53

баба мара

преди 1 година

кажете от трибуната на нс как българия попадна в капана на украинските туристфирми всичко е било планирано 3 месеца на море 3 месеца на паничище иукраинските баби с късите панталонки и кученцата с каишки от 80 кг ще се върнат100 кг ср тегло в зап украина няма бомби така че турист фирми да си приберата украина да ни плати за издръжката им

52

Не за казаното

преди 1 година

Оставката не е за това, че е казала, че вече не могат да ги издържат. По принцип не ги издържат те, а всички ние, на наша сметка са курортистите. Оставката е за това, че изобщо го допуснаха и го плануваха така. Още в началото трябваше да са в с телени огради и спортни зали, а после почивните бази щяха да им се видят рай и щаха да са благодарни.

51

Работата не е свърше

преди 1 година

Милата, тя ... подай оставка и ще намерят кой да свърши работата и то качествено.Тя не виждала причина да подаде оставка, а някой дали вижда причина да продължава да стои там ?

50

Стьопата

преди 1 година

Защо да подаде оставка? Не ми е фаворит министърката, но каза истината! Не може да робуваме на желанията на така наречените "украински бежанци", които не са никакви бежанци, а почиващи курортисти. Свикнаха на лукса м 4-5 звездните хотели, ядене на корем, сега им е криво. Не искат да чуят да работят. На кой българин дават да лежи на държавна издръжка в хотел със СПА без да работи няколко месеца? Цяла Европа пропищя от тях, от арогантността и наглостта им. Но се налага автоцензура в медиите

49

teo

преди 1 година

ПРАВИЛНО, оСтавка при свършена работа ! Вече може оСтавка, защото това правителство от КАЛИНКИ съсипа България !!! Те това е хубаво свършена работа !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Няма причина тя да подаде оставка, но Ицо Хазарта има! И докато този човек е в листата на ПП шансовете им на следващи избори стават НУЛА!

47

Анонимен

преди 1 година

Тази перушана , дали по убеждение или по грешка ама за сега е единствената , казала нещо адекватно по ситуацията с УКРАИНСКИТЕ КУРОРТИСТИ!ПИСНА НИ от скапаните им претенции!Ако са под обстрел ще търсят сешоари.....хахаха!

46

Ангелина

преди 1 година

Те ГЕРБ и свързаните с тях в институциите и политико- икономическите кръгове само това МОГАТ ОРГАНИЗИРАНИ ,КАТО ОПГ ИЗВЪРШВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОРГАНИЗИРАНИ МРЪСНИ ПОРЪЧКИ И САБОТИРАТ ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ С ТЕХНИТЕ ХОРА ,КОИТО СА ПРЕВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА!ГЕРБ ВЪПРЕКИ РЕСУРСА И ВЛАСТТА ,С КОЯТО РАЗПОЛАГАТ НЯМА ДА ПОСТИГНАТ МРЪСНИТЕ СИ ЦЕЛИ .КАЛИНА КОНСТАНТИНОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДАВА НА ПРОВОКАЦИИ -САМО ОТПОР И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ПРЕСТЪПНАТА КЛИКА ГЕРБ!ТОВА ГИ ВБЕСЯВА И ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ В БГ ИМА СИЛНИ ХОРА!

45

Алекс

преди 1 година

Разбира се,че няма причина за оставка.България има нужда от министри с характер.Гербавите да реват колкото искат,не им обръщай внимание.

44

Анонимен

преди 1 година

Не е виновна за нищо.А курортистите нямат никакво намерение да работят,видяха,че с една две драми по телевизията и пак са си Ол инклузив ще си живеят за наша сметка.Нито веднъж не чух една да каже,че иска да е в голям град за да си намери работа.Всичките им претенции бяха за климатик,готвач,море!

43

Анонимен

преди 1 година

Браво на Калина Константинова!

42

Анонимен

преди 1 година

Първо оставка трябва да си подаде културният министър.

41

Анонимен

преди 1 година

За каква интеграция става въпрос, като курортистите не са научили и 3 български думи за цели 3 месеца? Дори не са им необходими учители - всеки има телефон с интернет и е можело дори и на плажа да научат доста. Тяхната цел не е да работят , а да бъдат хрантутени от нас

40

анонимен

преди 1 година

Естествено,че тя не вижда причина да подава оставка. Така е с хората страдащи от дебелоочие-не виждат дори очевадните неща. Конкретно за тези юнаци от ПП,че просто не стават.

39

Анонимен

преди 1 година

Тя дори и не трябваше да се извинява

38

Анонимен

преди 1 година

Оставка на цялата групичка.Коя държава полага повече грижи за ,,бежанци,, а не за собствените си граждани. ? 6 месеца курорт.

37

Анонимен

преди 1 година

Калина Константинова за президент!

36

анонимен

преди 1 година

Грешката на госпожата и "управляващите", е че оставиха украинците три месеца по хотелите и чакаха началото на сезона, за да ги настанят отново по курорти! Трябваше поетапно да ги устроят по градовете, за да могат Да си намерят работа! Сега пък ги пратиха в планините!

35

анонимен

преди 1 година

Нагла, некомпетентна и алчна за власт! Оставка!

34

Анонимен

преди 1 година

Оставка заради украински фашисти)