467

Абе

преди 1 година

Твърд отговор, ама проверихте ли си отговорниците? На 6 часа ли са, или на 6:30?

466

Анонимен

преди 1 година

Никакво Нато няма да ни спаси, нито ще спре Русия. Рогозин вече заплаши. Като се активират ястребите вече не е толкова безопасно, бързо вземат решенията, освен това вече няколко пъти ги ядосваме. Иначе по форуми и сайтове анонимни мераклии да трепят Русия бол. Не знам представят ли си някой български град във вида на Мариупол или другите разрушени, просто блока или къщата, в които живеят, дали ги виждат разрушени?

465

hasmokar

преди 1 година

Демократи от позарната им уж икономика.

464

Анонимен

преди 1 година

До Измислих го Мале! Грузинците? Не! Само някакъв папуаският екип. Може би...

463

Става

преди 1 година

Звучи секси.

462

Лоша работа

преди 1 година

Дунав е много плитък и руснаците не могат да пуснат атомна подводница в него.А-а, те нямат такава в Черно море,а Турция не им разрешава да си прекарат през Босфора. Пък и делтата на Дунав е в Румъния,която може да бъде обвинявана в много неща,но не и в русофилия.Лавров да яхне Сармата на Рогозин,дето ще го хвърля по нас и вертикално да се приземи от космоса в Белград.Ама май и сърбите са го поканили защото са знаели,че няма как да дойде,а и те искат в ЕС,така че трябва да пазят политика.

461

Анонимен

преди 1 година

До Захарова не знае ли, защото поиска да провери "братушките" на вошки. Сега знае че има. Много.

460

Измислих го

преди 1 година

Да ни пратят грузинците на футбол!

459

Анонимен

преди 1 година

До Недоразбрал Не-не! Сега сами правте разбиране с тези май муни. Без циркон и сармат. Тези играчки за най големи хора. Кирчо и кокорчо още не пораснали. Те много евтини и не струва и куршум.

458

Захарова не знае ли,

преди 1 година

че страните около Сърбия не са само БГ,РСМ и ЧГ.Тя граничи и с Косово,Босна и Херцеговина,Хърватия и Унгария.Лавров защо не опита да прелети от другаде? Защото няма откъде.Но атакува само БГ,РСМ и ЧГ.Пак търси слаби звена за атака. Защото и другите страни около Сърбия(не знаем за Унгария)не го пускат.А за Унгария трябва да прелети над Украйна и Румъния или Словакия.Пак не става.Май руснаците са си засрали пътищата отвсякъде,но търсят да обвиняват по-слабите страни.Да ходи тогава в Турция

457

Кира и Кокора

преди 1 година

Немат проблем. Ще чакат ракетите на ду...п...ни на бензиностанцията.

456

До 520

преди 1 година

Б.е вие от раша посолството четете митове и легенди. Роби сте вие и както изглежда още дълго време. Българите сме свободни европейци!!!

455

Анонимен

преди 1 година

До цъ цъ цъ От освободители? Още не. Вие пак пороблени! Робство се намира в мозък!

454

Съвет

преди 1 година

МВР на България да пратят Константин Косачов и онзи от Роскосмос при Путин, да им обясни защо не сме пуснали Лавров през държавата.Путин знае много добре.

453

Кокора

преди 1 година

Мечтае за мноооого твърд и внушителен отговор....

452

Анонимен

преди 1 година

По-ДОБРЕ СЪЮЗ НА БАЛКАНИТЕ ОТКОЛКОТО съюз с раша!

451

Анонимен

преди 1 година

Хайде да видим к.в.а ще е "твърдата" позиция на сърбия. По-добре добър съсед отколкото раша ОКУПАТОР. Целия свят гледа как раша се опитва да предизвика неразбирателсто на Балканите!!! Жалки и смешни...а дипломация няма...и с раша никога не е имало!!!

450

цъ цъ цъ

преди 1 година

Голямо реване пада от освободителите!

449

Анонимен

преди 1 година

До *** Може и така да направи. Но тогава ще остенеш без кола, без храна, без газ, без желязо, без... без работа, без всичко. Защото няма возможност да платиш за такиви неща. Но на всичко ще можеш да гледаш и пуснеш лигвата Русия ще остане само без посолство. Помисли за това.

448

Заминахме

преди 1 година

На Киро му е мек мозъка, а на Кокора.....душата...