158

Andonov

преди 1 година

До Иван радоевДа беше чел дебели книги, щеше да знаеш, че са сръбски, и товарени в Полтава! Иванчооооо!!!

157

Andonov

преди 1 година

И що са фльонга ще да е тоя полет и през България, и през Македония, па и през Черна Гора?! Или да демонстрира, къде са му губерниите?!

156

Хаха

преди 1 година

Сърбите останаха последните дружки на ***-и двата народа са ментално увредени,с огромно самочувствие и приличат на хипопотам-до шията в лaйHa, ама устата широко отворена...

155

Иван радоев

преди 1 година

Както винаги *** поведение във външната ни политика граничещо с малоумие. Заради такива глупости преди 75 години над София паднаха бомби, но май не бяха руски.....

154

Тоя па

преди 1 година

И какви точно преговори за мир ще води лавров в Сърбия? Друже, ходи да ядеш плескавици и се благодаря, че нашите управници са мижитурки и не са ви врътнали кранчето още.

153

Сръбско падение

преди 1 година

По-полека с заканите сръбски продажник!!!Никой няма да ви вземе руската мизерия Никой не я ще! Пазете си я за вас !А на Лавров-мъртвеца може да му направите паметник в Белград също и на шефа му така ще се срещате всеки ден!!! Продажници!

152

Кой цъка минуси

преди 1 година

Кои са тези,които цъкат минуса на коментари срещу агресивните гаври на РФ-руския Фашизъм и на тези,които защитават "всичко българско и родно",от гаврите и заплахите на руски и сръбски шовинисти?Това са или РУСКИ ***,или про.да.жниц.,Оперирани от Патриотично Чувство.

151

Рогозин Фашиста

преди 1 година

Рогозин Русо-Фашиста заплашва нас и Румъния с ядрена ракета Сармат по този повод.Ха така,,мизерника!По повод еашия Сармат-да не запеете вместо"Расцветали яблони и груши"-"Расцветали ядерные грибы над Питером и над Москвою".Вашите сръбски любимци,*** и кланящи се на Руския Фашизъм РФ заради косовските си интереси,са заобиколени отвсякъде от други страни,които познават добре зверската същност на путиновия фашизъм и шовинизъм,"изкопаването на азбуки от македонски земи или изкуппуване на България цялата",както и многобройни други гаври от руска страна срещу"всичко българско и родно".Еми прате

150

Сърби РУСОРОБИ

преди 1 година

Ха така,,мизерника!Вашите сръбски любимци,*** и кланящи се на Руския Фашизъм РФ заради косовските си интереси,са заобиколени отвсякъде от други страни,които познават добре зверската същност на путиновия фашизъм и шовинизъм,"изкопаването на азбуки от македонски земи или изкуппуване на България цялата",както и многобройни други гаври от руска страна срещу"всичко българско и родно".Еми пратете си вашия Лавров-Рибентроп чрез спътник да се приземи като Гагарин във вашата любима Сърбия

149

aa1830

преди 1 година

Сърбия се мисли за голяма красавице ухажвана и от Русия и от Запада още от юго времето. Обаче който стои на два стола накрая пада на земята.

148

aa1830

преди 1 година

Еми да мине през Унгария.....Хем ни туриха в списъка с вражески държави, хем ни спряха доставките газ, хем е в списъка на санкционираните, хем руски самолети не могат да летят до ЕС и пак учудени и пак наглеят. България да не ви е бащиния? Аре у лево!

147

СРЪБСКИ ОТПАДЪК

преди 1 година

Когато дойде време вие сръбски смешници ще се срамувате че сте подкрепяли терорист номер едно в Русия и целия свят! Ще тънете в мизерия и никой няма да си мръдне пръста за вас сръбски продажници !!! Терориста си отива и кво става с вас!?!

146

Bubica

преди 1 година

Ще се срамувате Вие и то за дълго!Винаги съм се опитвала да намеря извинение за сръбската позиция,бомбардировки,спомени,но всичко има граници .Един от най-тъпоъгълните им министри...Абсолютен рашист,още държан,незнайно защо,на подобен висок пост,няма да размахва пръст на България ,определила си пътя, не в полза на варварското безочие на "приятели нечии".Ще паднат от разкрачен стоеж накрая на земята ,щом толкоз им е акъла.Стига са се лигавили,или са с ЕС и имат място там или друм и в свинарника!

145

FerFucks

преди 1 година

Тия сърби много смели а не помнят как бягаха от българската армия навремето, чак като жени са се преобличали за да не ги стрелят. Сръбско прокси ,защото много го видите ,за това останахте на 70к км² парче земя.бахаааххаааххах трийте си да не ви вземем малкото което имате.

144

эээ

преди 1 година

Що пък съседите да си ви виновни? Дъртия пиргиш Лавров можеше да се изстреля в Космоса с някой от новите хипер-гига-мега руски ракети и от там да се приземи директно отгоре в центъра на Белград.

143

Я, па Я

преди 1 година

До Провокацийка: Е какво да е? Проба и греда. Сега следва вой до небето и заплахи до откат. А, БГ за отмъщение да даде 100 Т72, 200 САУ "Гвоздика", 200 152 мм гаубици и поне 100 установки "Град". И да видим какво ще правят рашистите и с какви ракети ще стрелят по нас. Цял свят разбра, че са гола вода и даже не се знае дали ще успеят да изстрелят и 1/3 от наличните си ракети. Даже има слухове, че всички ядрени заряди са разпродадени за ядрено гориво и Русия, просто блъфира.

142

Гого

преди 1 година

Вчера спряхме самолета на АГРЕСОРА, който провокиращо реши да си посети губернятаСърбия, утре може да им спрем нещо друго, тогава отрочетата на Милошевич ще се усетят че плуват срещу течението без лодка. Като цяло Коминтерна управляващ Сърбия, скоро може да ги вкара катастрофална дилема, да бъдеш или да не бъдеш на картата на ЕС.

141

Анонимен

преди 1 година

Сърбия не е готова за Европейския съюз! Тя винаги е с Русия.

140

Сръбски продажници

преди 1 година

Краят на терорист номер едно е близо и тогава друга песен ще запеете сръбски продажници обаче ще е късно! Кой каквото сам си замеша това и ще яде! Добре дошли в мизерията!!!

139

Анонимен

преди 1 година

Лавров отдавна не е дипломат.