12

Анонимен

преди 1 година

Скок, ама с главата надолу, към края на годината ще видим поне 10-15 % надолу. Ние отново правителство нямаме, те кредити ще взимат.

11

Скок-Подскок

преди 1 година

Варна стана една ***. Строителството е под всякаква критика. Градското планиране е още по-зле. От 30 и повече години все корумпирани и некадърни елементи управляват Варна. Просто съсипаха града.

10

Анонимен

преди 1 година

Един пробит град... то това ако там е туристическо значи всеки град е туристически.

9

Рашка Бомбашка

преди 1 година

Като дойде пак комунизма ще ни ги вземат тия имоти пак...

8

Падаря

преди 1 година

Морските продавац цаца за 70 ст. за 10 лв.Нещо подобно е и с имотите.Такса подръжка(охрана озеленяване ) 12 Е за квадрат .Гледаш една тясна стаичка ,а се води 52 кв. Та с те пари от таксата може да почиваш в срердиземно море.наче за пенсионери немци е ок да си харчат пенсиите в местния лидъл и кръцме им е ок ,но ако им се наложи да ходят на лекар ще се върнат.

7

Цървул та дрънка

преди 1 година

Скоро истинският купон започва. В интересните времена за покупка на имоти се очертават изобилие от сълзи, смях и много, много извращения.

6

Анонимен

преди 1 година

Гладен брокер сделки сънува.

5

Анонимен

преди 1 година

Днес масирана атака на строителната мафия по всички медии. Явно с оглед утрешното заседание на ЕЦБ.

4

Анонимен

преди 1 година

Имотен балон се спуква, когато лихвеният процент нарасне. Водещата причина за тях еизкуственото потискане налихвения процентот страна на централните банки. Когато лихвата по жилищните заеми започва да расте, въздухът от балона започва да излиза. Казано иначе, цените започват да се понижават. При достигането на пика на лихвата в началото на 2009 г. в България и малко по-късно в Румъния, той се взривява.Взривът представлява рязък спад на кредитирането и търсенето на имоти, рухване на техните цени и удар върху строителните предприемачи, особено онези, които не са продали имотите си.

3

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден платени статии от брокери и строителни предприемачи.

2

koko

преди 1 година

Имотите се изкупиха да така е, аве ей - брокерчета какво ще продавате сега а?? Няма нали няма ама инфлацията расте паричките бързо заминават а нови блокове не се строят поради липса на стомана и терени - сещате се какво педстои нали?

1

Анонимен

преди 1 година

ЕЦБзаяви, че скъпият жилищен пазар в еврозоната може да "потъне", ако лихвените проценти по ипотечните заеми се повишат по-бързо отинфлацията. ЕЦБ, която трябва да повиши основния си лихвен процент през юли за първи път от десетилетие, сега оцени жилищата в еврозоната средно, че са по скъпи с 15% до 60% в някои страни въз основа на връзката между цените и доходи.