138

До 130

преди 1 година

Сам си ПРОТИВОРЕЧИШ! АМИ СЕГА НЕ СТАВА ЛИ ТОЧНО ТОВА - СИГУРНОСТТА НА РУСИЯ ДА СЕ ГРАДИ ВЪРХУ ТЕСИГУРНОСТТА НА УКРАЙНА?!? ОБЯСНЕНИЕТО ТИ ЗА РУСКАТА АГРЕСИЯ Е НОНСЕНС!

137

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Венелинчо не се усеща, че вече си служи с открита нацистка реторика. Откакто генерал Шаманов изпусна духа от бутилката и директно заяви, че целта на Русия е изличаването на украинците като народ и държава, руските нацистки слуги вече взеха да си служат открито с нацистка реторика на изтребление и геноцид.

136

Мосю Густав

преди 1 година

Унижение, като това от 22 Юни, 1940г., ли Макроне?

135

Анонимен

преди 1 година

вчера цялата информация тръгна по медиите точно от него с пряко включване докато го превързваха на място -----///------ Какво ме интересуват лъжите на някакъв ***, който се е преструвал на жертва?

134

Анонимен

преди 1 година

Макрон е ислямизирал Франция и националния им са само африканци и кончити но ще учи Путин.

133

Анонимен

преди 1 година

на 100 м зад тях раниха и един от журналистите на перви канал ----///------ Жалко ако само са го ранили.

132

Сата НАТО

преди 1 година

преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. -----////------ Това, че някъф тьп съветски к-*** нещо е поискал, с арогантен тон, не означава, че не трябва да му се избият зъбите и не означава, че не трябва да бъде ритан, докато мърда.

131

Анонимен

преди 1 година

да бяхте написами кой е стрелял по журналистите, украинската армия, за да не могат Ройтерс да стигнат на терен в града, на 100 м зад тях раниха и един от журналистите на перви канал. Това пак го пропуснахте нищо че вчера цялата информация тръгна по медиите точно от него с пряко включване докато го превързваха на място.

130

Анонимен

преди 1 година

ПраZZия ще се разпадне, Ванга го е казала. Ще останат самостоятелни държави след разпада, а Московията ще бъде нападната за отмъщение.

129

Мосю Густав

преди 1 година

Макрон да не говори за унижение, че всички знаем какво стана на 22 Юни, 1940г. в онзи стар вагон във Франция.

128

Анонимен

преди 1 година

Каквото сам си направиш никой друг не може,укрите са в ролята на полезните *** на краварите и другите ПИ от тнар.ЕС

127

Сата НАТО

преди 1 година

Минските споразумения бяха изцяло в полза на Украйна ако Киев искаше да задържи Донбас и Луганск и да избегне войната ----///---- Бяха, но Путин не ги спази, за да си остави повод за бъдеща война.

126

Сата НАТО

преди 1 година

Поне 90% от руснаците така мразят "хохлите" (както наричат украинците), че биха искали войната да продължи до последния украинец. Руското ръководство не може да не отговори на народното желание. Войната може да продължи и 5 години, но руснаците са настроени да ликвидират Украйна окончателно. ----///----- Тоест, нацистите и фашистите са поне 90% от руснаците, което значи на практика, че Просията е 100% нацистка държава. Не че не си го знаехме.

125

Чумбас

преди 1 година

Да го объясня на непонимаещите русофили. Хохол идва от чумбас, прическата на древните българи. Защо са ходили така има своето обяснение, но то е свързано с тенгриански шаманизъм. Така че няма нищо обидно в този прякор. А да мразиш себеподобните си (защото половината руснаци имат украински и древнобългарски корени) си е вече психично отклонение

124

Венелин

преди 1 година

Поне 90% от руснаците така мразят "хохлите" (както наричат украинците), че биха искали войната да продължи до последния украинец. Руското ръководство не може да не отговори на народното желание. Войната може да продължи и 5 години, но руснаците са настроени да ликвидират Украйна окончателно.

123

Анонимен

преди 1 година

Вкараха ги в капан,устроиха им полигон за истински братоубийствени военни игри,не можаха да се обединят отдолу защото ги надъхваха отгоре,че повече ще им дадат отколкото те могат да сътворят и изградят съвместно със свои сили от това,че така са съществували много отпреди разделянето,разпада на блока и последните 25 години до Майдана 2014г. и че векторните направления на търговия с ориентация към други партньори извънблоковото поощряване са несъвместими доближават блоковете непоносимо за централи

122

Тоя

преди 1 година

Не е добре.

121

Да си припомним

преди 1 година

Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга. Ако Тръмп беше на мястото на Байдън, сигурно САЩ щяха да дадат тези гаранции и войната в Украйна можеше да няма.

120

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

119

Минските съглашения

преди 1 година

До Анонимен 126: "която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск"? Е тъкмо това беше причината за войната. Чети и тогава пиши. Минските споразумения бяха изцяло в полза на Украйна ако Киев искаше да задържи Донбас и Луганск и да избегне войната. Под тях се бяха подписали президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Германия. Това (и отказът от членство в НАТО) беше пътят към мира. Е, не поискаха от Киев да ги изпълняват, искаха военна победа. И затова сега ги губят