96

Анонимен

преди 1 година

Националният отбор е бил силен, когато ЦСКА е бил силен.

95

Анонимен

преди 1 година

Възмутени били, не се ли нагушитехте от черно тото. Ще има пари перуката да друса кючеци в чалготеките.

94

Анонимен

преди 1 година

Бербатов президент!

93

Шефа

преди 1 година

Ясно тия от БФС нямат чувство за отговорност ,нямат срам ,нямат и намерение да си подават оставките ! Лошо се пише на. българския футбол!ПОЗОР!

92

Реплика

преди 1 година

От както киро гела почна да плаща на *** и пульо ,няма футбол в България.; Македонци ,Косовари ,албанци са все пред нас

91

Посерич

преди 1 година

Кой миСра в гащите възкликна Перуката и се намаза сГовната за да не го подушат хищниците

90

Питанката

преди 1 година

Боби Перуката дали е възмутен от Мамин Ники?

89

vlady

преди 1 година

Всъщност Татин Ники има известна вина за първия гол, но защитната ни формация беше безобразна през целия мач и останалите четири са изцяло тяхна вина.

88

Ники

преди 1 година

Тате, ако не пуснеш и Николета, ще пусна още толкова гола!

87

Кико

преди 1 година

Гьотверен, даже не се срамувам малко!

86

Един българин

преди 1 година

Пък ние народа на България сме възмутени от ръководството на БФС

85

Българин

преди 1 година

Не, това не е истински българин. Това е един нагъл и самозабравил се ***, който е възпитан така. *** чалгар. Истинският българин е възпитан да не се предава, да се бори, да е честен и справедлив. Да е благороден и да помага. Да се стреми да се усъвършенства. Всичко друго са изпуснати първи 7 години и деформирана ценностна система.

84

Българско=много зле

преди 1 година

"Българският футбол тъпче на едно място" Николета Лозанова

83

Анонимен

преди 1 година

Това е един истински българин - крадлив, типигьоз и най вече голям патриот!

82

Истинската перука

преди 1 година

Много кофти се развиха нещата. Така се бях наточил за едно спокойно неделно пийване, а тя цялата седмица тръгна на криво. Заради тия аматьори ся ще трябва да се занимавам да търся нов треньор и публикувам обяснения и да изглеждам възмутен.

81

Анонимен

преди 1 година

абе, Перукаа ... колко треньори сменихте до сега? Резултат има ли? Какъв е извода? Не стопляш, а? Айде сега си взимайте саковете и да ви няма!

80

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има оставка на цялото ни неадекватно правителство което води страната ни към фалит.А тези хрантутници и пияници от БФС няма да коментирам , те резултатите говорят сами за себе си.Ще играем за честта си срещу ....Гибралтар.Те и техния отбор сигурно са готвачи и сервитьори,но пък нашия е съставен само чалгари които не излизат от фейса и от дискотеките.Тях ги вълнува една нова татуировка,нова прическа,някоя харна изстрадала женица,екскурзиика някъде.Закривай!

79

Незабавно

преди 1 година

Тези по върховете на БФС начело с неадекватния Боби да не се правят на възмутени и недоволни ,ами да хвърлят скоростно оставки! Безсрамниците имат и наглостта да оплюват всички други,но не и собствената си некъдърност,корумпираност и тъпотия! И те като политиците съсипаха всичко добро във футбола,което беше градено десетки години!Единственото,което ги интересува са парите и далаверите! Срам и позор са,поради което трябва да се разкарат максимално бързо,за да бъде спряна разрухата във футбола!!!

78

Radio Gaga

преди 1 година

Не нов селекционер, а нов национален отбор трябва. Разпускане на настоящия и подбор на млади, способни и патриотично настроени играчи. Вижда се, че подходът със смяната на селекционера не работи. Вземат се сериозни треньори, които не могат да мотивират един отбор мързеливци, на които само парите са им мотивиращ фактор и пак не могат нищо да направят.

77

Анонимен

преди 1 година

ей корумпе перуково... оставка бе, срам сте и вие