69

Анонимен

преди 1 година

Между другото най-високите заплати в БГ са в съдебната система, в компютрите...никъде другаде...в другите професии средно е между 1500 - 3000 лв.

68

Драмата в нашите

преди 1 година

филми се състои в това - дали още на пъррва среща ще има кадър в спалнята :))))

67

Анонимен

преди 1 година

Как пък тия пиянделета не поискаха 2000 стартова за мед. сестри и други мед. лица, от които се нуждаем ежечасно?

66

Анонимен

преди 1 година

Да станат магистрати, младши съдия, прокурор, следовател, след последното увеличение, вече започват с 4500 лв. стартова заплата, пък на върховно ниво - 9000 лв.

65

турски сериал

преди 1 година

но едни актьори.....

64

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, то и аз искам Анджелина Джоли да ми се надупи, ама..... :)))))))))))))))))))))) Тоя знае ли 2000лв. как се изкарват?

63

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

62

Анонимен

преди 1 година

До 66Никой няма против някой да взема 2000 лева заплата, ако си я изкара. Проблемът е да се реве за заплати на държавата т.е всеки данъкоплатец да плаща и данък актьор. По този почин, какво спира утре ченгетата да излязат и да кажат, че искат 5 бона стартова иначе блокират пътищата и свалят правителството. А какво да кажем ние, които не сме държавни служители и си плащаме данъците, с които се плащат заплатите на знайни и незнайни държавни служители? Съглани ли сме да ни вдигнат данъците?

61

Анонимен

преди 1 година

И ние имаме къща в кв. Хаджи Димитър, триетажна хубава, още навремето дядо ми, той беше селски човек, ама беше начален учител, партиец, после стана директор на основното училище в селото, от БКП му пуснаха пари за ремонт на училището, той ни ги даде на нас да си оградим къща в София. Това беше през 60-те години

60

що за наглост?

преди 1 година

То пък едни актьори... Сричат като второкласници. Някакви абсурдни реплики от сорта на "ще вечеряш ли?", следва драматична пауза поне 30 сек. "Не. Вече вечерях." И то 2000 да е стартова заплата? Що за извратеняк трябва да е толкова алчен? Ако искат такива пари - ходят общаци на някой строеж да видят как се изкарват 900. Пък може и да рецитират Шекспир, докато носят торби с отпадъци. Или пък в "Чистота" да им припяват, докато чистят кофите. Защото тия актьори и един пирон сами не могат да заковат

59

до 71

преди 1 година

Имате такива къщи, понеже баба ви е била хитра ***, която си е хванала гражданство с мъж, който е предал съсед, за да е партиен секретар. Весело живеене!

58

Анонимен

преди 1 година

Добре. че са българските филми, та да разберем кой с кого спал, пък кой с кого изневерил, кой кого напсувал,

57

Анонимен

преди 1 година

Да стане тираджия. Стартова заплата 2 хиляди Евро.

56

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте, но един полицейски инспектор получава 1000 лв. заплата, дето върши работа с по-голяма обществено значение...

55

Анонимен

преди 1 година

При тия е като във футбола бутат се бездарници с връзки, а талантите без се натирват.

54

до 68

преди 1 година

Къщи за 400к евро (че дори и повече) имаме половин София... Под София имам предвид кореняците от център, Лозенец и околните скъпи квартали. Айде стегни се!

53

до 60

преди 1 година

Съпругата ми е актриса и модел. Като цяло, прав си- подкрепям, ако е на заплата, да е поне 2000, въпреки си прав, че дори касиерка взима повече. Добрите актьори пробиват. Жена ми се снима в много реклами и е по какви ли не рекламни пана. Само от една реклама взима 20000, което е кажи-речи колкото аз печеля месечно. За справка- Алекс Богданска взима месечно над 100000 само от реклами и затова заряза бездарния си мъж, който може да издържа само провинциална студентка.

52

Анонимен

преди 1 година

Деян Донков има къща за над 400к в Кладница. Вергов доскоро имаше щерка в частно училище, където годишната такса е около 10к. Хайде да не си ревем кой колко изкарва, понеже явно получават повече от достатъчно, за да играят импровизирани комедии, които дори нямат някаква стойност. Нито един от днешните театрали не може да изиграе обикновен Шекспир, Брехт или нещо по-сериозно от "Зорба"

51

Анонимен

преди 1 година

Сега остана и художниците да искат 3000 лв. стартова заплата!

50

тъжната реалност

преди 1 година

Не съм от хората, които ходят по представления, но въпреки това подкрепям българските актьори в искането им. 2000лв дори не е толкова висока заплата в София, особено при темповете, с които растат цените и наемите.Тъжно е да чета реакциите на коментиращите. Наистина сме като във вица за казана на българите в ада. Ами щом смятате, че хората от сферата на културата не го заслужават, не се чудете защо сме на такова ниво. Продължавайте да пишете по коментарче за 10 стотинки. Един ден ще успеете! ;)