40

Анонимен

преди 1 година

Имам дете ,което е на 12 години.Спира по-добре топката ,по-добре я подава ,шутира и по-добре я задържа от националите ни.Но съм убеден,че ще му е трудно тук да се развие.В големите школи се плаща за да играе.Това е публична тайна.Нямам 50 хиляди лева да дам.Това е тарифата.Няма как да имаме силен състав.Зарова още година-две и се местим в друга държава.А за кой ше играе в бъдеще,сами ще се досетите.Докато Боби е във БФС,няма да играе за България.

39

Анонимен

преди 1 година

Грузия не е слаб отбор.Проблема е че йие не сме силен.А докато Боби нимуправлява ще стигнем до битка за равен с Гибралтар.Ще има равен в четвъртък.Ще видите.Много са зле нещата.Как можаха Ники Михайлов да го направят капитан.Костадинов резерва.

38

Габровец

преди 1 година

До Чук и Гек Виждаме - тия от заднатъа редица са фенове на руската меца, а от предната редица - от Костявата партийка! ХА ХА ХА ХА

37

Ники&Боби Михайл

преди 1 година

Добро утро от нас и наздраве! Оп оооп оооо опааа оп оп ооооп оп!

36

Анонимен

преди 1 година

В интерес на истината откакто спря да играе Божинката, все губим с някой хокеен резултат. А и за разлика от тия нагли чалгаджии, Божинката поне имаше някаква неволно комична "аура" около себе си, та поне да се смеем. Искаме Божинката в националния!

35

Къци Вапцаров

преди 1 година

Този факт ми вдъхва надежда,че лъвовете имат още шанс.

34

Анонимен

преди 1 година

Не случайно далавераджиите от БФС преместиха този мач в Разград, защото много добре знаеха резултата и съответната реакция в София какво щеше да е.

33

Бе то

преди 1 година

Да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли !

32

Анонимен

преди 1 година

Лотар Матеус в книгата си написа и призна,че мениджъри са казвали на Перукан преславски кой да играе и кой не.Потърсете в тубата Боби пиян компилация,та поне да се посмеете,че то друго не ни остава.Боби пие,шмърка и мята гюбецци,Сливенския сандокан шмъррка ама "емфие" така ли му викат на коккаина? Да не говорим, че Лечко има над 10дела за измами,а като сложим и Домуса дето наряза корабите картинката е ясна.Вчера що избягаха от камерите на стадион ХЮВЕфарма бе?Защо тоя мач беше там?

31

Анонимен

преди 1 година

От двайсет години ви разправям да закривате тоя национален отбор, вие продължавате да се инатите. На тяхно място да направим отбор по спортно танцуване върху маса под звуците на члага. Да не седят безработни момчетата от отбора де. А и там имат реален шанс да се представят добре.

30

Ники Михайлов

преди 1 година

А аз съм вкарал повече голове на Николет от Благо Джийзъса.

29

Анонимен

преди 1 година

Да бяха изкарали Бистришките тигри с център нападател тиквун,по-голям успех можеха да имат.

28

Христо Христов

преди 1 година

Ми то толкоз от евроатлантическа България...

27

браво

преди 1 година

Браво български "лъвове". Скоро не бяхте вкарвали три гола. Нищо че единият е автогол, но все пак е гол. Следващият мач националите ни трябва да си купуват билети, защото гледат мача в терена.

26

Анонимен

преди 1 година

Това е нивото,какво се сърдите.Имате алкохолик на чело на БФС.Това е .Няма как да се развие футбола.

25

Анонимен

преди 1 година

Кураж лъвовье, не всичко е изгубено! Има и втори мач, тогава рекордът може и да падне...

24

Анонимен

преди 1 година

До бачкатор Дреме ти на шлифера, ама парите за издръжката на това недоразумение наречено национален отбор ги даваме всички! От къде на къде?

23

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Докато адвокати и амбициозни мутреси плащат куците им отрочета да тренират, а талантливите деца остават извън игрището няма да имаме ДЮШ, а без школа не става.Защо махнаха Л.Пенев?!? Щото не даваше мениджъри да му редят отбора "пусни тоя да играе днес,че му търсим клуб". Я напишете в тубата Portugal 0:1 Bulgaria..Вратаря В.Стоянов извади поне 10гола и разплака Роналдо, ама не му дават да играе оти на Боби ишиаса синчето требе да играе.

22

дедо

преди 1 година

Мачове се гледат обикновено от най-ниските прослойки в едно общество,работници и роми. Така че тая новина защо изобщо е отразена..на кой му пука?

21

Анонимен

преди 1 година

По-добре вкарайте за шеф на БСФС някой доказан специалист от чужбина или в краен случай Бербо,защото Бобчо Перуката доброволно няма да се махне.Компанията му също.Келепир има в тотото.Хората пари натрупаха!