28

Анонимен

преди 1 година

Сърбия спокойно можеше да бъде прекръстена на "Първа Руска Задунайска Губерния" от 1919-а насам. Не знам какъв надежден партньор очакват да бъде докато не са в добри отношения с Русия. Ако приемем Русия в ЕС тогава Сърбия ще е верен съюзник на ЕС. До тогава единствената Външна политика на Сърбия ще бъде Руската и това е очеизвадно за всеки роден след 1850г. Що за болни мозъци трябва да сте да чакате?

27

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е много по зле икономически от нас, но те се надяват да седнат на 2 стола, което сега е невъзможно :))) Иначе сърбите за нас българите са братски народ, ама те ни мразят, нема как с омраза да изградиш доверие :) Още повече, че те подтикнаха макетата да ни мразят още повече, а както знаем българина мрази много, стига да иска :)

26

Анонимен

преди 1 година

Не гледайте Сърбия,а България.От 2008 сме в ЕС и какво сме постигнали.

25

Анонимен

преди 1 година

Никой в света не харесва Българите.Даже и самите Българи мразят Българи.

24

Анонимен

преди 1 година

България се подиграва с Македонския народ.

23

Анонимен

преди 1 година

Бълагрите мразят най-много Българи и след това целия свят.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26Един член на ЕС да не е съгласен, всичко отпада :)) Само че разбери, че ние не изпитваме омраза към никой, но макетата изпитват към нас, също ни крадат от историята :)

21

Анонимен

преди 1 година

До 24, като каже А кажи и Б... Кой те разпредели към "сибирците" ??? Може да си дрънкаш на воля, просто си Бетонова Слагаческа Глава... Сите сте такива, затова и ще изчезнете като нация ... Никой няма нужда от вашето роболепно прислужване.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Българина винаги е гледал към Запад, никога не е желаел да бъде колония на Русия, но след ВСВ ни разпределиха към сибирците, станахме им най-големия партньор даже :)))

19

Анонимен

преди 1 година

До Зозо хахаххаха България и с Нато и без Нато и с ЕС и без ЕС и със СССР и без СССР си е все едно - ***... Населението там е с робско поведение и ако нямат господар изпадат в ужас.

18

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е обречена да върви по европейския път на развитие, колко и на терористите в Маскве да не им се иска! Особено след провала им в Украйна, където лъсна че са колос на глинени крака, е съвсем нормално да останат без никакво влияние и съюзници

17

Анонимен

преди 1 година

До къде стигна развитието на бугарското десно ... Да са представители на държава САТЕЛИТ да се борят за званието НАЙ-Голям Сателит в историята на човечеството и същите тия да наричат Унгария - Комунистическа ... Унгария се вдигна 1956 година не като вас 1989 година когато СССР сам се саморазтури.... А Бг войските бяха в Унгария по това време заедно с големия брат (тогава СССР). Сега само големия брат се смени на САЩ а вие сте си все същите Бетонови Балкански Слагачи.

16

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Сърбия без НАТО и ЕС - 100% руска колония с премиер жена-мъж :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Де сте бре, гейове руски?

15

Анонимен

преди 1 година

Без НАТО нема ЕС, това се отнасяше за всички държави от източна Европа :)

14

Анонимен

преди 1 година

Демек очаква послушно грабване за палците на краката.....

13

Анонимен

преди 1 година

Сърбите рано или късно ще предадат Русия, както предадоха СССР. Въпроса е че ще изчакат да им се вдигне цената. Те няма за едната идея да си заежат интересите.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако махнат Вучич и сложат обратната за президент, вместо сега да е премиер, мейби ще се върнат в действителността сърбетата :)) Проблема за тех е, че не искат в НАТО по обясними причини, а както знаем най-добре, без НАТО, нема ЕС за държавите от източна Европа :))) Иначе аз не изпитвам омраза към тех, те изпитват към нас :)

11

Анонимен

преди 1 година

Че какъв партньор е Сърбия, и на кого? Освен че е троянския кон на Рашистан. Тази жалка държавица съществува само за да създава проблеми, от самото си създаване до наши дни. На никой не е дотрябвала, и в ЕС тя няма да бъде приета. Ще си стоят в пещерата, и ще пеят мантри за Косово. Това е бъдещето им.

10

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 11/ БЛЯ БЛЯ БЛЯ БЛЯ БЛЯ БРИТАНИЯ УМИРА ОТ МЪКА , ЧЕ НАПУСНА! А ЕС ИМА 20 ТРИЛИОНА ЕВРО КАПИТАЛ ЛИЧЕН! ДОКАТО ГИ ИМА НЯМА ДА ИМА НАПУСКАНЕ ДОРИ И ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА УНГАРИЯ!

9

Анонимен

преди 1 година

ЕС сега забелязаха че има държава Сърбия )