84

Анонимен

преди 1 година

Колкото по на Запад от Урал се отива толкова по малко демокрация има в нашата Европа и в ЕС. Ето това искам да кажа на руснаците и украинците. Ето на нас ни забраниха руските телевизии.

83

Гошо

преди 1 година

Не разбирам защо РФ се сравнява със САЩ. Това че американците са империалисти не значи, че и РФ трябва да са...

82

Гого гого

преди 1 година

От Турско робство ни освободи Русия - не знам обаче от американско робство кой ще ни спасява

81

Гого гого

преди 1 година

До АнонименАбе те окупационните воиски не щат да си изтеглят ти искаш да се извиняват - да ти напомня ли за седми американски флот дето и до ден днешен си стои в Окинава - лошите руснаци си изтеглиха окупационните войски от Германия ама добрите кравари не щат да ги изтеглят - същото е и с Филипинските острови - краварите ги държат окупиране още от времето на американо-испанската война - да живее демокрацията

80

Гошо до 84

преди 1 година

Прав си, извинявам се. Останъл съм със впечатление, че когато Обама посети Япония в 2016 и поднесе венец на могилата на загиналите от атомната бомба беше направено, но не е представено извинение...Извиниха се после за събитията в Окинава.

79

Анонимен

преди 1 година

Американците НИКОГА не са се извинявали на Япония за атомните бомби. Напротив. Продължават да говорят самохвално за тях - можеш да гледаш така наречените им исторически телевизионни канали. Там те обясняват как всъщност с бомбардировките са СПАСИЛИ Япония, щото иначе ония щяли да умрат всичките и също така "спасихме много американски животи", което е главната им мантра. Гледай кой да е холивудски филм на военна или шпионска тема - там 1 американски живот е по-ценен от всички неамерикански животи

78

Гошо

преди 1 година

Те, този човек се е извинил. Кога ли путин ще разбере, че трябва да се извини на целия свят?...Може би никога... Американците се извиниха на Япония за атомните бомби след 60-70 години... Технологично има доста развитие, но морално сме си още в каменната ера...

77

До немското говедо

преди 1 година

Те се знаеш че си такова

76

Анонимен

преди 1 година

Обикновен лъжец.

75

Анонимен

преди 1 година

Човекът хули властта, ще си носи отговорността. В проевропейска Украйна такива направо ги избиват, в най-добрия случай ги хвърлят в затвора без съд и присъда. помните ли оня бивш депутат, дето искаха да го разменят за "герои Украине". А в Европа също не е по-различно - инакомислещите са преследвани, уволнявани, смачквани. Демокрация.

74

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Че целият нормален свят видя какво представляват руските войски. Защо трябва да го търсят човека. Ние видяхме и труповете им и разпечатаните консерви "съветски танкове" чрез горелката "Джавелин", станахме очевидци и на придъняването на "Москва", елитен кьорав боен кораб, който не може да вижда приближаващи го ракети и т.н. По тази логика путинофашистите трябва да започнат да ликвидират и/или задържат за пропагнад всеки свободомислещ човек. Динозаврите се завръщат, но няма да е за дълго.

73

Анонимен

преди 1 година

В Русия има закон който криминализира разпространението на фейкове за въоръжените сили на страната. След като е нарушил закона, ще го арестиват.

72

Анонимен

преди 1 година

A с Джулиан Асанж какво става?

71

Анонимен

преди 1 година

"Това като 8-те олигарси "самубити" със семействата им барабар жени и щерки ли ?Кажи го на Навални." ------ Aко осъзнаеш някога колко си пpoст, сам ще се удавиш в тоалетната чиния.

70

Анонимен

преди 1 година

хахаха глоба? хахха Това като 8-те олигарси "самубити" със семействата им барабар жени и щерки ли ?Кажи го на Навални.

69

доо 67

преди 1 година

Ти явно четеш само днес бг

68

Анонимен

преди 1 година

Ония дет маршируват като гламави на 9 май не е руската армия. Това са курсанти :) нищо общо с редовната им армия палячовци.

67

Анонимен

преди 1 година

Руската армия е съставена главно от нискоинтелигентни мародери. За това и генералите им са на фронтовата линия защото иначе няма да изпълняват заповеди...

66

Анонимен

преди 1 година

То няма нужда някой да я дескредитира... цял свят я видя, че за нищо не става.

65

Анонимен

преди 1 година

Поредните тъпoтии на мисиpките и на изперкалите сopoсоиди. Ще му бъде наложена глоба и това и максималното, както оная кифла, която преди 3 месеца се показа с плаката по новините на руската телевизия. В същото време, полуграмотните *** на този провален сайт не са написали и един ред за готвения фашистки Закон в България, според който ще отнемат имущество на хора, които пишат против НАТО или ЕС, при това само по доноси.