32

Зозо

преди 1 година

Писал съм ви тук, Сърбия ще остане последната руска дупка на Балканите. Дружбата с Русия води до просия :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

31

БПФ

преди 1 година

Хърбатинът защо не каже това на Турция, член на НАТО, която реално се държи като съюзник на Русия?

30

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да решават? Гледат си интереса хората. Ама дъртия хърватски комунист е свикнал, че "ако не си с нас задължително трябва да си против нас".

29

Офицер за свръзка

преди 1 година

Руснаците имат агент в управляващите среди на Украйна, от когото научават, че ще се иска оръжие от България и заради това правят игра за да сплашат българите.Лавров се самопоканва в Сърбия, но самолетът му получава отказ от Бг, РСМ и ЧГ. РФ заплашва Бг с ядрена ракета Бг и българите се плащат и си викат - никакви оръжия за Украйна.

28

Анонимен

преди 1 година

САЩ: България сама реши. България: Европейският съюз ни забранява. Сърбия: България не разреши. Русия: Сърбия не искаше среща.

27

Анонимен

преди 1 година

Гледах спор между разни хорица на тема кой е лошия в ситуацията с Лавров. Бях шокирана, когато сърбина каза, че България била слабото звено и ние сме виновни за това, което е станало. Руснака скочи и му каза, че Сърбите са слабото звено. Че България е казала честно и почтено, че през нейна територия не може да се лети и че сърбите е трябвало да предложат друг маршрут или да изпратят техен самолет. Видях с очите си как руснак ошляпа сърбин, уважавайки избора на България. Тази сутрин по 1канал.ру

26

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е последната сламка и силен коз на Путин в Европа. Ще запали Балканите без да му мигне окото. Сефте... Европа да реагира и да позволи съединението на Репубкиа Српска и Сърбия и Европа ще бъде единна, а Москва капо!

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко ми стана ясно, но просто не трябва да казваш че може нещо, което всъщност не може

24

Анонимен

преди 1 година

ЛаФров провокира

23

Край

преди 1 година

Сърбите и втората световна проявиха характер и сега при третата пак.

22

Анонимен

преди 1 година

Значи те се натискат за Евросъюза и да ползват всичките му благини. Ако искат да се неутрални да не кандидастват за членство. Кое не ти е ясно?

21

Анонимен

преди 1 година

По твоите думи значи не може да си неутрален. Или си с нас или ако искаш да поддържаш икономически контакти с другата страна, си против нас.

20

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че може да си неутрален, но тагава не се напъвай за членство в Евросъюза. А те искат да хев Евросъюза хем да са с руснаците и китайците. Избират или едното или другото двете едновременно няма как да стане.

19

Анонимен

преди 1 година

Значи вече не може да си неутрален, така ли? Защо трябва някой задължително да избира кого да подкрепи, след като най-добре за него и хората му е да има контакти и с двете страни на конфликта?

18

Анонимен

преди 1 година

Ах горките сърби, ах тези ангелски душици на които вечно някой друг им е виновен. То това като цяло май си е балкански манталитет де.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Aaa ... те си патели! Викаш, не някой друг нарочно да им мъти ВСИЧКО, а ТЕ СИ ПАТЕЛИ! Ай сикитр, веееее!

16

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Сърбите ще "предпочетат" Световните терористи -ФАЩ, които бомбандираха с "демократичните" си бомби болници и училища в Белград и проведоха изтребление на цели мюсюлмански села,приписвайки го на Милошевич.

15

Анонимен

преди 1 година

Сърбите продължават да си патят от шовинизма си. Един път се опариха при разпада на Югославия сега май пак ще паднат от два стола на земята. Не са голяма страна като Русия, че да могат да си позволят лукса да са сами срещу цяла Европа.

14

Mopcku_

преди 1 година

Вучич като иска да се види с Лавров никой не го е спрял, или санкционирал да си хване самолета и да иде в Москва. Вярно е, че сами могат да си избират приятелите, но когато приятелите им са криминални елементи, то съседите могат с право да имат против приятелите им да минават през имота им, за да стигнат до тях. Да ходи сам в Москва и да си хортуват.Сърбия и Русия са двете най-заинтересовани страни Македония да не влиза в ЕС.

13

Болшая непобедимая

преди 1 година

Русофил е равно на българофоб.Прочети какво е написал Раковски и Васил Коларов-комунист за Русия!