113

Анонимен

преди 1 година

Оставка! Не ни трябват полуграмотни управляващи, които не знаят какво е дипломация и биха ни вкарали във война и биха затрили България само за да угодят на господарите си!!!

112

Анонимен

преди 1 година

Ясно е на Лавров, че няма да мине през България и Румъния или друга страна от ЕС . Та защо Москва отново провокира през държавите от източна Европа?

111

Анонимен

преди 1 година

Не х.и искать Лавров в Сербию,пошли на ху.и руские рваннъе суки с своми Лавров,Песков и тем под.

110

Адмирации

преди 1 година

Те и Украинците, не искаха Руснаци да влизат в Украйна, но те влезнаха, без да питат! След като се прочисти Украйна, дали няма да тръгнат насам? С тая враждебна реторика, може би?

109

Анонимен

преди 1 година

Още малко да се затлачи ЕС! На опашка ще стоят пред МИД-а РФ само и само да ги приемат!За всичко си има видовден...

108

АнонимеН

преди 1 година

ТРО ЛАВРОВ ДА СИ СЕДИ В КОМУНДЕЛИСТАН ИЛИ ДА ХОДИ ДА МУ ДУ ХА НА ДРАКОНА! ПОЗВОЛЕНА Е И ЕКСКУРЗИЯ В СЕВЕРНА КОРЕЯ

107

Гошо

преди 1 година

Ха ха, спряха лаврата.

106

Анонимен

преди 1 година

Лавров много добре знае, че му е забранено, а опитът му да влезе е планирана провокация. Добре, че нашите *** не поддадоха. Сега може да си писка, колкото му глас държи. На никой вече не му пука.

105

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са подли-защо да не спретнат едно ,,нападение,, на руски правителствен самолет над България и 3 СВ е готова.

104

На

преди 1 година

Жужака, Лаврата, Шоугей и др. Руски фашисти и терористи им е забранено да припарват в ЕС.Въпреки, че много обичат Запада- децата и внуците им учат там. Апартаментите им са в Лондон, Париж, Ню Йорк. Вилите им са на Лазурния Бряг.Свърши тая- всички в бункера при Жужака и после в Сибир.

103

Гошо

преди 1 година

Никакви коне в ЕС!

102

До АнонимеН

преди 1 година

Започнал си да пишеш само с капслок в последно време. Нещо нервите ли те играят? Или усещаш, как любимата украинска пропаганда дава заден и искаш да бъдеш чут на всяка цена? :D

101

Ром'с

преди 1 година

Отказало е... по молба на Вашингтон, щом и трите държави не дадоха коридор на Лавров, то това дългата ръка на Фашингтонското правителствО в "сянка".. Байден е пешка в клана Клинтонови да наречем това " правителствО ".Е, ще си платим за това, да очакваме реакция от страна на Москва М

100

Ivan

преди 1 година

Забранете им дори да мислят за Европа на такива като него.Ще лети,ама друг път.Айде марш в Сибир,нали е много хубаво.Сипи си поредната порция водка,без която "държавата" просто спира да съществува и се наслаждавай на руската шир!Ненормални ***.Семето ви трябва да се затрие от лицето на земята!

99

Шаферът на Леонардо

преди 1 година

Разбире си , че МВнР ще забранява , та нали България е гръбнакът на ЕС , създаде го и сега ние като по-големи католици от папапта ползваме всичките му "благинки" , предизвикани от санкциите с/у Русия , които всъщност удрят нас ,простосмърните ! Щеше ли да е така, ако като Орбан си държахме на националните приоритери ?!

98

А

преди 1 година

Май спорът е кой да ни е господар.Не щеме вече Русия, искаме Брюксел и Вашингтон.И тъй като наш'те политици само слушкат и козируват,затова и си търсят началник, вместо да защитават интересите на държавата. А в ЕС няма и 2 държави с напълно съвпадащи интереси. Забавно е да четеш излиянията на един източен народ като нашия, който 5 пари не дава за закона и европейската солидарност, да пише за демокрация.

97

Анонимен

преди 1 година

Че тои като се е залетал да влиза в гнилия ЕС мани мани на отворени се правиме на въздуха

96

Анонимен

преди 1 година

И кака *** пак ще прави циркове и ще обяснява колко голяма куманоидка е човеколюбка кат не праща нищо

95

до Анонимен 106

преди 1 година

Забранен му е достъп в ЕС и не може да преговаря за мир там.Какво ще прави при сърбите не ни засяга.

94

Анонимен

преди 1 година

До ДДТ 104 Лавров не е опитал да отиде в Белград, за да договаря примирие, а да разнася смрадлива кремълска пропаганда и на Балканите.