118

Гош

преди 1 година

Расия е най големия враг на България! Винаги е било така!

117

Владо Черноземски

преди 1 година

Когато дойде времето на истината и на възмездието, сръбските шовинисти ще си разказват приказки за Югославия един на друг, защото всичките ще се съберат под една круша! В компанията на руските си покровители, които им подариха изконни български земи и в общо престъпно сдружение отродяваха и сърбизираха милиони българи! Идва Видов ден и няма спасение за престъпниците, които вече усещат въжето около врата и се чудят как да се отърват от неизбежното. Скоро ще се отрекат един от друг тези молодци...

116

МЪРТВЕЦА НЕ ИЗЛЕТЯ

преди 1 година

Лавров-мъртвеца е безкрайно нагъл тип като шефа му терориста но никой вече не се плаши от шизофреничните им закани.Спокойно мъртвеца ще ти дадат разрешение за Хага и ще отседнеш безплатно в апартамента на Милошевич!!!

115

СРЪБСКИ ОТПАДЪК

преди 1 година

Когато дойде време вие сръбски смешници ще се срамувате че сте подкрепяли терорист номер едно в Русия и целия свят! Ще тънете в мизерия и никой няма да си мръдне пръста за вас путински отпадъци! Терориста си отива и кво става с вас!?!

114

Анонимен

преди 1 година

Сега е време, когато вече не може да се седи на два стола, както прави Сърбия. За съжаление цялата енергийна система на Сърбия и най-голямото й хранилище е притежание на Газпром. Спортната гордост "Партизан" и "Звезда", също са собственост на руския гигант слял се с руската държава. Русия изгради военна база в Ниш.Превъоръжи Сърбия. За каква неутралност говори Вучич? Сърбия ще трябва да реши, или е с ЕС и европейската политика, с европейските пари и пазари, или без тях, но с Русия/Китай.

113

Анонимен

преди 1 година

Русия използва Косово, за да анексира Крим и Източна Украйна. Значи, одобрява отделянето на Косово. Русия си гледа своя интерес, не този на Сърбия.

112

Анонимен

преди 1 година

Сърбия трябва да се срамува от кървавата баня, която запали в бивша Югославия. Също и от приятелството си с агресори и кръволоци, военнопрестъпници, каквито са Путин, Лавров, Медведев Шойгу и останалата путинова банда. Когато руснаците избиват стотици деца, изнасилват хиляди украинки, мирни украински граждани, когато бомбардират и рушат градове, села, не вжже, да си приятел с тях.

111

Анонимен

преди 1 година

Добре де, Украйна нали вече няма ПВО, не можа ли да прелети до Венгеия, а там Орбан щеше на ръце да го занесе до Хоргош и даже да го цуне от зад на изпроводяк?

110

cekyko

преди 1 година

Тоя министър е неадекватен. Той май не е чувал, че държавата, в която живее е обградена с 8 (ОСЕМ) държави и всите са в НАТО или в ЕС, а косоварите като чуят думата "руснак" и ке започнат да пуцат.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115 А Австрия и Унгария що не искат голяма славянска дтржава. Знаем че Русия са гадняри. Но Англия и АУ ще не дават. Щяха да кажат ей руснаци не става, България трябва да е най-голямата.

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 "И как е било тайно а ти знаеш." Щото оттогава са минали има няма 140 години, другарю. Тогава е било тайно, вече не е. Потърси Райхщадско споразумение и ще се убедиш.

107

(-_-)

преди 1 година

Съвсем ясно е от историята кой - какво.. Това, че се заблуждавате с разни тайни си е ваш проблем. Съвсем ясно без каквито и да било тайни ни разпарчетосват точно тия, с които се любим днес. Русия както винаги защитава своите интереси и тей така..

106

Анонимен

преди 1 година

Самолетът можеше да мине през Западна Украйна, Унгария, Сърбия. Нали Украйна е руска.

105

Анонимен

преди 1 година

За наказание над Северна Македония, време е Сърбия да каже истината на Северна Македония, че е била отвлечена навремето от България в Сърбия българска девойка: Дъще, ти си осиновена. Аз не съм твоята майка! Това ще удари много макетата.

104

Анонимен

преди 1 година

Някой наистина ли си мисли, че на "русите" им пука за нас? Просто си гледат интереса, "братя" и "приятели" в геополитиката няма. Вижте какво правят и как безчинстват в Украйна, а това им е уж най-близкият народ, с който са живели заедно в една държава векове наред. Какво остава за нас?

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 Какво стана, другарю, нещо Историята друго говори, а не това, което твърдиш, м?

102

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "но не русите" Това е най-обикновена лъжа. Една година преди СанСтефанския ПРЕДВАРИТЕЛЕН договор, Русия сключва ТАЙНО споразумение с Австро-Унгария на Балканския полуостров да не се допуска създаването на голяма слванянска държава. Сан Стефано е била една огромна руска лъжа. Още преди това са подготвили почвата да се провали.

101

(-_-)

преди 1 година

Не изопачавайте историята. Нещо за санстефанския мирен договор от 1878ма? Точно това е идеята да ни изпокарат наоколо и после да владеят, но не русите, ами новите ни 'приятелчета'..

100

Анонимен

преди 1 година

Ако сме слаби, другите винаги ще ни чукат, без значение дали са сърби, руснаци, турци или американци. Трябва да си оправим разградения двор и винаги да отстояваме БЪЛГАРСКИЯ интерес, независимо пред кого.

99

Анонимен

преди 1 година

103 добре. Сега като гръмне балканското буре с барут и засадят картофи в българската нива ще си спомним за любовна на Чърчил към нас с огромна благодарност. Ако сме живи де.