361

Анонимен

преди 3 месеца

България за спирането на газа при подписан междудържавен договор, със всичките си атрибути: "Безпрецедентно, скандално!"

360

НАТО

преди 3 месеца

МАЛКА БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ГОЛЯМ И СИЛЕН БАТКО - САЩ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ПИПА, ДА Я ПЛАШИ ИЛИ НАПАДА!

359

Определено

преди 3 месеца

Излишен и ненужен е Лавров на Балканския полуостров.

358

Ха ха ха

преди 3 месеца

Сръбски депутат: Лавров се е самопоканил в Белград

357

ПроСоТо

преди 3 месеца

сега ще напиша нещо но знам,че полираните до блясък "мозъци",които някога са имали гънки,няма да го разберат:..-НИКОГА в историята на света ДИПЛОМАТИ не са били ограничавани ДОРИ И от страни,които са били в състояние на война!!!!../Освен може би генерал Гуда от Смрадалия../..Е,как искате един конфликт да се реши С ПРЕГОВОРИ,като не допускате другата страна да изпрати своите дипломати ?!...Съвсем откачиха краварите и техните слуги,а ние,както се изрази КирилчоПлъхчо,са писааме "ЛИДЕРИ" в таяПРОСТ

356

Чугунолеяр

преди 3 месеца

До Обидно! - Аве, пич! Ти прочете ли обнародваните резолюции на ЕС, на НАТО и на останалите държави. Що кремълчанските фашаги се правят на цапардосани с мокър пaрцал, и/или не знаят английски ?! Да учат Инглиш - ще им трябва да вбъдеще.

355

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

А защо не са се опитали да минат през Хърватска?

354

ГОЧО

преди 3 месеца

Филма който се играе сега е от 30-40те години на миналият век. После някои да не се оправдават, че не са разбрали!

353

Анонимен

преди 3 месеца

До Обидно!___ако не сме г.ъзо.близци на раша, а си гледаме интереса е срамно така ли бе... много промит мозък, почти сърбомакедонски

352

Анонимен

преди 3 месеца

Ние СМЕ НАТО ,ние СМЕ ЕС ! ! !

351

Обидно!

преди 3 месеца

Не скандално, а много обидно и унизително! България е един г,нусен американски, задморски протекторат, където целия БГ политически и бизнес "елит" са н,адупени и пълзят в краката на генерал-губернаторката Херо Мустафа. Съвсем наскоро, шефът на новините в bTV, в частен разговор се изтървал, казвайки, че се съобразявал с американското посолство в София, да не вземат да се обидят и засегнат от новините по bTV!

350

Истината

преди 3 месеца

Много си грозен бе товарищь Лавров. Ще ни уплашиш децата. Как да те пуснем над нас?

349

Анонимен

преди 3 месеца

Безпрецедентно и скандално щеше да е ако го бяхме пуснали да прелети, след като сме наложили санкции и сме подписали пакета санкции от 01.04 в който е посочен като лице, на което е забранено преминаване или влизане в която и да е страна на ЕС. Така че г-н Пиянде да си таковате майката и прочие!

348

Анонимен

преди 3 месеца

Тук пишат доста руски *** с български паспорти. Колкото до т.н. татари, точно Волжка България предпазва през Средновековието от унищожение руските княжества Владимир-Суздал, Новгород, Псков от нашествията на монголите/татарите, преди самата тя да падне под техните удари. По-късно, когато Иван Грозни покорява татарите и влиза в Казан, заповядва да се построи Московският Кремъл по примера на Казанския, който пък е изграден от българите. Та българите не са татари, ама пуста руска пропаганда!

347

Путлер Югенд

преди 3 месеца

Да живеят Русия, Еритрея, Северна Корея и едно село до Перник!

346

Анонимен

преди 3 месеца

Русия - клоаката на света, а Лавров е този дето събира стотинки на входа и раздава розова и грапава тоалетна хартия.

345

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя нагляр се оплаква за ограничаване на суверенитета на Сърбия, щото не можал да кацне там, докато войските му унищожават друга суверенна държава и избиват безнаказано невинното население там?!

344

Georgiev

преди 3 месеца

Какъв наглец само!

343

До 312

преди 3 месеца

Не мисля че Китай са щастливи да ги слагаш до раша. Те са много различни Китай успешни...раша недоразвити. Не знаеш как Китай може да изненада раша и света..

342

Георги

преди 3 месеца

Що за нахалство.Лавров говори за международно право,а в същото време Русия наруши суверинитета на Украйна и убива хиляди хора от двете страни!