12

анализатор

преди 1 година

До: номер 5 Югославия ще се възроди тогава, когато се възроди и Третия Райх! И Сърбия ще превземе Хърватия, но само след като Луфтвафе бомбардира Париж!!! Или по-скоро когато Ленин се събуди и излезе от мавзолея!!!С други думи: На кукуво лято!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Ако толкова държаха сръбето, можеха да отидат да го приберат и върнат с техен си самолет ----///--- И това не може. Длъжни са да декларират кого превозват при прелитане над наша територия.

10

Анонимен

преди 1 година

Лавров да мине през въздушен коридор над Украйна, от там ще го пуснат да влезе.

9

Сата НАТО

преди 1 година

Ако сме против сърбите и руснаците, нашият народ ще изчезне в Югославия! ----///----- Самият Христо Ботев ясно е заявил, че предпочита Пгославия пред Тюрмата на народите Просия. Аз съм склонен да заколя хладнокръвно всеки, който отклонява България от заветите на отците-основатели Ботев, Левски, Раковски, Захари Стоянов.

8

баба мара

преди 1 година

искаме дружески отношения с всички защо трябва да вземаме страна ние живеемтука от векове за векове защо сащ ще ни разделя и ще ни принуждава да вземаместрана сащ могат да ни извъртят такива провокации без да се усетим и да станемкато украина мюре затова не трябва да се поддаваме на ам прос-то-тии

7

анализатор

преди 1 година

До: номер 3 Мисля че този за когото говориш умря в затвора след като го осъдиха в съда в Хага. Няма го вече сред живите...

6

Анонимен

преди 1 година

Голямо циврене пада, че мумията Лафроф не могъл да си направи трипчето. Никой не ви спира, само че да напомним най-нагло, че българската територия, слава Богу - все още, не е част от Ръшкията и прелитайки над нас не е като да си си вкъщи.

5

Адмирации

преди 1 година

Русия, ще спечели тази война, а Югославия ще се възроди! Ние сме слаба Държава и ако не искаме да ни превземат сърбите, трябва да направим референдум за пресъединяване на България към Руската Федерация! Ако сме против сърбите и руснаците, нашият народ ще изчезне в Югославия!

4

Анонимен

преди 1 година

Никой не спирал Лавров да ходи в "приятелските" си държави. Ако толкова държаха сръбето, можеха да отидат да го приберат и върнат с техен си самолет. Сега обаче имат прекрасно извинение пред фашистите, защо коня не ги е посетил. Със сигурност са ни благодарни за това - те не искат да са приятелчета с фашистите, а евтините им горива.

3

Анонимен

преди 1 година

Сърбия да не решат да си върнат провинцията наречена Хърватия ;)

2

Анонимен

преди 1 година

А защо да не подкрепя интересите на Сърбия?

1

Факт

преди 1 година

Усташите като нас се подадоха на натиска от сащ...