24

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо престани лъжеш и да се оправдавай с войната заради високата инфлация която в България е над 2-3 пъти по висока от колкото в другите държави на ЕС. Високата инфлация в България е изкуствено създадена за да може да крадете спестяванията и доходите на хората. ОСТАВКА мошеници.

23

Историк Фактолог

преди 1 година

Мортен Лунд: "Асен Василев е измамник"! кой е Мортен Лунд - наричан Инвестиционният Ангел на Европа, след като с Неговата Инвестиция и Пари бива създаден Скайп - един от най-успешните софтуерни продукти на всички времена създал революция в комуникациите. След успеха на Скайп, Майкрософт придобива компанията за 9 Милиарда Долара!!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 "Откъде ви намери Румен Радев да ви даде властта..." О, РР си има дълъг списък в джоба - от уж "поминалата се" Държавна сигурност, с още по-ялови некадърници - на фона на селяндурския му "комунистически гений". Споко, с РР и бухалката му Дамаджанов се бухваме право във фашизЪма на ТошовизЪма и болшевизЪма!

21

василев асенчу

преди 1 година

инфлацията няма да е двуцифрена !

20

Аз Вярвам

преди 1 година

на Инвестиционният Ангел на Европа - Мортен Лунд, както го Наричат след като даде Парите за Скайп, велик Продукт и след това Майкрософт го купиха за Милиарда! За това съм Ужасен, като знам какво казва за Асенчу!!

19

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията ни я докараха ЕЦБ в Европа -Европейската централна банка като наля трилиони заради измисения Ковид ,а правителствата затвориха заводите и разбиха цялото предлагане на стоки и услуги -това е истината и ние хората трябва да им търсим отговорност за всичко това .Правителствата и банките ни докараха тези цени и това обедняване -вижте кредитирането и балона при имотите -това пак е заради тях

18

Не се разбра,

преди 1 година

...за да започнеш да транзитираш газ по старите "комунистически" тръби, значи някой ти е построил компресорни станции за да е възможно, които със сигурност не са "комунистически"! Този продължава да лъже с "истината"! И ако ще транзитирашн20 милиарда м³, защо са ти танкерите ? Всъщност, къде изчезнаха тези танкери? Някой чувал ли е нещо за тях!

17

Действията, а НЕ

преди 1 година

Думите, тогава защо Преди Войната още Януари 2022, качихте газа на 133.81 лева, при цена от 33.38 лева в момента, в който Борисов 3 падна?! Асенч, виж си Шията, Увисва ли Увисва след всяка следваща Лъжа повече и повече вече преличаш на Угоен Скл0пен Ш0пар пред Коледа!!

16

Гушата

преди 1 година

Аз съм Кокорчо, приятно ми е. Вижте ми гушата. Тате не можа да добара много от приватизацията, но аз вече го задминах.

15

Анонимен

преди 1 година

ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ТИКА НАРОДА СИ КЪМ ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ И ЦЕНИ Е ЗА СЪД И ПРИСЪДА !СЪД И ПРИСЪДА ЗА ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО ГЕНЕРИРАТ ИНФЛАЦИЯ В ИКОНОМИКАТА !НЕКАДЪРНИЦИ !

14

Анонимен

преди 1 година

А добър ден. Инфлацията я докараха кончитките от ЕС с безумието ковид сертификат, дето затвориха бизнеси, фалираха цели отрасли, подлудиха хората, превърнаха 30% от населението в нежелани евреи, изолирани и недопускани до обществения живот. Инфлацията после я набомбиха ония дето подкукоросаха Зеленски да прави войни и ни е*ба*ха &** та! За това не е временно явление и ще е продължителна агония. И ако вие Василев не направите нещо по въпроса, също ще носите вина, но ще го отнесете само вие.

13

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета.

12

Анонимен

преди 1 година

И кво стана накрая, една мутра от 90те управлява инфлацията и държавата по-добре от двама хардардски $$$ ... също води по-балансирана и смислена външна политика?

11

Анонимен

преди 1 година

няма да направим нищо по въпроса, но вие не ни се сърдете, щото друг е виновен

10

Анонимен

преди 1 година

Тя беше заложена много преди това - вярно е. Дори и от времето преди ковидното ви фиаско, което просто ускори нещата.

9

Анонимен

преди 1 година

западните икономики са пирамиди - теглим заеми, за да покрием стари, за да теглим нови. това ли са ви учили в харвард?

8

Анонимен

преди 1 година

Дойдохте за да вземете заеми от наше има и после ние да ги плащаме докато сме живи???? Защо инфлацията в *** е толкова голяма?????

7

Анонимен

преди 1 година

Кой залага инфлацията и световните кризи? И защо инфлацията в бг е 2 пъти по-голяма от световната (това последното Левон го твръди, не аз)?

6

Анонимен

преди 1 година

така е, но такава двойна инфлация като през вашето управление не е имало. при бойко лятото 2021 олиото бе 4 лв, сега е 8. а95 бе 2.30, сега е 3.40.. правете си изводите, не се оправдавайте

5

език мой

преди 1 година

съплайт шот :) хубави български думи ! ама друго си е да си учил у Харвард