64

Анонимен

преди 1 година

Просто са го оприличили със Зеленски заради смелоста и личностните му качества,които му дават абсолютно превъзходство на цялата руска разузнавателна машина ведно със скритата политическа структора която е прозрял и изкарал наяве пред обществото.Тоталитарните режими не толерират хора от неговият ранг.Той е млад,но е заплаха за терористичната политика на шепата скрити фигури и техните стожери,руските олигарси които перат парите и средствата полагащи се руският гражданин.Да,този човек не случаен.

63

Анонимен

преди 1 година

В Канада осъдиха на 6 месеца затвор баща който отказа да признае "джендърния преход" на 12 годишната си дъщеря и да се обръща към нея в мъжки род.

62

Анонимен

преди 1 година

Този е никой, абсолючно неизвестен.

61

Анонимен

преди 1 година

Не само фашисти, а и пълни диBaци

60

Анонимен

преди 1 година

А как е във фашисткия съюз?

59

АнонимеН

преди 1 година

ИЗОБЩО НЕ СТАВА ДУМА ЗА КНИГИТЕ МУ! ДАЛ ИНТЕРВЮ В КОЕТО ОСЪЖДА ДЕЙСТВИЯТА НА ФАЛШИВИЯ ПУТЪН И СЕГА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ! И НАХАЛНИ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ С НОВИ ОБВИНЕНИЯ СЪЩО!

58

Каква трагедия

преди 1 година

Руските следователи издирват еврейски гражданин работил за Дойчазвле да го питат няколко въпроса. Трябва спешно да се обяви общоевропейски траур! Моля ви, не бъдете безразлични, хайде всички заедно да скърбим във фейсбук за сънародника на (((цукърбърг)))

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "съмнявам се. Още повече че е евреин и едва ли ще му посегнат заради този факт и международното пищене." Честно казано ми е все едно как ще си прикриваш защитата на режима на нациста в Кремъл. Ако не искаха да му посягат нямаше да го търсят., т.е. нищо нямаше да се случва.

56

Майната ви....

преди 1 година

Я си таковайте мамата.Путин ще ми хвалите.

55

ВЕЧЕ Е УБИТ...

преди 1 година

Правят си алиби, че уж тепърва ще го издирват.......Комунистите са РЕЦИДИВИСТИ........ В България днес на власт са комунистите =БСП +ДБ +ПП +ИТН... +ПРЕЗИДЕНТ......

54

Анонимен

преди 1 година

56 съмнявам се. Още повече че е евреин и едва ли ще му посегнат заради този факт и международното пищене. Човека някъде се е усамотил и пише продължение на някоя от книгите си, а вие сте седнали да вярвате на жълти вестници. Много сте зле, честно.

53

Геймърката Нели

преди 1 година

Що за шедьовър - "видеоигрите Metro 2033, Xbox 360 и PC? Мила, ти и най-смътна представа нямаш какво си изпляскала в това изречение. И седемгодишно дете няма да напише такава нелепост. Щях да добавя "Стига сте се излагали", но защо да се отплесвам във фантазии.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Не знам какво общо има това, което написа с това, което казах. Аз само ти обясних, че приказките за това как "са можели отдавна" не играят никаква роля при организации като тази, начело на която стои Путин в момента, и е пълен наивитет да ми обясняваш, как това било белег, че не го преследват. Ако бъде заловен от руските власти, човека в съвсем скоро време го очаква 1) пълно психическо смазване от режима 2) нещастен "инцидент" 3) съдба като на Навални.

51

Анонимен

преди 1 година

52 и ти като типичен брейн уош прочиташ нещо написано от едно от най-жълтите лъжливи вестничета и скачаш да го повтаряш по команда. Поне не подбирате ли на какво да вярвате, сериозно ви питам. Нямате ли някакво сито, което да ви предпазва от фейк нюз? За ваше добро е хора. Не вярвайте на всичко написано против когото и да било.

50

Анонимен

преди 1 година

50 утопийте и антилопите са начин да кажеш онова, което не можеш директно. Четенето им между редовете казва много повече от реалната журналистика. А какво си чел за Гулаг не знам. Знам само, че историята много зависи от това кой я тълкува. Един и същи факт може да ти се представи по 100 различни начина и никой от тях да не е верен. Та за това обичам да черпя инфо от колкото се може повече източници. Никога не вярвам само на един и то държавен. За жълти вестници да не говорим

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 "Човека си е жив и здрав." Разбира се, че си е жив и здрав. Нали за това го издирват, за да променят тези неща.

48

Анонимен

преди 1 година

Таня ти от къде го знаеш това? От татко ти, който те е кръстил Таня ли? Не мисли, че ако баща ти е бил такъв, то всички са като него. Просто си изтеглила късата клечка, скъпа Таня.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 "Едва ли някой ще тръгне да го гони за нещо старо написано" Ти може да си чел книжки за утопии и антиутопии, но аз съм чел екстензивно за създателите на кошмарите в тези утопии и антиутопии: за ГУЛАГ, Сталин, Берия, Ягода, Молллотов, НКВД и така нататък. В концепцията на тези организации няма такова понятие като "твърде късно". Те са като мафия, но облечена в безмерна власт и поддържана от истинска армия и репресивен апарат. И са садисти, за които НИЩО не е достатъчно цинично.

46

Анонимен

преди 1 година

42 ти от кога вярваш на жълти вестници? Човека си е жив и здрав. Може и да е пратен на мисия, не случайно считат че е шпионин. Гарван гарвано око не вади. Жив и здрав си е пича, най-много да пише Метро 2036.

45

Анонимен

преди 1 година

В комунистически САЩ преди 2 години един професор по Икономика отказа да освободи чернокожите студенти от изпит, след което неговия дом бе блокиран от тълпа чернокожи, които искаха да го линчуват, а той бе уволнен от университета.