124

Анонимен

преди 1 година

Ей сега вече падна Путин

123

Анонимен

преди 1 година

Не ги мислете Руснаците! Имат си водка и Бил бензиностанции с горива!-:))) Ние какво като имаме уиски? А нямаме петрол????!

122

Анонимен

преди 1 година

Големи оплаквачки сте на Русия, нали ги мрази те. Какво ви боли шнура за тях?

121

Анонимен

преди 1 година

Не ги мислете, гледайте какво става в Америка и вече в Европа с фентанил. Децата ни дишат балони, пушат трева до училище.Да не говорим за амфетките. Ама вие сте се загрижили, за руснаците.

120

Анонимен

преди 1 година

"Руските граждани остават без работа, защото стотици западни компании се изтеглиха а руските компании фалират нон стоп" - за руските компании се отваря нова пазарна ниша, безработицата е 4% в Русия. А западните компании които напуснаха продължават да плащат заплати на работниците с надеждата да се върнат, а и повечето вече се върнаха като смениха марката под друга регистрация извън ЕС и така заобиколиха санкциите на Брюксел.

119

Анонимен

преди 1 година

И еврото умира, и долара умира, и зелената сделка умря, и защитата на планетата от климатичните промени умря. Остава само гладното и студено бъдеще за ЕС в прекрасния нов зелен свят.

118

нЕкой си

преди 1 година

Не им трябва вносен алкохол на скапаните пиянки от блатная. Ще пият бояришник

117

абв

преди 1 година

Ще жулят самогон, одеколон, спирт..както винаги са правели..

116

Русомразетц

преди 1 година

Вече руснака ще пие ментета квото му падне спирт газ всичко което го замайва

115

Анонимен

преди 1 година

Потребителската инфлация бушува в Евросъюза.

114

Анонимен

преди 1 година

Руските граждани остават без работа, защото стотици западни компании се изтеглиха а руските компании фалират нон стоп.... сега трябва Путин да ги храни, но той такива намерения няма, щото му е все тая за русанците ... Затова вече руснаците ходят в хранителните магазини като в музеи .... само гледат

113

АМИ..

преди 1 година

Много ви е весело,когато мечката я хапи муха..В Бг всичко цъфти и вързва,нали? Е,защо тогава скачате? Укрите позеленели от горилка и кокса,Брендо там е цар,а че в Русия няма бира-хе-хе,самогон ще има.И хляб,И сол.И риба,и месо.Европа да храни бежанци-ще дойдат много..пак.За продаденото зърно зелето мълчи?Така е.Артист никакъв.Просяк е добър.

112

Блъди Мери

преди 1 година

До Хаха ... не ги мислим изобщо, но те сами се навряха в очите ни с това което вършат кремълските военнопрестъпници в Украйна, навряха се в очите на целия свят, като се опитаха дори да ги избодат и сега ще си носят последствията, а ти ако много ги харесваш беж при тях, тук не е място за путино.пи.теци ... !!!

111

Смяяях

преди 1 година

Олелее ватняците ще изтрезнеят. Ужас. 🤣

110

с.т.

преди 1 година

Ех, мъка.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 "Рафтовете на руските магазини са препълнени с храна" Но руснаците масово не могат да си я купуват. Яко.

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Сърбия е осигурена с газ за зимата и за следващите години. ......... така си мислят сърболяците, но тръбата минава през България.

107

Хаха

преди 1 година

Не ги мислете, те ще се оправят ако трябва през Китай ще си внесат или през Турция. Пивоварните също са н място. Технологията е ясна. Ние като имаме всичко направо сме цъфнали и вързали..

106

Анонимен

преди 1 година

Руся не бърза в Украйна. Рафтовете на руските магазини са препълнени с храна, а цялата пета колона от Русия се изнесе на запад и вече няма да пречи на Русия да разговаря с целия "цивилизован" свят на неговия западен "цивилизован" език.

105

Анонимен

преди 1 година

До смей се, Унуфре Русия стана пария на света. Оттук нататък следва само надолу (а те и без това и сега са доста ниско).