20

До 19

преди 1 година

Под раша робство беше много зле. Тва го помня...и не искам НИКОГА ДА СЕ НЕ ВРЪЩА!!!

19

Европеец

преди 1 година

До Анонимен 13. А под Руско как сме били. За Турско не помня, а вие също не помните. Малката държава е винаги зависима. Няма как да не се съобразяваме с големите и силните. Мисля, че разбрахте.

18

Европеец

преди 1 година

До АнонименА вие помните, когато сме били под Турско.Браво, какъв дълголетни с цветущ език.

17

Анонимен

преди 1 година

"Сърбия ни е лъгала със своият шарлатанствующи патриотизм в продължението на сичкото свое съществование и още дълго време ще да ни лъже и ще да са ползува със силите, с доверието и с глупостта на нашите неразбрани патриоти." - Христо Ботев

16

Анонимен

преди 1 година

И там като тука. Два министъра на коренно противоположни гледни точки, там където е проникнала рушката пропаганда държавата е съсипана, народа е разделен и неспособен да взима важни решения. Проблема на Сърбия обаче е по-голям и то значително, вече ги изпреварихме, а разликата ще става все по-голяма.

15

Хахаха

преди 1 година

Dnes.ru пак сложи цензура и трие ли трие....но първо на вас са ви изтрили мозъците и са ви поробили...жалкииии

14

IQ 3.14

преди 1 година

на тоя и на вучич само върбата им е приятел

13

Анонимен

преди 1 година

И по турско не сме били толкова зависими. Сега копбче не можем да кажем без ЕС. И се питам чий го дирят нашите депутати в европарламента? Някой контролира ли ги дали въобще ходят на работа. И ако ходят на работа случайно, какво работят? С тия тлъсти заплати има ли файда?

12

За Сърбия не е

преди 1 година

хубаво чужденци да определят кои да са и гостите.Добре Вулин,а за България хубаво ли е чужденци да решават кой да преминава над нейна територия?Като искахте сами да си определяте гостите,да не бяхте тормозили другите републики и области от СФРЮ,тогава посещение до Република Сърбия щеше да става през съюзна територия.Щом сте си разпаднали съюза и сте си останали в границите, нямате излаз на море,вътрешна държава сте,тогава от благоразположението на съседите ви ще зависят гостите.

11

Анонимен

преди 1 година

Офф големи драми с тоя полет все едно кой зне какво е станало сърбите да отидатв Москва и толкоз. Ако не искат да правят бизнес с Русия да не правятнали някаква сръбска цоцолана каза, че не искала Лавров да идва, ама иска да си топлитлъстия задик с евтин руски газ.

10

уф

преди 1 година

Много правилно го е казал ".. Сергей Лавров десетилетия е зад нас" (демек клати ги) :)

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4, след най има тире. Имаш и пропусната запетайка :) Та, я пак за неграмотните :)

8

Хахаххахаххаха

преди 1 година

Никой не определя кой да ви е на гости. Ние просто си затваряме пространството за един човек, който няма право да навлиза в ЕС. Къде някой е казал, че не може да ви е гост? Не си спомням подобно нещо да е казвано от когото и да е :)

7

Анонимен

преди 1 година

За съжаление България не е независима и не решава нищо сама. Като ни кажат приемете Хшлари Клинтън и Джо Байдън, ние ги приемаме на червено килимче и с духов оркестър. Като кажат да не приемаме жив руснак на наша територия ни по въздух, ни по вода-ние не приемаме и дори без да чакаме малко похвала. Просто сме добри и послушни ученици.

6

Анонимен

преди 1 година

Александър Вулин също не може да определя България,РСМ и Косово кого да прускат да прелита на въздушното им пространство.

5

Bp

преди 1 година

Че откъде на къде **гостите на комшиите, ще ги прекатват през нашия двор??

4

Анонимен

преди 1 година

Тая *** Христова е уникално неграмотно същество най вероятно от индийски произход.

3

Анонимен

преди 1 година

Влизам в сръбските сайтове да видя какво става, че в тоя сайт много разнопосочни новини от Сърбия слагат. Ще ви държа в течение.

2

По същество

преди 1 година

Правилно е казал. Натегачката за ЕС е като нашите продажници - продават националните интереси за топло кресло. Кой продава Македония, кой Косово, все на едно място се отчитат. А ако сърбите не се освестят и не вземат твърда позиция, решавайки да раздават територията за членство в ЕС, може да ги подтикнем да си ни дадат Западните покрайнини и права в Поморавието и Нишко.

1

Пак

преди 1 година

Фейк нюз...