178

Гремлин

преди 1 година

Можеше да влезе през Румъния, Унгария, Полша, Словакия.... Що е запнал да влиза през нас? Или само си търсят конфликти?

177

Кирил

преди 1 година

А за тези дето са крайни и искат да спрът кранчето към Сърбия. Така правят руснаците. Ние не сме като тях! Четете Черната тетрадка от Илия Бешков!Балканите трябва да са в ЕС! Това е единственият начин, да спрем политическият популизъм и дебилизъм и руското вмешателство целящо раздор. Свободни граници, свободно общество, свободна търговия. Когато имаме тези три, само след едно поколение споровете за историята вече няма да имат значение, за хората живеещи заедно, без граници, имащи общи цели.

176

Кирил

преди 1 година

В заключение.Когато светът се води от демократични управления, които разбират, че просперитет се постига, когато си отговорен към обществото което те е НАЗНАЧИЛО, но трябва да си отговорен и към останалите.Тогава нещата се случват.В другия полюс са ЦАР и дай да печатаме пари или РФ дай да прецакаме всички щото ще ВОДИМ, специална операция ВОЙНА!Или по-просто казано: За това в някой държави има Макдоналдс, в други НЕТ!!!

175

Кирил

преди 1 година

Да продължим. САЩ си плащат дълговете и всеки иска да се докопа до техни книжа. Никой не продава ДЦК на САЩ, защото няма да спечели нищо от това!САЩ решават кога и как ако се налага да влезнат в рецесия. Дори при криза като Ковид, възможностите за лавиране успяха да стабилизират ситуацията в поносими нива. Тук ЕС също има огромна роля. Тук РФ, ние и много други сме вторично подкрепени от тях. Икономическата и валутна доминация на САЩ и ЕС и техните мерки стабилизират света и икономиката.

174

Кирил

преди 1 година

До 168.Само да уточня за *** ***. Световната търговия и стокообмен се увеличава с всеки ден. Тази търговия се извършава в долари. Светът има нужда от долари в обмен. Следователно САЩ могат да ги печатат без това особено да повлияе на инфлацията вътре в страната. Разбирасе непредвидими ситуации като ковида имат своето влияние. Сега някой от *** *** на долу, да си представи, какво ще се случи, ако РФ напечата толкова пари, колкото САЩ. Отговорът30000% инфлация.

173

Кирил

преди 1 година

Путинското куче не лети, да преговаря за мир, а за да направи сеир и да начука сръбските канченчета. А тея канчета ако продължат да кантят на кухо, ще стават все по изолирани. Белким им дойде акъла!

172

Лавров-Рибентроп

преди 1 година

Ха така,,мизерника!По повод еашия Сармат-да не запеете вместо"Расцветали яблони и груши"-"Расцветали ядерные грибы над Питером и над Москвою".Вашите сръбски любимци,*** и кланящи се на Руския Фашизъм РФ заради косовските си интереси,са заобиколени отвсякъде от други страни,които познават добре зверската същност на путиновия фашизъм и шовинизъм,"изкопаването на азбуки от македонски земи или изкуппуване на България цялата",както и многобройни други гаври от руска страна срещу"всичко българско и родно".Еми пратете си вашия Лавров-Рибентроп чрез спътник да се приземи като Гагарин във вашата

171

Хх

преди 1 година

Какво общо има, в случая, мирът с двустранните отношения между Сърбия и Русия?

170

Владимир

преди 1 година

Пардон - Хунта .

169

Владимир

преди 1 година

Нашата Хонда не иска Мир иска фашизъм. Под опеката на САЩ само това се ражда !

168

Промяната

преди 1 година

1885, Сливница , Драгоман , бой...

167

В

преди 1 година

Айде са за сърбите като са толкоз отворени да приключват преговорите за ЕС с пакет санкции и после да видим дали още ще гъзареят по Гърция лятото.

166

До кухите натовски

преди 1 година

тикви.Когато се разпадаше Югославия,една доста голяма държавна федерация доминирана от Сърбия,НАТО удари сърбите.Нямаше прошка,яко бомбене в сърцето на Европа.Сега играе по тарикатски,дава оръжие и подстекава този клоун украински да воюва с РФ.Сърбите ще влязат в ЕС,но в НАТО не.Или ще се разберат големите или горим всички.

165

Анонимен

преди 1 година

До БПФ. Нещо си в грешка другарю, раша е пред дефолт и там в магазините освен празни витрини друго няма освен глад. САЩ и ЕС обслужват дълговете си. САЩ ако трябва да си върна тези дългове просто ФЕД ще пусне печатницата и с дълга е свършено но раша и чайна не могат защото дълговете са им в долари и евро и не могат да печатат тези стабилни валути.

164

БПФ

преди 1 година

До ! - кой световен хегемон, бе? Тоя с 30.5 трилиона дълг? Същият ли дето избяга от Афганистан, подгонен от едни козари с кремъклийки? ти наистина ли мислиш бе - тоя - че ако Русия ни нападне, САЩ ще ни защити, за да се превърне държавата-"хегемон" в ядрена пустиня? Само доказваш думите ми по-долу - няма по-т.по същество от русофобът !!! Имате късмет, че идиoтството не се наказва със смъртна присъда, един от вас нямаше да остане жив.

163

!

преди 1 година

Този васал на Русия и Китай ли ни заплашва, зад нас стоят световния хегемон САЩ и НАТО както и ВБ и ЕС. Сърбите не разбраха ли че целия свят подкрепи Украйна срещу раша.

162

Анонимен

преди 1 година

До БПФ -...минаващи през територията и !!! Ясно и категорично - дори ако Лавров бе решил да мине с влак през България, камо ли със самолет над нея !!! Сега ще си имаме неприятности, може и до международен съд да се стигне, защото управляващите са точно толкова лишени от правна грамотност, като драскотещите скoтове тук. И друго - защо Лавров се гневи на "македония", но не и на Гърция и Турция? - Ами защото Гърция и Турция са му дали въздушен коридор !!! Там явно са чували за международно право.

161

БПФ

преди 1 година

До Кой цъка минуси - АЗ съм един от тия, които цъкат минуси !!! Какво и друго да правя, като чета озверелите бълнувания на пещерните русофoби? По своята същност (с малки изключения) русофoбът е нискообразован невежа който неуспешно се опитва да компенсира със злоба неграмoтността си. Да сте чували вие бе, грешки на образователната система, за международно право? За Виенска конвенция, ратифицирана от България? Съобразно нея нито една трета страна няма право да спира дипломатически мисии, пре- ...

160

БПФ

преди 1 година

До Хаха - "Последните", заедно с държавите, в които живее 80% от населението на света !!! 60-тина държави наложиха санкции на Русия, останалите 200 си търгуват с нея и не им дреме за хаховци като тебе. Не им дреме за пaлякът, чучyлото и урсулата.

159

Andonov

преди 1 година

До Кой цъка минуси Това са чалгаджии, нали Сърбия е роданата на чалгата!