153

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Българското Външно Министерство с точни удари по руските чутури. Заболя ги яко, защото разбраха, че са никои. Само раздувките им грамадни, като джуджетата.

152

Dunavec

преди 1 година

До Какво следваТова не е русофобска политика, а защита на националния ни интерес. Само защитниците на *** за родоотстъпници и мразещи своя народ и воята държава.

151

Dunavec

преди 1 година

До 159 ха-ха-хаОще от началото на тази нагла окупация целия ЕС забрани на руски самолети да летят над въздушното й пространство. Така, че няма как Гърция да е разрешила. Забраната се спазва стриктно, а и гърците не биха посмели да я нарушат. Така, че когато пишеш нещо, пиши само истина, а не опорки спуснати от тетка Митрофанова

150

777

преди 1 година

До ха-ха-ха.Ако изобщо Гърция е разрешила , как според вас ще стигне от Гърция до Сърбия.

149

ха-ха-ха

преди 1 година

Сега разбрах, че Гърция не е в ЕС и затова позволи на самолета с Лавров да мине през нейната територия, за да стигне в Сърбия. Май е време всички държавни калинки вкупом да здават постовете. Това малоумие и слагачество на западните господари вече не се търпи.

148

Какво следва

преди 1 година

Голяма г'лупост сътвориха нашите управляващи и не им е за пръв път. Е, искахме млади хора, завършили в Харвард, но не ни мина през ума че в САЩ са ги подготвили за да провеждат русофобска политика. И то за сметка на българският народ. И ето че затънахме в русофобството.

147

Малко за политика

преди 1 година

Нормално беше да пуснем самолета. Но в англосаксонският лагер нормалното минава за ненормално и обратно.

146

Глупост и лицемерие

преди 1 година

Купуваме руски нефт, купуваме руски газ от посредници но на самолет за визита на министъра на външните работи на Русия не можем дадем път. Жалка работа.

145

cekyko

преди 1 година

Ясен, точен и безкомпромисен отговор на Външно спрямо браЦката Джуджетландия. Ще заплашват България, която е в НАТО - нещастници. Трябва да ги избесят по дърветата в парка пред Международния съд в Хага, Гага - па руский.

144

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Чудя се от кого ли повече се страхуват в ЕС - Лавров или Вучич?

143

Анонимен

преди 1 година

Ама заповядват ли ни наглите укри? Какво значи официална нота, досега неофициално ли ни искаха? Да им прехвърлим малко под масата?

142

Костадинов

преди 1 година

ще мрънка сега. Ще организира протест че не са пуснали идола му близо до нас тцтц

141

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

140

Анонимен

преди 1 година

Киро си отива!

139

Анонимен

преди 1 година

Ок, това е забрана на ЕС! Черна Гора и РСМ не са в ЕС, но явно политиката им е същата. Поздравления за което!

138

паралелепипед

преди 1 година

Перфектено ясен, точен и безпрекословен отговор на Външно Министерство на Република България, подкрепено с всички необходими документи, от които става ясно, че България няма пръст в забраната, тъй като е цивилизована европейска държава, член на ЕС и НАТО. В началото на март, т.г. "руски" Боинг летя около 15 000км, за да си прибере изгонените дипломати от Мадрид, а СЕГА вече е невъзможно. Рашистанците ЗНАЯТ отлично ЗАЩО.

137

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

МвНР.... Това виц ли е?

136

Анонимен

преди 1 година

Горои, няма що, за пореден път не адекватно поведение, че тои Лаврпв не е искал да влиза в ЕС какви глупосто гпвори външно.

135

Анонимен

преди 1 година

Опасни за България са единствено "българските" политици! Случайници, които нито знаят кои са, нито знаят къде са...

134

Анонимен

преди 1 година

На всички Руснаци да им забранят да влизат в ЕС.