44

Гост

преди 1 година

Русия е нацистки тоталитарен режим, но нарича украинците нацисти за да се объркат хората. Украинските деца не маршируват с униформи с буква Z с песни "чичо Мома, ние сме с теб", а руските маршируват. Който е истинска опозиция в русия като Борис Немцов бива сплашен или елиминиран. А това което остава като покойния Жириновски е псевдо-опозиция. В Украйна крайно-десните нямат представителство в парламента. А в русия си имат нацист за глава на Роскосмос.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 "Ще го намерят самоубил се или загинал при трагични обстоятелства. Като шефа на Вконтакте..." Между методите на Сталин и Путин няма никаква разлика.

42

Таня

преди 1 година

В Русия нямаш право да говориш истината. Затова българите обичат Русия.

41

Анонимен

преди 1 година

37 в Метро 2033 е началото, а в 2035 описва Кремъл и какво живее в него в катакомбите му. Чел ли си поредицата. Там описва ясно какво мисли за властта и за Кремъл, за бункера му. Прочети третата част и ще разбереш колко яко ги е критикувал още тогава. Но е жив. Едва ли някой ще тръгне да го гони за нещо старо написано. А в граничен патрул не го е спестил нито на Кремъл, нито на Брюксел. Та, не се заяждаюлй, отвори книгите и прочети. Метро 2035, частта в която описва какво има в бункера в Кремъл.

40

Анонимен

преди 1 година

Ще го намерят самоубил се или загинал при трагични обстоятелства. Като шефа на Вконтакте...

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 "и сега спретват драма по въпроса." По кой въпрос, с елиминирането му ли?

38

АнонимеН

преди 1 година

ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПИШАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА :D ИНАЧЕ В ПАНДЕЛАТА ИЛИ В ГРОБА! ДА СЕ РАДВА, ЧЕ НЕ Е В СЕВЕРНА КОРЕЯ КЪДЕТО ДА СА ГО ПРАТИЛИ В ТРУДОВ ЛАГЕР ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ СЛЕД КАТО Е ИЗДАЛ КНИГАТА СИ А НЕ КАТО ТУК 15-20 ГОДИНИ СЛЕД ИЗДАВАНЕТО НА КНИГАТА!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 "Днес Руското министерство на вътрешните работи съобщи за смъртта на генералния директор на Руската социална мрежа "В контакте", Владимир Габрилиян и търговския директор на компанията Сергей Мерзляков. Двамата са загинали при трагични обстоятелства край село Шойне, Ненецкомска област. Джипа им е паднал в пропаст." Нещастните случаи сред неудобните на режима на Путин растат главоломно. Това вече не са дори репресии. Това е терор.

36

рас

преди 1 година

Режимът е в България и на Запад.Ако не си съгласен с политиката ,започваш да имаш проблеми .Първо с работата ,после с други неща

35

Анонимен

преди 1 година

29 напротив, че и Метро 2034 и Метро 2035. Също и Граничен пост 1 и 2. Но най-добре го казва в Бъде.ще. За мен обаче най-великата му книга е Текст. Там така хубаво обрисува реалното руско общество, че ако си я чел ще разбереш, че ако някой е искал да го разкара да го е елиминирам до сега 100 пъти. Човека е някъде из Израел и сега спретват драма по въпроса. А че е велик писател две мнения по въпроса няма.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 "Четете бре хора. И сами си правете изводите." Четете, обаче ти тази книга не си я чел. :)

33

Анонимен

преди 1 година

Не пипайте момчето! Безсрамници и убийци руски мафиотски такива!

32

рас

преди 1 година

Някога в България можеше да разпространяваш агитматериали ,а сега напълниха всичко с камери и веднага идва полицията .Е това не е ли диктатура.Искат пълен контрол над нашите действия от властта.

31

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ НА ФАЛШИВИЯ ПУТЪН Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ НА СТАЛИН!

30

Слава

преди 1 година

России!

29

Анонимен

преди 1 година

"Държавата това е бюрократичният апарат, чийто връх е завладян от група лица, Путин и неговото обкръжение, и те се опитват на всяка цена да се задържат на власт, но не с идеологически инструменти, а възпрепятствайки образуването на обществено-политически движения, поставящи под заплаха властта им".>>>>имало и добри руснаци!

28

Анонимен

преди 1 година

Днес Руското министерство на вътрешните работи съобщи за смъртта на генералния директор на Руската социална мрежа "В контакте", Владимир Габрилиян и търговския директор на компанията Сергей Мерзляков. Двамата са загинали при трагични обстоятелства край село Шойне, Ненецкомска област. Джипа им е паднал в пропаст.

27

АнонимеН

преди 1 година

ЩО ХОРА И КНИГИ СА ИЗГОРЕНИ ОТ СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ КЪМ ЦЪРКВАТА ! А ВЕРОЯТНО НЯКОИ ДОСТА СА ГИ И МЪЧИЛИ!!!

26

До 23

преди 1 година

Ти май не си чел Метро 2033.

25

Анонимен

преди 1 година

В една от последните си публикации, на 27 февруари 2022 година, Глуховски пише за войната в Украйна: "Това е хищническа братоубийствена война, отприщена от луд тиранин. Прости ни, Украйна!">>>>АБСОЛЮТНО ВЯРНО, НАЙ-ГОЛЯМАТА >БРА ТО УБИЙ СТВЕ НА < война. Украйнският, РУСКИЯТ и българският езици се преплитат, но в този момент не искам да имам нищо общо с Русия, нищо!