68

до 82

преди 1 година

Да предположим, че Украйна нищо не е направила за България, а Тиквата като направи подарък от 3 млрд. на Русия за един газопровод от който ползи има само ш'ибаната Русия, защо ни спря Путин газа бе умник, че и куче му подари ? Какво направила била Украйна за нас, пита този червен тал'асъм ?

67

емигрант

преди 1 година

Като слагате минуси, ще измените ли действителността на София бе, ще изчезнат ли каруците с каруцари капуцини, ще се превърнете ли от гл*упаци в умници, с минуси ли от ко'м'ундури, ще станете демократи, и да зоопарк "САФАРИ" в Мадрид е и по територия долу-горе колкото конската поляна София, как с минуси ще смените действителността, това само в пр*оста кратуна може да съществува !

66

Столичанин

преди 1 година

Всички до един в СОС са наркомани а тоя Борш ли е там какъв е ....най много!

65

Срам

преди 1 година

Общината и общинарите вече прекаляват. Решиха ли проблема с бездомните кучета?Решиха ли проблема с таксуването или по-точно не таксуването в градският транспорт от който имат толкова много загуби?Решиха ли проблема с дупките в кварталните улици и обраслите в трева тротоари?Всичко Мара втасала, та само тази простотия и липсва.

64

.

преди 1 година

Абе вие *** българи престанете да ги подкрепяте тия *** те само недоволстват и ни разиграват запитайте се а те какво направиха за нас???

63

Анонимен

преди 1 година

Каква връзка има това паметно събитие със Столична община, освен че седалището й е поместено на Масковска 5?

62

Айде,

преди 1 година

Знамето, китките, изрисуваните тунинговани укри и марш в Окраината. Писнахте ни, нав. леци!

61

Анонимен

преди 1 година

да слагат по две рози два карамфила нечетно число като за умряло или помен. Защото догодина Украйна ще съществува само под едно име - Украинска федеративна област в състава на РФ хахаххаааааааааааааааххааааааааааааааааааааааааа

60

емигрант

преди 1 година

Ха ха ха София освен, че е каруцарска , била и русофилска ? Е няма как да се интегрира това население в ЕС, русофили, тъ*паци, п*ростаци, капуцини и макаци могат само да се 7нтегрират в зоологически градини, значи София е подобие на мадридският зоопарк "САФАРИ" !?

59

Анонимен

преди 1 година

Малка светлинка в тунела, но все пак, тук в Днес.бг прочетох за Наталия Еллис: Как белодробна болница в Пловдив се превърна в убежище за украински бежанци. За пръв път срещам името, на пловдивчани може и да е известна. Такива са бежанците, това е подходът към тях, другото зависи от бежанците, както любезно казваме - ако щЪт. Като не им харесва, чемодан, вокзал....Никакви първокласни хотели по морето и капризи искам/не искам.

58

Анонимен

преди 1 година

На мен тази инициатива ми навява асоцииации с нещо погребално..

57

Анонимен

преди 1 година

Подкрепете местните цветари! Добър бизнес, пореден бизнес - няма празно. И да - цинично е!

56

67-ми стана

преди 1 година

66-ти, триенето е подходящо само за необразованите г-да *** от Днес.бг., нали разбирате какво искам да ви кажа слугинчета на Боко ?

55

Анонимен

преди 1 година

"В Украйна повечето са рускоговорящи, те също гинат от украински ракети" - Рускоговорящите в Украйна също са укринци и те избягаха отдавна от Донбас. Останаха само рашисти с украински паспорти да се бият против собствените си сънародници.

54

Българин

преди 1 година

"Всъщност българските поверия казват, че жълтото цвете се дава на някого, когото мразиш." - Е** съм ти и поверията. Аз на моята жена и купих букет жълти рози и малко след това се съгласи да се оженим.

53

Анонимен

преди 1 година

всички живеещи в столицата, (с изключение на лицемерите и джендърите) довечера да се заемат с отстраняването

52

джо

преди 1 година

С тези пиар акции няма да се стоплим зимата, Та, столичната община е фалирала ,но да се изпъчи пред медиите. Иначе войната си върви , а укрите си ядат пердаха нормално.

51

Анонимен

преди 1 година

Защо самото за украинците цвет? В Украйна повечето са рускоговорящи, те също гинат от украински ракети... пардон, от натовски.

50

да изгоним

преди 1 година

израелския и американския посланик от България хващайте сопите и айдеее бой да ги е5а в мръс ните бок луци Да умират тия ска па няци Живея за да ги унищожа Искам ги мъртви тия мръсни държави и ши а на та им демокрация пед алски не нор мал ници Дори терористите не ги мразят колкото мен

49

тя

преди 1 година

Не съм мразила украинците , но от както ни станаха "бежанци" ,друго е мнението ми за тях !