133

Анонимен

преди 1 година

137 знам, въпросът беше риторичен :DDD

132

Анонимен

преди 1 година

Какво се чешите за партии? Те ли ще ви дадат пари да си нахраните децата? Глупави хора!

131

Анонимен

преди 1 година

Възраждане да се изнася от България докато могат.

130

Анонимен

преди 1 година

Подобре война с Русия,вместо роб на Русия.Свобода или смърт!!! Никога Руски Комунизъм!!! До кога ще търпим Русия.Закривайте посолствата и карай на дипломацията.

129

Анонимен

преди 1 година

135 Русия вече ни спря газа, преди няколко дена

128

Анонимен

преди 1 година

Може би, тьотята от "Възраждане"е повикала руския самолет, да бомбардира София, както сама каза. За което не бе наказана. Така и Петков не бе наказан задето излъга в декларацията, и наруши конституцията. Последвалите изпълнения на инфантила просто Наско, смеещият се в захлас, докато се изказва депутат шеф на парламента, дръпнатата вратовръзка и средния пръст от депутат на ПП...необоснованите заеми...Твърде много компромиси за едно натрапено от САЩ правителство, с участието на руската БСП

127

Анонимен

преди 1 година

И сега какво, ще ни спрат газа? :D

126

Анонимен

преди 1 година

130 Путин и Пушки са на двата полюса на земята, нямат нищо общо. Путин е диктатор и масов убиец, а Пушки е руски класик, поет, получил западно образование. Русия е под санкции. Тя е опасност за България, ЕС и страните от НАТО, сред които е България. България е в списъка на Путин за неприятелски страни.

125

Анонимен

преди 1 година

Адвокат Татяна Дончева, адвокат Рангелов: Днес не пускат Лавров, а утре всеки български гражданин ще бъде засегнат от Закона Магнитски. Нарушават човешките права. Ще конфискуват пенсийката и заплатата на българина само защото в кръчмата е поръчал руска салата и е искал санкционирана руска водка.

124

Мужик

преди 1 година

Коня да си стои в конюшнята и да цвили на мужиците!

123

Анонимен

преди 1 година

121 Оставка се иска от управляващите отдавна, не за отказа Лавров да прелети над България. А за погрешна политика, служба на чужди интереси и кражба на европейски средства, злоупотреба с власт. Нарушаване на правата на гражданите, необосновани арести и задържания.

122

Анонимен

преди 1 година

Адвокатите на Путин и хората на Путин в България: Това е нарушаване на човешките права. Санкциите и Законът Магнитски ще засегнат всяка бедна баба, която ще иска свободно да пътува до Русия и няма да може да си изтегли пенсията заради санкциите и нарушаването на човешките права и защото е чела Пушкин.

121

Анонимен

преди 1 година

124 Транзитно, или не, забраната е и за въздушното пространство.

120

Анонимен

преди 1 година

Русия знае за забраната за влизане на Лавров в ЕС, и за руските самолети да летят в евроатлаттичеккото небе. Въпреки това, е разчитала на петата си колона в България, Черна Гора и РСМ, да нарушат санкциите, както Нинова отказва да дадем оръжие на Украйна. Е, този път не познаха, от Кремъл.

119

нещастници

преди 1 година

а разрешено ли е да влизат мигранти през зелената граница, и как същото монистерство се справя с целогодишния им престой в ЕС на наша изфръжка? Може би Лавров трябва следващия път да обяви че е пилитически бежанец, за да го пуснат

118

Анонимен

преди 1 година

Десните менте евроатлантици от ГЕРБ, ДПС, ДБ, СЛАВИ казаха: Репресират Лавров без съд и присъда. Това е фашизъм, като през 1923 година. Репресират руските кулаци, конфискуват им собствеността, нарушават им човешките права и искат да ги заловят и вкарат в затвора.

117

Shark

преди 1 година

Нито искам Лавров да минава над България, нито пък искам да се дава оръжие на Украйна. КАТЕГОРИЧНО СЪМ ПРОТИВ ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ КОНФЛИКТ ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН!!!

116

Тапации

преди 1 година

Лавров не влиза в ЕС ами минава транзитно през въздушното пространство.

115

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на Лавров да хване за Истанбул , от там Уиз еар за Белград ...къв му е проблема? Всички руснаци така правят .

114

Анонимен

преди 1 година

До: номер 118 Чиста лъжа! Украйна никога не е забранявала на руснаци да влизат на територията и. Не и с калашници, оръдия и бронетехника. До 2014 г., до окупацията на Крим...