158

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер - ти си поредното потвърждение на психологическия профил, който съм описал. Дори не можеш да схванеш нещо толкова елементарно, че това да не харесваш западните псеведоценности, не означава задължително да поддържаш Русия. Всъщност точно това е разликата между мен и теб, че аз нямам нужда от ничия пропаганда - нито руската, нито американска нито европейска. Мисля със собствената си глава, нещо което за облъчени апологети на "величието" на САЩ и Запада е напълно непонятно.

157

Историк

преди 1 година

А Макрон и Франция защо не си направят една равносметка колко грешки допуснаха?

156

Какво следва

преди 1 година

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва (а и Китай доставя всичко), но западната икономика без суровини не може да работи.

155

Кой какъв е

преди 1 година

До Dunavec: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

154

Това е неонацизъм

преди 1 година

До Офф: "Омразата води само до още по- голяма Омраза! НАЙ- УЖАСНАТА ГРЕШКА НА ПУТИН"? Да, това е грешка, но не на Путин и не на Русия. Омраза към Русия и руснаците е това, което са насаждали в неонацистките батальони в Украйна. Тези със свастиките. Те съвсем не са се появили от нищото. Напротив - обучавани са в лагери в Полша и Румъния от американски инструктори. И по руската телевизия показват надписи в техните, првезети от руската армия бункери "Смерть москалей". Ето това е насаждане на омраза

153

Dunavec

преди 1 година

До 151 АнонименЗа пример мога да ти цитирам Алексей Толстой - за разликата между Киевска и Московска Русь. А иначе "другарю", именно нискоинтелигентните хора оправдават злодействата на ***. Дори и да е имало интелигентни хора, които да харесват нещо руско, в момента няма никакво оправдание за убийствата на жени и деца и за разграбването на една държава. Но *** успя в това, което никой не беше успял - създаде си нови врагове и се заобиколи с тях. Краян на Империята на злото идва, близо е

152

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСтарото име на Украйна е Малорусия(малка Русия), самата дума "Украйна" , означва - в покрайнините на Русия, Украйна е руската Македония, от запад насъскват и натискат брат срещу брата да се убиват,а самия Бандера е бил нациско-немски и английски шпионин, който винаги е работил срещу Украйна и Полша, преди 20-30 години, именно англичаните реанимират нацима в Украйна и стимулират наследниците на Бандера и нацизма!

151

до 160

преди 1 година

До АнонименВярно,що и трябваше Европа да напада Русия?

150

ха ха

преди 1 година

До Мосю Густав Учи история мосю,после пиши.22.06 1940г. нищо не ставало.

149

Анонимен

преди 1 година

Вместо мирно и тихо да си строите и ремонтирате Европа, да създавате нови работни места, да търгувате с Русия, защото от там са евтини енергоносителите и суровините, вместо да печелите и създавате добри условия на живот и труд на всички Европейци(вкл. и Русия), вие създавате конфликти ,тероризирате и убивате хора,деца пълните джоба на военната промишленост, докато градовете затъват в дългове и гражданите преживяват шок след шок на скокове на цените на всичко, Ковид,маймуски шарки и друг стрес, з

148

Анонимен

преди 1 година

колкото е изолирана русия, толкова изолирана е и американската изолация на русия - далеч не изолират русия а по скоро я сплотяват с действително свободните държави - развиващи се и имащи нужда от ресурси, енергия и сигурност, краварите изолират русия единствено от тяхната подмолна клика, което не е никак лошо - лошото произлиза от грешката на русия да се осланя на подобни "партньори". Западния свят се самоизолира в тяхно си балонче, но в същото време не може да оцелее без да дой целия свят...

147

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Анонимен 155 и 156-Пропускаш основното: че Украйна никога не е била държава а покрайнина от където идва и името на областта. Дадено и е право да съществува като държава неотдавна, само под условие, което е подписано от САЩ , Британия и Русия/със съгласието на Русия/- Меморандум 1994 Будапеща. Толкова за държавата Украйна. И всичко си бе наред. А кой и как забърка л---та там, чети малко. И дали Путин или друг бе в Кремъл, резултата щеше да е същия. "С Русия се играе честно или никак"-Бисмарк

146

Анонимен

преди 1 година

Макарон, първо самата Украйна е Русия минимум от 1200 години, а Киев - руска столица векове наред и всичко е построено от руснаци, украинците също са руснаци, второ,защо при Зеленски бяха убивани масово хора,деца,старци в Украйна и така не спазихте Минските споразумения, не само това, но сте подготвяли геноцид за украинско-руското население, просто Путин е изпреварил с няколко дена атаката ви, трето, какво ще прави Зеленски с тези плутониеви бомби, ядрена война ли искате в Европа, ненормалници?

145

До Сата НАТО

преди 1 година

Всяка суверена държава има право на самоуправление и собствена външна политика. Откога това че теб те е страх от мен означава, че аз вкъщи не трябва да имам ножове? Е*и си майката ми е отговора. Ще си правя вкъщи каквото си искам. И ако искам да купонясвам с 30 бабаита дето са избили 1 млн иракчани това си е моя работа. Нито ще ти искам разрешение, нито ми трябва. Какви са тия претенции кой какво правел в собствената си страна? Кога някой е поставял условия на Путин какво може да прави в Русия?

144

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам претенциите на Русия над Украйна. Исторически те нямат нищо общо. Украйна никога не е болка част от Русия. Бяха в СССР, преди това в империята, която е била по-скоро полска, отколкото руска (40% руско население). Екатерина Велика е била германка. Както казвам болни претенции на луди хора.

143

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 151 --- Считате ли, че ако това пространство ви беше пердоставено от ЦК на БКП щяхте да можете да пишете толкова свободно. Впрочем, да - щяхта, защото благославяте *** нацисти, но... при положение, че Русия е изритана от България, границините са поставени, визите с Рашъ - факт, но има свобода на словото и печата.. Какво повече искате от Западната Демокрация? Да ви налее пари в банковите сметки ли. Ами, работете и правете пари. Не дремете тук по цял ден, като пенсионерите.

142

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

А някой знае ли колко журналиси и камерамени са дали фира по време на ВСВ ?

141

ДО 151

преди 1 година

Евала! Най-истински, смислен и интелигентен пост. Поздрави!

140

Анонимен

преди 1 година

Въпрос - русофобите дето пищят по калъп ли ги правят? Част от един и същ ГМО експеримент с една и съща ДНК? Не мога да не забележа приликите в психологическия им профил - истеричен, агресивен, призоващ към саморазправа и репресии срещу всички, които имат мнение различно от "официалната" про-западна линия. Нискоинтелигентни, неспособни да водят спор с аргументи, а единствено с обиди, цитати от BBC, CNN, Дойче Веле, украински източници, "неназовани" източници на разузнавания, експерти на хранилка.

139

Офф

преди 1 година

Омразата води само до още по- голяма Омраза! НАЙ- УЖАСНАТА ГРЕШКА НА ПУТИН. Сигурността НИКОГА не може да се крепи на оръжия, а само на добронамереност и от двете страни, тоест на РАЗУМ.