41

Несучете отдвекрави

преди 3 месеца

Та е време сърбите да престанат да сучат от две крави-Фашистка агресивнаРусия и ЕС,а да си изберат или ЕС,или Азиатската к.о.ч.и.н.а и да си отговорят на въпроса-КАТО НЕ ЩЕШ ПРОСИЯ,ЩО ЩЕШ С РУСИЯ?

40

Несучете отдвекрави

преди 3 месеца

Ха така.Преди години един руски шовинист ни се зъбеше,че "Болгария нельзя сосать из двух матерей",,или "от две крави",от ЕС и от тях.Е,разбрахме ви,рускофашистки гадове,отдавна "не сучеме",а се ползваме с хибридни войни,отровителства(Гебрев),минноподривна дейност(Сопот,Горни Лом),и хакерски атаки(НАП,Български Пощи),езици на омраза и "кирилици от македонски земи" и други атаки и заплахи от устата на руския Фюрер,докато любимците на РФ-Руския Фашизъм сучеха и от двете страни.Е,баламите свършиха,сега приказката за "двете майки"(или крави) го чувате и от ЕС,та сърбите да научат урока-Като не щеш

39

Сръбски тарикат

преди 3 месеца

Лавъра можеше да дойде по друг маршрут!Просто разлайват кучетата!Клаха в Сререница ,като русите в Буча!

38

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименАбе стига с тая упорка ,че щели да ни нападат. Никой не се интересува от тази дупка наречена България безперспективна дестинация.Тази страна беше фактор миналия век този не е благодарение на евроатлантическите лизачи на държавна хранилка.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Black SeaБългария ще се върне при Русия няма друг път за съществуване. Пукайте се от ят евроатлантици всичко що сте крали през последните тридесет години ще ви бъде взето.

36

До 29

преди 3 месеца

Не разбрах какво е лошото Лавров (Русия) дани е приятел !? Или като папагалите от ЕС и ние трябва да крякаме в тон ?!

35

777

преди 3 месеца

Айде стига вече! Боли ме оная работа за и за едните и за другите.

34

66

преди 3 месеца

Например не ви спряха газа.

33

Анонимен

преди 3 месеца

" а как го доказаха онези, които попречиха на посещението му", ... Еми бомбиха ви с бомби, с обогатен уран, даже и при нас паднаха няколко. Имахте и ембарго - повече от това "доказване" - здраве му кажи !

32

немо

преди 3 месеца

Едно говори, но друго мисли. На сто процента мислено ни благодари.

31

Black Sea

преди 3 месеца

До 27. Ами сърбетата ако наплюят гърците къде ще ходят на море? В Хърватска ли?

30

Black Sea

преди 3 месеца

До 28. А недей да говориш от името на македонците и чернигорците. Гледай си твоята мизерия и сънувай сърпове и чукове. Огледай някой да не ти падне на главата.

29

анонимен

преди 3 месеца

Кажи ми кой ти е приятел и ще ти кажа кой си ти. Дали Вулин е чувал този израз,между другото много популярен в Русия.

28

До 28 нр става така

преди 3 месеца

Ако има желание, има и начини. Ако наистина посещението е било належащо, щяха да измислят начин. Както казах, абсолютно съм уверен, че сръбето се кефят максимално, че това посещение не се състоя и имат перфектното извинение. Още повече, че те не са го канили, той сам си го е организирал. Обиколка на "невраговете" така да се каже.

27

Не става така

преди 3 месеца

До Анонимен: "Сърбите можеха да изпратят свой самолет"? Това е официално държавно посещение. Представяш ли си ние да изпратим наш самолет за да дойде на посещение у нас държавният секретар на САЩ например. В дипломацията си има правила. Голяма г'лупост свършиха нашите управници, но да се успокояваме, че РСМ и Черна гора свършиха по-голяма глупост от нас. Тях нямаше как да ги санкционират от ЕС ако бяха разрешили, но те решиха да се представят като верни кандидат-наведени.

26

Браво

преди 3 месеца

Сърбежите ловко пропускат приятелите си от Румъния и Гърция в коментарите. Все България им е трън в дупарата.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Има санкции за руски самолети да не прелитат над територията на Европа. Същото важи и за европейските самолети над Русия. Сърбите можеха да изпратят свой самолет. Нали са приятелчета с руснаците, що не го направиха? *** сега се кефят нали - хем коня не можа да ги притисне "приятелски", хем имат перфектното извинение. Абсолютно съм уверен, че никак не са желали подобно посещение

24

Иван радоев

преди 3 месеца

Поредна дебилна и *** постъпка на българската външна политика, за което ще има да плащаме скъпо. Моя съсед не пуска у нас гостите, които съм си поканил...... Алоооо чавка ли ви изпи мозъка

23

Анонимен

преди 3 месеца

Как Русия ни позволи да си приберем моряците, а ние не дадохме разрешение?!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Да разбираме ли, че щом ви е приятел, ще подкрепите Русия като нападнете България?