57

Анонимен

преди 1 година

Ха сега се сетете, дали Китай и Русия ще разрешат сухопътен краварски плацдарм, ако се случи нещо със Северна Корея? Сиреч, нека си мучат на воля в Задмория, никой не ги слуша.

56

Гост

преди 1 година

Ким ще си го премести!

55

абв

преди 1 година

До Друг....само "той"с втората сигнална система е излишен на Земята!

54

aZ-ът

преди 1 година

Колкото и на либераслъка да не му се иска Запада умира. Както прародителя му Римската Империя. Приликите с последните години на Рим са убийствени- социална деградация (каква е разликата да назначиш метросексуално нещо за министър с това да назначиш кон за сенатор), с*ксуална перверзия. Печатане на пари на килограм. Масов контрол върху мисленето, са да задушиш недоволството. Политически убийства. Замислете се - в момента Запада умира по същия начин по който умряха Рим и Египет.

53

aZ-ът

преди 1 година

Нещата са прости. Сблъсък на култури . Англо-сакса иска да наложи своята и своя начин на живот над света. Русия, Северна Корея, Никарагуа, Китай, Сирия, Иран, Турция, Венецуела, Аржентина, Бразилия, Унгария и много други са просто държави, които имат своя култура и не желаят чуждата. И затова са нарочени за врагове. Запада умира. И като всяка умираща империя - последните й години са най-отблъскващите. В Рим - последните години са пълна духовна и социална деградация.

52

Друг

преди 1 година

Това доказва колко примитивно мислене има хомо сапиенс! Колко сиво вещество се изисква да отрежеш клона на който седиш? За съжаление( или пък не) сами се унищожават, но и трезво мислещите ще си отидат!

51

обективен

преди 1 година

Зависи къде ще бъде извършен този опит ако е на границата с Ю.Корея може да стане целия полуостров една Корея.

50

haha

преди 1 година

САЩ ще приложат метода РУСИЯ срещу С.Кореа.Ще накарат С.Корея да нападнат Мадагаскар за да могат да наложат ТЕЖКИ санкции на С. Кореа, да ги откъснат от света ХА ХА ХА ХА

49

Анонимен

преди 1 година

До 53 И да не забравяте!Ее , ама как ние ще правиме кораби , подводници и т. н. ! Та ние сме евроатлантически настроени а управляващите са се навели и си бият челото в земята и имамеГейПаради а севернокорейците си нямат прайдове

48

Анонимен

преди 1 година

А САЩ и ЮКорея спретнаха мощен гей парад с бързо реагиране.

47

И да не забравяте!

преди 1 година

Подводния флот на Северна Корея гони 70-100 единици! Което го прави едни от най-големите! Повечето са 'стари' но явно имат достатъчно за доставките на фоерверки! И въпрос: колко сме напреднали ние и колко са изостанали корейците след като нямаме нито една ракета и нито една подводница направени от нас?

46

Анонимен

преди 1 година

Е какви могат да са последиците? Най-много да уцели най-после Фондацията за защита на демокрациите във Вашингтон и старши научните му сътрудници.

45

ГОЧО

преди 1 година

Последиците ще са същите, както досега! СтрахКВИЧЕНЕ И КАФЕВИПАМПЕРСИ! Америка разбира, че дори бедна икономически страна, може да я събори и се опитва да насъскаОСТАНАЛИЯТ свят срещу нея, както прави с УКРАИНА и ПОЛША, но няма да и се получи, защото УСА препикаДОСТОЙНСТВАТА на половината земни държави, а сега иска да я подклрепят! Има една приказка, ПО ПЪТЯ НАГОРЕ ВНИМАВАЙ КАК СЕ ОТНАСЯШ С ХОРАА ЗАЩОТО ПО ПЪТЯ НАДОЛУ ПАК ЩЕ ГИ СРЕЩНЕШ! А пътят надолу ЗА УСА е много СТРЪМЕН!

44

Анонимен

преди 1 година

Евалата бай Ким

43

до 43

преди 1 година

Много фантастика четеш, ама нищо де, за русоробите е задължително.

42

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 1 година

Последиците ли!?Надутият краварин ще напълни памперса от страх и от яд,че нищо не може да направи,а вонята му ще е по-голяма,даже и от украинската

41

Анонимен

преди 1 година

До EUROPE - шмръкни и една магистрала

40

EUROPE

преди 1 година

Пия доста днеса, и реших да си пусна final countdown , малеее, 1 милиард гледания :). Великите Laibach правят кавър на тази песен. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, 1 милиард хора са гледали тази песен !!!! Аз слушам дет и блак метъл, но обичам песни от моето детсво, 1 милиард !!!!!Окото на дракона е близко , но се радвам за Europe :). По темата, кога е нападал лудия от Северна Корея, че пишат "нов". Оня само мята разни бомби в морето, да покаже, че няма да се предаде. Наздраве, 1 милиард :)

39

Zamunda

преди 1 година

Ще хакнат dnes-a?

38

Анонимен

преди 1 година

Последици ли, бетер Хирошима и Нагасаки...