178

Анонимен

преди 1 година

Макрон направи историческа грешка като се ожени за 30 г. по-възрастна от него жена, която не може да роди деца. Тя има 3 деца от предишен брак. Един от синовете и е роден в годината на Макрон 1977г. Представяте ли си? Макрон се е оженил все едно за баба си или maйка si. Aкъл няма за 2 франка.

177

Лекаря от Сащ

преди 1 година

По принцип богатите тука карат европейски коли. Ама няма как да го знаеш, щото на село сте с трактор..

176

Анонимен

преди 1 година

Лекарят е прав! Който го кефи Лада - марш към Русия. Аз карам Мерцедес тъпации мухахаха

175

Всеки

преди 1 година

иска да е като Путин! Смел и независим!

174

Лекарят от МАРС

преди 1 година

До 191 Другарю от фащ, първо научете българския език и тогава давайте пример за бмв, защото бмв се произвежда от грамотни хора. Е, неграмотниците могат да си купят, но до там......

173

192

преди 1 година

Черноморието не е нито руско, нито украинско. Било е на Стара Велика България няколко стотин години,заедно с Крим. До 17ти век там се е говорило на български.

172

Лекаря от САЩ до 174

преди 1 година

Абе пич, никой нормален не иска с Русия. Не го ли разбрахте досега? Всеки който е работил на запад и е карал бмв за 200 бона не иска да се връща към ладите и мизерията. Панимаеш ли, бу.нак? На бийте си го в т.ъпата руска кратуна.

171

Анонимен

преди 1 година

Франция допусна историческа грешка с ликвидирането на Кадафи

170

A

преди 1 година

Бий руснака по главата, бий, бий, бий

169

До 183

преди 1 година

Селски, това са някакви криминални престъпления, които се твърдят от шепа хора по форумите. Ако рашунгерите не бяха анексирали чужда територия, нямаше да има подобни прояви. Селски, разбра ли?

168

дедо поп

преди 1 година

До Един от Юг каква е тая измислена държава Украйна, като Косово.

167

К1Д

преди 1 година

Питин досега уби 248 деца- славянчета,другото са празни приказки.

166

Един от Юг

преди 1 година

А за руснаците че крадяли, ами те монголотатарите откак съществуват те друго не могат освен да крадът!Четете руските класици за да опознаете руската:душа "! Крадливо и злобно племе!

165

К1Д

преди 1 година

Войната започна след посещенията на Макрон в района ....

164

Един от Юг

преди 1 година

Драги путинофили,*** и чалгопитеци, украинците защитават родината си домовете си и децата! Понимали!

163

Анонимен

преди 1 година

Драги украинци, използват ви за пушечно месо срещу Русия и ще ви убият до крак ,без да им мигне окото, само за да постигнат целите си, спасявайте се! Нямате изход и способ да оцелеете, хвърляйте оръжията и се предавайте на братята си руснаци! А Бандера е бил чужд нацистко-немски и английски шпионин, рабитил срещу вас и убивал дедите ви, убиеца си ли величаете, събудете се, отърсете се от лъжливата пропаганда!

162

Анонимен

преди 1 година

Как можахте бе, драги украинци, да славите един чужд нацистки шпионин Бандера, който е убивал предците ви? Как успяха да ви баламосат с пропаганда, че да величете собствения си убиец, убивал поляци, украино-руснаци, евреи, около 200 000 от вашите украино-руснаци загиват от нацизма само в концлагера "Майдан-ек", КАК ВИ ЗАБЛУДИХА С ПРОПАГАНДА ТАКА, ЧЕ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ УБИЙЦИ? Луди ли сте? Използват ви юза пушечно месо! Хвърляйте оръжията и се предавайте на братята си руснаци!

161

Анонимен

преди 1 година

Как можахте бе, драги украинци, да славите един чужд нацистки шпионин, който е убивал предците ви? Как успяха да ви баламосат с пропаганда, че да величете собствения си убиец, убивал поляци, украино-руснаци, евреи, около 200 000 от вашите украино-руснаци загиват от нацизма само в концлагера "Майдан-ек", КАК ВИ ЗАБЛУДИХА С ПРОПАГАНДА ТАКА, ЧЕ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ УБИЙЦИ? Луди ли сте? Хвърляйте оръжията и се предавайте на братята си руснаци!

160

Анонимен

преди 1 година

До Dunavec - не използвам по принцип обидни епитети, но такива като теб само от това разбират - *** с ***, къде бяхте вие и скапаната ви псевдоремокраиця, когато САЩ нападнаха Сърбия дори без да си правят труда поне за пред обществото да си издействват резолюция на ООН? Точно това е мръсния ви морал, че същите престъпления в които обвинявате Русия и всички който не вървят по свирката на евроатлантическия дебилизъм, са оправдани когато ги върши например САЩ.

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Точно ББС имат много добър филм за това как НАТО и ЕС е съдадено от тайни фашистки и нацистки организации и от нацисти и именно те спомагат за заробването на Европа под чуждо владичество и сега Европа влачи този хомот на врата си десетилетия и не е свободна в решенията си и не може да взема самостоятелни решения, а е жалка марионетка с хомот на шията!Нацистите убиват и много свободни европейски политици след ВСВ!Нацизма винаги е бил зло, винаги и винаги е работил срещу Европа!