теглиха заеми да осигурят безплатния пансион по 4 звездните хотели на украинците,затвор за лъжеца.

51

Popо

преди 1 година

Не се ли усетихте,че лъжата с канадското гражданство е твърде сериозна и Канадеца е патологичен лъжец. Сърбайте си сега попарата. Високи цени, политическа криза, скоро и стагфлация. А вървяхме уверено напред.

50

анонимен

преди 1 година

или за бойко, или за стефан янев, и най-важното - да се върнем на мястото си - близо до братска русия! английските дипломати сигурно са глупави, че избягаха от тоя коварен европейски съюз!

49

Нещо неясно

преди 1 година

Бензин 3.5 лв., футбола ни като гибралтарския, самолети си кажат до Козлодуй и си продължават без нищо да се знае, посланика на САЩ е бил в Хаити, окрадоха милиарди за няколко месеца и се хилят. Продължаваме промяната вече сме наравно с Гибралтар, Хаити, Ел Салвадор. Кошмарите се превръщат в абсолютна реалност.

48

рибока

преди 1 година

Кое,кое не е в ред?

47

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Луди калинки! Долу ***! Долу Рашкоффф! Радев - импийчмънт!

46

Българин-оптимист

преди 1 година

Зор да махнат Борисов. И сега какво? Тия новите показаха, че за нищо не стават. Само кражби и разпродажби. Измамници

45

Бай Илийчо

преди 1 година

Друм,дъ си одът ! Вкараа ни в борчове ! Кой жа ги връща бря ? Тоо с чужди пари секи е велик !

44

Жалък си учиндол

преди 1 година

Слави е зло! Чслгара спечели, но нямаше топки да състави правителство! Сега излъга всички, които искаха да се махне ГЕРБ! Видя се, че за него властта е порция, както го е учил ментора му. Слави е свършен като политик, човек и личност!

43

Ненене

преди 1 година

Криза търсят псевдожурналистите. Нови избори и Народа ще реши. Тази коалиция беше катострафална за България.

42

Анонимен

преди 1 година

Слави благодаря ти, че разрита тези лакеи на Щатите и ЕС! По-наведени юпита не могат да съществуват! Дори престъпната Тиква беше повече българин от тия мъпети! Оставка и отнемане на българското им гражданство!

41

Анонимен

преди 1 година

Възраждане печелят на нови избори и ще върнат веднага на Радев за да ги закрие. Всички други губят на нови избори, а ГЕРБ няма да имат достатъчно гласове. Нови избори и Янев или Костадинов ше е премиер.

40

Анонимен

преди 1 година

Без корупция хората гладуват. Корупцията е маслото в двигателя на колата и смазва частите да вървят. Няма Чувалчета, няма Чекмеджета, няма 56 милиона на футболен съдия. От тази честност и морал ще умрат от глад, бе! Долу Промяната! СЛАВИ има номера на господ бог - Доган и му е звъннал. Звъннал е и на неговия пророк Пеевски.

39

Анонимен

преди 1 година

Партия СЛАВИ - по-добре си бяхме при Бойко и Доган. Гладни сме.

38

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Чалгопитека вече може да заспи...спокойно,а сутринта на закуска,като яде мюслите си накиснати във...вода да си каже : - Пак ги...накиснах,много съм добър ейй!