198

Чернодробен метил

преди 1 година

Руснаците наистина допуснаха иторическа грешка преди повече от 100 години когато създадоха антируската държава Украйна. От тогава до днес само открит и на моменти прикрит шовинизъм от укросите,а руснаците даваха и даваха,а укросите ставаха нахални и по-нахални.Сталин бе на път да истрие бандеровците,а Хрешча взе ,че ги амнистира и тия като чернодробен метил отровиха цяла Украйна.

197

ни са знай

преди 1 година

Когато защитаваш родната си РЕЧ, няма никаква грешка, както и цената си заслужава!

196

онзи

преди 1 година

Да си нагазил в блатото и да продължаваш да маршаруваш не се изисква централен мозък, а само гръбначен. Само Альошите го могат това.Весело лято на Всички!

195

кубанская столица

преди 1 година

Да, российските ылвчти лопуснаха грешка с украина, когато в 90-е даваха газа бесплатно. Днес ние сме забравили всички грешки. Ние исправями грешки от тогава. Не направями соелваща грешка, да не отступим от линия Донбасс, хартков, Запорожье, Днепропетровск, Херсон, Николаев, ОДЕССА. И най-края ХУЕВ.

194

Анонимен

преди 1 година

Пишещите тук за "изостаналост" предизвикват съжаление.Приемане в ЕС на соцдържавите, бе новата колонизация, за да се ограбят нашите ресурси, най-важното - младите ни хора.Глобализацията, свързана с извратената теория за джендърството цели нов етап в колонизацията - този път използвайки теорията за комунизма. Разликата е, че комунистическата теория предполага да се работи за всеки човек, а глобализацията - за 200 човека.Баста!

193

Анонимен

преди 1 година

Кой е макрон?

192

Офис служител

преди 1 година

Тъжната истина е, че с голямото си териториално разширение (успешна завоевателна война в центъра на Европа в средата на 21-век!! мале!) Русия става много по-силна, независимо от частичната изолация, в която се намира; сега контролира още ресурси като въглища, метали, жито; Путин си бетонира неограничената лична власт за поколения напред

191

Русия е изостанала

преди 1 година

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

190

123

преди 1 година

Не съм фен на Макрон но в случая е прав. Русия е в международна изолация и вече понася икономическите последствия от това. Франция няма кой знае какви финансови интереси в Русия нито в Украйна. Френската държава е от малкото в Европа която не е енергийно зависима и произвежда над 80 % собствено електричеството. За разлика от почти целия ЕС, Макрон ясно оповести че Франция продължава да инвестира в ядрената енергия и ще се строят нови централи. Така че няма какво да ги мислим французите.

189

Гражданин

преди 1 година

Абсолютно вярно и правдиво! Бих добавил - не само една грешка,а доста още такива ! Яв но човечецът се радва когато прави не само малки грешки,а и големи грашки,но такива са някои - грешници от главата до петите :)))

188

Д-р Живаго

преди 1 година

Лъжат за да ги очернят.

187

Санитар

преди 1 година

Жалко,че не са умрели.Да ходят при Зеленски,та да ги пази.А може и при Азовците,и при натовските пратеници.Путин ще ги разкости.

186

Анонимен

преди 1 година

неонацистките батальони в Украйна. Тези със свастиките ----///----- Няма и не е имало такива батальони в Украйна.

185

Анонимен

преди 1 година

Оставете Макрон на мира! Знаете, че политиците по върховете са слуги и не винаги могат да вземат решения по съвест и каквито искат решения!

184

Анонимен

преди 1 година

Има ли някой, който да прати помощ на тези деца, преживяли ужаса на войната ? https://youtube/watch?v=Yr6glZzC72A

183

Анонимен

преди 1 година

Грешката е на ЕС , че се набута дълбоко в конфликта , въведе де що санкции му дойдоха на ум, от които пострада повече ЕС. Ама като го ръководят ***, така ще е.

182

Анонимен

преди 1 година

тези журналисти както и на бг не говорят истината само пропагандират с тези лъжи света не знае истината надявам се че ще научат истината дано тези журналисти от бг да ги уволнят за лъжа

181

Анонимен

преди 1 година

А ти, макроне с малко "м", каква грешка допускаш?

180

Анонимен

преди 1 година

Не се знае дали е историческа грешка. Погледнете от страната на Русия и ще видите друга гледна точка. Не се фиксирайте само от едната страна. Разширете кръгозора си или ако можете отворете сетивата си за по-мащабен поглед над ситуацията! Русия не иска НАТО на своята граница. От тази гледна точка може и да не е историческа грешка, тъй като те се застраховат и си пазят територията

179

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не му дреме на Путин какво мисли за него Макрон. Путин на чужди мисли не робува както виждате.