12

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова дали е нахлул или не няма никакво значение ако не е бил той е щял да бъде някой който играе баскетбол в учебно време. Даже не овисна на коша хвана се за него и същата секунда се срути говоря като човек който е бил на мястото. Не знам за какъв затвор говориж като това много ясно е непотдържано съоражение. Не знам колко може да е *** един човек честно.

11

Анонимен

преди 1 година

А помните ли падналата футболна врата, която уби дете и т.н. Безотговорността на управляващите и глупостта на подрастващите е потресаваща. И като след дъжд качулка ще се правят експертизи на всички спортни съоръжания във Враца (само?)...

10

Анонимен

преди 1 година

Хулиган събори баскетболен кош и ще плати разходите за унищожената училищна собственост. Нелегално е нахлул в училищния двор, затвор 2 години.

9

Анонимен

преди 1 година

Някой проверява ли ги тези съоръжения. От 40 години не са поглеждани камо ли да са проверени. Ръждата ги е изяла тоално. Родителите на детето да съдят общината за немърливо отношение към задълженията си. Въпрос на времее да започнат да падат и високоволтови стълбове. Боядисвани са за последно със сребърен феролит преди 35 години от моята бригада.

8

Анонимен

преди 1 година

Едно време си поправяхме кошовете на игрището сами и винаги се намираше някой умник след 2-3 дни който да се засили да виси на коша и да го строши! Ако основите не са хванати здрави се катурва и целия кош - също сме го виждали. Това не е NBA, а обикновени кошове за деца! На тях пише да не се виси . Явно този е бил голям капацитет, щом дори не е успял да се отмести от падащия кош, а сме го виждали десетки пъти като деца, без да има жертви. То не е като на компютъра да натискаш 2 копчета!

7

Петък

преди 1 година

Мдааа, най вероятно ще забранят баскетбола.

6

До 2

преди 1 година

Пак ли звездите ти говорят?

5

Анонимен

преди 1 година

basketbolno tablo se kayva//ama u nas edni jurnalia

4

Анонимен

преди 1 година

Пич, или ако кошът е стар и ръждясал и едва се крепи. Щото масово детските места за игра са в плачевно състояние - бетонирани, мръсни, с остарели съоръжения по на 30+ години. Децата играят на тези опасни места, защото нямат избор. И с много сарказъм да кажа - дано сега заради бежанците и това да оправят, че те да могат да ползват качествени съоръжения! Защото за нашите деца средства никога не се намират!Господ да пази децата! Дано момчето се възстанови напълно!

3

Пич

преди 1 година

"Какво точно се е случило не е ясно" :) Ами можем да предположим какво се е случило. Обикновено се случва, ако се окесиш на коша да висиш с две ръце. Особено ако няколко дечица го направят едновременно. Или ако го удряш и ръчкаш по други начини ;)

2

до 1

преди 1 година

грозен *** гробарски и това ли политизира, нямаш срам

1

Анонимен

преди 1 година

радево време ейййййй