88

Анонимен

преди 1 година

Посланието е ясно: Украйна отича в канала :)

87

Анонимен

преди 1 година

Най- безмислено похарчените пари от Софийска община,за да покажели съпричастност.Да бяхте организирали празник за 1 юни с подаръци за украинчетата.

86

Правда

преди 1 година

До 103-ЛЪЖЛИВО Сериозния! Ако си сериозен ще отговаряш за дяволските си дела на русофил антихрист про-терорист убиец, защото който иска, планира и одобрява убисйтво вече е нарушил Божията заповед НЕ убивай! колко повече тези които поръчват убисйтва на невинни като нациските,комунистически и ислямски тдиктатори и терорискооито ги извършват според Божия зякон всеки съучасник в планиано убийсто на невинни от омраза, са виновни и заслужават смъртно наказание. Така че ако си несеиоене смекчава винат

85

Анонимен

преди 1 година

Колко пари откраднаха за тази глупост. Няма да се изненадам ако са купили от някоя близка фирма едни 10 хиляди рози за 50 хиляди лева за да се направят на интересни.

84

Анонимен

преди 1 година

време е да научите украински

83

Анонимен ®

преди 1 година

Не съм редовен читател нито коментарист тук, но е обидно за човек да чете коментари с толкова злоба и омраза от явно много глупави личности, ако може да се нарекат личности ! Това ли е лицето на българското общество, това сайт за разпространяване на злоба ли е ? Не е за мен тук, аз не се смятам за нискоинтелигентна персона !

82

Анонимен

преди 1 година

Тия дебели западни украинци, които война не са помирисвали, мислят само за храна и плаж. Не ги ли виждате на какво приличат, бе хора? Дошли тук с хубавите си куфари, чадърите си, банските си, тоалетите. Загледайте се в багажите им и ще ви просветне...може би. Те затова се ужасиха като ги стовариха на оня плац. Хората са дошли на безплатно моренце и ол оклузив, а вие им проваляте плановете и наранявате чувствата.

81

Анонимен

преди 1 година

Националното предателство продължава най *** племе в Европа сме няма спор.

80

Анонимен

преди 1 година

Нося сини дънки, а урината ми жълта...

79

Морен сокол

преди 1 година

Ауууу колко трогателно.Пусах жълта сълза

78

е

преди 1 година

Община кога ще измие улици на града? Децата играят в прахоляк. Тротоари като в Мариупол а общенската банда на Фъндъка се занимават с инсталации.Крадливи, гадни ......

77

аз

преди 1 година

Лицемери долни, гади ми се от всички вас!

76

Списаревски

преди 1 година

нямам нищо против съпричастността с украинците - но столична община да си мери делата и приказките - защото това го прави с пари от МОИТЕ ДАНЪЦИ - това не са пари на Общината, това са пари на данъкоплатците, дето се къртим за всеки лев на ден, така, че ако обича тн г-жа Фандъкова да извади тефтерчето на Левски и да си го сложи в рамка на бюрото!!!! Аѝй сиктир - и нещо лично- Г-жа Фандъковар никога не съм гласувал за Вас, но и никога не съм гласувал против Вас - този път ще е мнооого различно!

75

Анонимен

преди 1 година

Е добре, щом това, че им слугуваме и си ги дундуркаме не е достатъчно...

74

до 85

преди 1 година

Не те разбрах !

73

Алооо

преди 1 година

шопята, на коя улица ще има "кушии"с каруци на Тодоров ден догодина ?

72

анонимен

преди 1 година

Каруците ще излизат на стачка, подкрепа ще получат и от русофилското овче стадо, така, че мегдана пред НС ще се ос:ере перфектно, след това ще има големи ползи, трактори с гребла ще съберат тази тор и направо из поляните на София за да има сочна тревица за животните на макаците, това е огромна полза извлечена от една стачка ! Русофилството развито така усърдно през епохата на Тошо сред индийските "нашественици" у нас дава вече ползотворни резултати ! Да живее КПСС и нейните верни *** стада !

71

Пич

преди 1 година

И защо в София? Нали ще ги мъкнете към Пампорово и Боровец? На туризъм от един курорт в друг. Та сложете им цветенца там, да не се премъчат, докато се настаняват в поредните луксозни хотели.

70

Анонимен

преди 1 година

Ше мина да пусна една вода

69

До 85

преди 1 година

Не си ли чувал, че газа се плаща? Сериозно? Цяла Европа разбра, само Киро умникът - нв. За другото питай Боко.