76

Анонимен

преди 1 година

Е на това му се вика "ред и законност". В нашето си мило и родно БГ не се спазват ни държавните закони, ни международните. Анархизъм в действие. Направо.

75

Анонимен

преди 1 година

Литовски фенове на Възраждане са събирали доказателства, че Земята е плоска.

74

Анонимен

преди 1 година

Извънземни, бате)))

73

Бай Тошо

преди 1 година

До Анонимен"Конят ще да е бил! Возили са го до Белград- нелегално!" )))) Така ер щом не е минал ветеринарно- санитарна проверка пътуването му е нелегално.

72

Бай Иван

преди 1 година

Сигурно е карал без книжка и затова не им е спрял на въздушните катаджии.

71

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Не зная дали е дългата ръка на Рассия, щото май хич не е дълга, но си спомням как швабата Матиас Руст, хвръкна със самальот от Хамбург, кацна в някакъв град в Исландия, оттам изхвърча и прелетя над Берген, зареди в Хелзинки и НЕОБЕЗПОКОЯВАНО кацна в Масква на "Красний плашчадь" за ужасТ на великата джуджетна противовъздушна космическо-сателитна отбрана. Подобна отбрана видяхме монтирана и на карабляк-падводната лодка имени "Мацква".

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/74"Дългата ръка на русия съзирам тук, интересно защо нашите военни не са го прихванали?" - щот про'ста'ците атлантици дадохТЕ самолетите ни на украйна. Ама си про'ст да го вденеш.

69

Анонимен

преди 1 година

УАУ колко се чувствам защитен - неидентифициран самолет от Унгария, минава в Румъния и за малко в Сърбия, после БГ и през цялото това време никой нищо. Пародия на зашита.

68

Анонимен

преди 1 година

Конят ще да е бил! Возили са го до Белград- нелегално!

67

Анонимен

преди 1 година

1974година един такъв прилетя през БГ въздушно пространатво със 107 души на борда . Летящ от Америка за Либия.. При всички сигнали пилота не даде никакъв знак да се приземи. Ответния удар на нашите служни беше мълнианосен . Самолета се свали от нашите служби.

66

Даа!

преди 1 година

Небето над Бг е БЪКАНО / както се изразиха и специалисти / , от какви ли не самолети , и от къде ли не !

65

Анонимен

преди 1 година

Дългата ръка на русия съзирам тук, интересно защо нашите военни не са го прихванали?

64

987

преди 1 година

След като всички бяха експерти по ковид, по инфлация, по газови доставки, по футбол, по войни и т.н., сега гледам всички форумни герои са станали експерти по самолети нарушители. Предсавям си колко развита щеше да е България , ако всеки разбираше от това с което си изкарва хляба , толкова колкото се прави че разбира разбира от всичко останало.

63

Анонимен

преди 1 година

Поредната българска статия за поредната българска идиотщина. Добре бе наистина ли не можете да направите поне едно нещо що-годе нормално, че да се гордея с вас? :(

62

Анонимен

преди 1 година

Другия път изпращайте предупредителни ракети, близо и около нарушителя, така ще се се осъществи контакт чрез радиовръзката.

61

Анонимен

преди 1 година

Вероятно фашиста -убиец Зеленски е пратил наркотици на Простото

60

Перчо

преди 1 година

Не сте прави,че не сме реагирали.Подготвихме хартиените F-16-ки за излитане и прехващане на самолетчето,но поради лошото време хартиените самолети се намокриха и заради това не успяхме да извършим бойната задача.Сори,но следващия път ,при хубаво и слънчево време ще се справим.

59

Шаши

преди 1 година

Не разбрахме. Защо не е свален самолета?

58

Виготура

преди 1 година

Тоя самолет можеше да пренася химическо и бактериално оръжие, или малка атомна бомба. Защо не е принудително приземен в Румъния? Какъв е тоя *** еър полисинг????

57

Топ Гън

преди 1 година

А нещо ние вдигнали ли сме? или само Киро в Грайндъра вдига? после щели сме отпор да дадем... наз ни таковат през гащите и не разбираме... закривай!