6

Този

преди 1 година

е толкова безличен човечец. Ами частния бизнес да си плаща данъците и осигуровките, да излязат от сивия сектор, и тогава да реват.

5

Хаххаха

преди 1 година

Защото вече посредници не сте вие. И това не са посредници. А търговци. Купуваме от тях. Не от рашунгери.

4

Нали затова

преди 1 година

се натикахте във властта, за да правите реформи?!? То не беше съдебната система, не беше нулева корупция, то не беше вдигане на доходите до европейските, иновации, инвестиции,то не бяха 8 млрд годишно с които ще строител по 4 моста над Дунав и по 2 магистрали?!? И нямаше да вземате повече заеми от ЕС?!? Забравихте ли?!? Или заплатката върви, пълним чекмедженцата и се прегърнахте и целунахте с Гепи и ДъПъСъ, евроджендърията... Всичките сте Просто Продажници и унищожавахте България!

3

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава съществува единствено с цел гавра с българите! България изобщо не е държава на българите! Сигурно и Пакистан би се отнасял по-човешки с тях.

2

Анонимен

преди 1 година

Частниците които масово осигуряват на минимална заплата сега реват най-много и все искат. Ами да бяха внасяли пари в държавата за да имат основание сега да реват, а те гонят само техния келепир. Никой частник не заслужава да му се помага Всички са мошеници и ощетяват и държава и работници.

1

Анонимен

преди 1 година

Схоред мен първата антикризисна мярка е да престанете да плащате издръжка на бежанците. Очевидно е, че те са тук на ваканция. В първия ден в който им казаха, че не може повече да живеят в хотелите по курортите започнаха да правят сценки. Никой от българското простолюдие не е длъжен с нищо на Украйна. Друга антикризисна мярка е да спрете да давате 25ст на литър бензин, а да ги дадете за нещо, от което да има полза целия народ, а не само тия с автомобилите - например тока и водата.