22

до 19

преди 1 година

*** в кварталите тарлабаши и бейоглу в Истанбул, *** в газиантеп по кварталите и ми говори тогава, все еднос ега да те заведа в България в центъра на София, в Царевец в Търново, и на Свети влас и ще кажеш че България е Швейцария, ама не е. В турция ходите само по хубави места, а аз съм ходил на 50 места и ти казвам България вече е по-добре от Турция от 1-2 години, в Турция стана мизерия на много места

21

Анонимен

преди 1 година

Богинята Атина е велика! Слава на демокрацията!

20

Анонимен

преди 1 година

На джуджака навсякъде му се привиждат нацисти, а на мустака - терористи... Така е, като всички си затварят очите за подобни "лидери"... Чакат удобния момент да вгорчат живота на целия свят, заради собствените си мании и отклонения...

19

турчин

преди 1 година

турците може да не се къпем всеки ден , но не сме мизерници, а и ние не излизаме много не контактуваме, защо трябва да се къпем повече от 1-2 пъти седмично.

18

ДО 19

преди 1 година

защо тогава турците им е доста по-нисък БВП на глава от населението и стандарта даже и от България и 32 милиона гастернайтери бършат *** на запад, а пък ти си християнин колкото аз съм индиец.

17

не можете

преди 1 година

да стъпите на малкия пръст на турците, казвам ви го като българин християнин! вижте тяхната красива държава, работливите хора и вижте себе си - ***, мързеливи, че и с претенции в страна напомняща Бейрут след бомбандировките !!

16

Anonymus

преди 1 година

Путин заминава за Турция. Скоро Турция ще се опита да нападне Гърция по пример. 3та световна е зад ъгъла.

15

Анонимен

преди 1 година

, не ми ги хвалете турците, гърците са дали на света демокрация, мислители, имената на лекарите и на политическите термини са на гръцки, култура и какво ли не , а турците са племе, което използва изхода за вход, примитивно и до ден днешен - добре че Истанбул е космополитен град и само това имат и то някой части само са привлекателни,повече от 60 % от кварталите са мизерия, като Бейоглу и Тарлабаши. НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ТЕЗ МИЗЕРНИЦИ ТУРЦИТЕ, ТЕ НЕ СЕ И КЪПЯТ, КАКТО И ДОСТА БЪЛГАРИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

14

Анонимен

преди 1 година

а и тоя почна с номерата на приятеля си путин...Е, как са гръцките фашисти,ще им прави л испециална операция?

13

до 14

преди 1 година

не те ги хваля, нали ги гледам и турците в Германия - от 60 години тука не знаят 200 думи на немски масово, със забрадки, живеят в 19ти век, бачкат бараби, живеят по 10 човека , ама са свикнали на малкото и нищо, нито по почивки ходят, нито някакъв нормален живот водят, това не е живот, но така са свикнали. А за избиването - факт, ама и съвременните турци като някой осъди геноцида над арманците скачат кат девственица за хуйййййй, за съжаление нивото им е примитивно и ниско.

12

Анонимен

преди 1 година

а турците дето много ми ги хвалите кога ше си платят че избиха без никакъв повод 1,8 милиона арменици, 300 000 българия и близо толкова гърци и тто половината жени и децав периода 1914-1922 г, Това е геноцид, те една лира обезшетение не са дали, за разлика от немците на евреите, ама иначе много честни били, много точни били. За нищо не стават тюркиемите и затова сега в Турция е мизерия, само чужденци ходят за по евтино, турчина масово изнемогва

11

Анонимен

преди 1 година

По официални данни за месец май 2022 г. Турция БВП на глава от населениео 8 080 долара, България 14 100 долара, Турция на 106 то място по жизнен стандарт, България на 72ро. Тръгнали да се ежат и на гърците дет са на 30то някъде, пълни *** тез турци, на какво отгоре, не знам, за 87 милиона население имат смешна икономика, колкото на 35 милионна Полша.

10

Анонимен

преди 1 година

Плeмe което ползва изхода за вход не става

9

Анонимен

преди 1 година

И Турция като Путин се кани да демилитаризира част от Гърция. Уж Ердоган е радетел на мира в Украйна а създава конфликти на балканите.

8

ГАДОРЯН

преди 1 година

Мдааа. Вече претекса за война е денацификация, двмилитаризация, чистка на тероряги. То винаги се измислят поводи.

7

Хитро

преди 1 година

Открадни си после покани некой който да обвиниш не благодаря

6

Ти

преди 1 година

Крадеш льжеш и убиваш

5

От

преди 1 година

Телефонни турски терористи ни писна

4

Откраднали

преди 1 година

Сме ти ние на тебе льжи льжи льжи малоумницс

3

Ше

преди 1 година

Го докладвам тоя турчин и тая дето ми се цькли