36

виц

преди 1 година

Родители се развеждат и съдията пита детето при кой иска да е, при майката или при бащата. Детето отговаря - при Ясен Петров, защото той не бие.

35

Анонимен

преди 1 година

Откакто сме с перукан в лигата на анонимните алкохолици, не сме се класирали за нито един голям турнир, нито един!!

34

Заблуден метеорит

преди 1 година

От 10-тина години националния ни отбор копае нови и нови дъна. Всеки самоуважаващ се ръководител би си дал оставката при многото поводи, не и несменяемият окопан във властта от 20 години Михайлов.

33

Закривай

преди 1 година

Закривайте го този отбор. Само излишни разходи. Очевидно е че толкова могат хората. Не са виновни. Никога няма да се върне старата слава- няма ред, няма дисциплина и най-вече няма желание. Нека да останем с добрите спомени от старите времена и да сложим край на сегашния и бъдещия срам.

32

Анонимен

преди 1 година

ДА ИДВА БЕРБО, НОВ ПОДХОД, НОВИ ПОРЯДКИ, НОВ ОБЛИК

31

fhd

преди 1 година

Оставка на цялото БФС! Стига са се оправдавали с футболисти и треньори. Толкова много треньори и футболисти се извъртяха - и става все по-зле футбола ни! Явно те са некадърниците! Да се махат!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Футболистите трябяше да излязат с тениски, с надпис оставка за БФС

29

Анонимен

преди 1 година

Перукан говори все едно той не е ръководител на този национален отбор. Марш алкохолико!

28

Анонимен

преди 1 година

Искаме футболистите да бъдат маже и да поискат оставката на ръководството на БФС.Още на следващия мач след няколко дни.

27

стоян

преди 1 година

Цялото БФС трябва да бъде изметено.И то час по-скоро.Такова дъно не е имало в цялата история на българският футбол.

26

Анонимен

преди 1 година

Протест на следващия мач в Гибралтар от Футболистите.За 5 минути искайте оставака от Боби Михайлов.Да идва ,който и да е.И да му искаме отчет за свършена работа.А мафиотите ,които са собственици на отбори да бъдат вкарани в затвора.Лесно ще ги познаете,Бойко им подари по над 50 милиона евро наши пари.

25

Анонимен

преди 1 година

Скумрията мирише откъм главата.

24

Гледахме

преди 1 година

Бавен и тромав е не изглеждаше да се е оправил от шута в главата му.Това важи и за целия отборТреньора има вид на източен мъдрец а играчите повече на шахматисти.Достойно поведение е да си подадат оставките всички от БФС

23

Анонимен

преди 1 година

Футболистите да спрат да играят в края на Първото полувреме на мача с Фибралтар в знак на протес срещу БФС и Боби Михайлов.Да спрат и да излезнат от смените с натпис "Оставака и Боби вън от БФС".Сигурен съм,че и футболистите от Гибралтар ще уважат този протест.Аледвайте примера на Футболистите от Националния отбор на Канада.Направете го в името на децата,които имат мечти.

22

Чук и Гек

преди 1 година

Работата е ясна! Бербатовски саботаж! Само вратаря не е бил повлиян от Бербатов за бойкот и симулация!

21

Боби Михайлов

преди 1 година

Кой ми с*а в гащите? Възмутен съм!

20

Анонимен

преди 1 година

Всичко футболисти да напуснат Националния Отбор и да не играят,докато не се махне настоящето ръковоство на БФС .А мафииототите от БГ футбола да бъдат махнатаи,но първо Гешев. Вижте какво направиха Канадските Футболисти.Проъестираха срешу тяхния футболен съюз,като се отказаха да играят по време на мача.Ако искаме промяна ,ние сме хората които трябва да я направят,на чело с футболистите.Боби- Оставкааасс

19

Mr. K.

преди 1 година

Аз пък съм възмутен от срещите на Боби Михайлов с царя на черното тото Дан Тан (https://bird.bg/match-fixing-syndicate-1/). В тези срещи би трябвало да се търси причината за състоянието на родния футбол през последните 20-тина години.

18

Пич

преди 1 година

*** кой е можел да очаква? При толкова "добро" управление от страна на БФС и такива слаби резултати? А Боби е направо невинен ангел :)

17

Преслава Кючек

преди 1 година

оп оп оооп оп оп оп ооооо ОПАААА оп оп